Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
6.666
Cevap
184
Favori
610.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar android 11deyim imei uçmadan, uzaktan bağlanıp yardımcı olabilcek biri var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Guc butonu calismayan var mi acaba? Ilginc bir sekilde ses asma tusuyla beraber bastigimda telefon yeniden baslatiliyor, telefon kapaliyken bastigimda aciliyor ama onun disinda telefon acikken ekran kilitlenmiyor veya ekran goruntusu alinmiyor. Benzer problem yasayan veya cozum onerisi olan var mi?

• Merhaba,

Oneplus 9 Pro/Android 13 için çalışan disable flag secure modülü var mı?

Bir de Magisk/LSPosed için hangi modülleri kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mopalmo kullanıcısına yanıt

Onun bir ayarı var yanlış hatırlamıyorsam. Oneplus 9 kulanan bir arkadaşın cihazını kurarken farketmiştim. Ayarları bir kurcalayın derim hocam. Bahsettiğiniz sorunların hepsi sanki ayarlardan kaynaklı gibi geldi bana.

• Arkadaşlar selam,

Bu telefonu nereden satın alabilirim? Buradan satmak isteyen olursa da mesaj yazsın lütfen.

Teşekkürler.

• mstkurt M kullanıcısına yanıt

PM attım

• Vizesiz hangi ulkeden alıp kullanabilirim?

• oneplus 9 telefonunda chrome ile her zaman girdiğim bir internet sayfası (kamu kurumu internet sayfası) iki gündür açmıyor. Dedim galiba sitede problem var. İş yerindeki arkadaşım kendi telefonu ile siteye girdi. Ben de sorun tarayıcı olabilir diye mozilla ve opera yükledim sonuç yine başarısız. Bu sorun ne ile ilgili olabilir? Wifi ile bağlandığımda siteye girişte sıkıntı yok sorun mobil internette? dns ayarlarını mı değiştirmem lazım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invaderbrain -- 13 Temmuz 2023; 15:57:21 >
  • Arkdslar 582 surumunu yukleyen var mi?

• invaderbrain İ kullanıcısına yanıt

Ağ ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi hocam? Denemediyseniz bir deneyin derim. Ayarlar kısmında aramaya "ağ" yazın çıkacaktır.

• falcontr kullanıcısına yanıt

falcon hocam inanın sizi hiç rahatsız etmek istemezdim halbuki telefon işlerinden anlarım ama bir türlü aygıt yöneticisine port ekleyemedim müsait iseniz yardımcı olur musunuz?

• arkadaşlar kafayı yemek üzerreyim qpst hiçbir şekilde cihazı görmüyor yardımcı olabilecek var mı?

• OnePlus telefonlar özelinde rollback yani A11 e düşürme işleminde MSM tools veya systen updater apk so ile yerel yükseltme yöntemleri arasında bir fark var mıdır?

• Crnooki C kullanıcısına yanıt

Telefon kapalı iken mümkünse orjinal kablo ama usb2.0 üzerinden bilgisayara bağlayıp ses kısma ve açma (Power yok) tuşlarına 5sn civarı basınca bağlanıyordu en son yaptığımda işe yarar umarım.

• Arkadaşlar bir satıcı LE2127 T-Mobile için ön sipariş alıyor. Fiyat 530 dolar. Malum şu an sıfır cihaz bulunmuyor. Avrupa ya da Global sürüm beklemeden alıp geçsem mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkurt -- 19 Temmuz 2023; 15:12:42 >
  • OnePlus bu sefer adam gibi bir telefon hazırlıyor.

OnePlus 12
    Ekran : 6.7 inç, Quad HD+, kavisli AMOLED

• İşlemci : Snapdragon 8 Gen 3, Adreno 750 GPU

• Bellek : 12GB / 16GB LPDDR5X RAM

• Depolama : 256GB / 512GB (UFS 4.0)

• Yazılım : Android 14, OxygenOS 14

• Arka kamera : 50MP (birincil) + 50MP (ultra geniş) + 64MP telephoto (3x optik zoom)

• Ön kamera : 32MP

• Batarya : 5400mAh, 100W SuperVOOC hızlı şarj, 50W kablosuz şarj

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 19 Temmuz 2023; 15:53:54 >

• 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.