Merhaba arkadaşlar 13.1 e guncelledikten sonra mobil verim maalesef açılmadı. Kart değiştim, sim kartı çıkarıp taktım, uçak moduna aldım, şebeke ayarlarını düzenledim, telefonu kapatıp açtım ama maalesef mobil veri açılmıyor. Wifi bağlantısında sorun yok. Mobil Ağ ayarları kısmında Mobil Veri (Veri Kullanımı) deaktif görünüyor, düğmeye basılmıyor(aç kapa olmuyor). Turkcell kullanıcısıyım. Bu sorunla karşılaşan oldu mu? Çözüm önerileriniz var mıdır? Edit: APN ayarlarını silip yeniden oluşturdum düzeldi. yardımcı olabilir diye mesajı buraya bırakıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanimsiz -- 5 Haziran 2023; 16:50:55 > |
OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (313. sayfa)
-
-
O sürüme döndükten sonra aldığınız ekran süresi nedir ?
-
-
Android 13 ile yaklaşık 1 buçuk saatlik ekran süresi farkı var. Değer fena gelmedi. Quad hd detayını şimdi farkettim. O zaman baya iyi bu süre
Teşekkür ederim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 5 Haziran 2023; 19:27:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar , bahsettiğiniz konudaki linki atabilir misiniz acaba ?
-
Arkadaşlar android 13teyim imeilerimden biri patladı. Eski bir telefonumun imeisini atacağım cihaza imeilerden sadece birini repair etmek mümkün mü? Güncel rehber var mıdır? Teşekkürler
LE2123_13.1.0.500(EX01)
Az önce güncelleme geldi, cihazı güncelleyen var mı?
Arkadaşlar android 11 e dönüyorum 13 ten repair için. Tekrar 13 e yükseltirken IMEI kaybolur mu yine?
Son güncellemeyi indirip sorunsuz kullanan var mı? İndirmeye korkuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncellemeden sonra benim mobil ağ aktif olmadı, APN ayarlarını güncelledim düzeldi. haricinde bir sıkıntı yaşamadım. Pil konusunda da bende iyileşme var, ileriki süreçte daha netleşir bu durum, değişkendir. "O Relax" uygulaması da güncelleme ile gelmiş, çok işime yaramasa da :)
-
Cevap için teşekkür ederim. Geçen gün yazdıklarınızdan sonra beklemeye aldım güncellemeyi. Yurt dışı telefon elimizde kalmasın 😊
bn android 9 dan dönmüştüm imei gitmiyor bu telefonlarda hocam. 13 ten 11 e nasıl dönüyorsunuz ?
-
Merhaba arkadaşlar oneplus 9pro almayı düşünüyorum ama global modeli hangisidir ? Önereceğiniz bi satici varmi ?
Herkese Merhaba,
Ekim-Kasım 2021'de aldığım one plus 9 pro cihazımı satacağım. Hafıza 12/256 model LE2121 dir. Mardin'den bir arkadaşım Mardinli Ahmetten 7500 lira civarına alıp bana kargolamıştı.
Geçen sene yaz sonu güncellemeden sonra imeileri patlayınca telefondan soğudum bugüne kadar simlerden biri kapanıca diğerini kullandım. En sonunda iphone geçerek kaçak telefon macerasına son verdim.
Telefon kozmetik olarak kusursuza yakın. Şarj kablosu hem başında hem sonunda yıpranma mevcut ama kopma vb yok. Sanırım bu kronik bir sorun. Telefona imei atılması gerekiyor, benim bunlar için zamanım yok; zaman bulsam artık kafam fazla basmıyor. Bu konudan 1-2 kişiye yardım için mesaj atmıştım ama sağolsunlar okuyup dönmediler.
Bu telefonu almak isteyen olursa özelden fotoğraflarını atabilirim. Piyasasını bilmiyorum ama öğrenilmeyecek şeyler değil. Kendimde ticaretle uğraşıyorum, donanım haber profilim ortadadır.
-
arkadaşlar plaka atılmış cihaza kendi orjinal imeisi bilinmiyorken bir şekilde orjinal imeisi repair yapılabilinir mi?
Sürekli mobil veri ile kullanıldı.
Ayarlar en üst seviyedeydi. Yani Quad Hd ekran seçili
Görüntü netleştirici, video neyleştirici gibi ayarların hepsi açıktı.120 hz.
Ekran parlaklığı ortalama yarıya yakın ve yarından fazla şeklinde karışıktı.
Sosyal medya, telefon görüşmesi vs ile kullanıldı.
Android 13.1 yüklü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu paylaş menusunu değiştirebilir miyiz. Orda en basta snaptube olsun istiyorum çünkü boyle her defasinda saga kaydirmam gerekiyor. Ayrica cok sacma birsey daha arama yerinden isim ile arayip bulduğumuz uygulamaya basılı tutup ozellklerine gidemiyoruz. Arayarak bulduğumuz uygulamalarda basılı tutunca hicbirsey olmuyor aşırı sacma hata
SnapTube üstüne basılı tutup sabitle seçeneğini seçin.
Arkadaşlar merhabalar.
Ben bugün telefonda geliştirici seçenekleri açıp PC ye bağladım. Bağlantıyı kesip tekrar bağlandığımda telefonu hiçbir şekilde ne görüyor ne de şarj ediyor. Ardından normal adaptör ile şarja taktığımda da şarj olmuyor. Ta ki yeniden başlatınca kendine gelip şarj oluyor. Başına gelen oldu mu hiç?
Oneplus 9pro orjinal le2123
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X