< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (311. sayfa)
-
-
Fps anlamında. Daha akıcı bir oyun deneyimi veriyor. ŞARJ KONUSUNDA 13 daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mst262 -- 30 Mayıs 2023; 18:32:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İmei gitmez.
Çok basit bir işlem aslında. Android 11 dosyasını indirip, kuracağınız apk ile yükleme yapılıyor. Yalnız her şey silinir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Instagram ahmetcanuysalll bana ulaş
Cihazı 2 seneden beri kullanıyorum pili çok az gidiyor artık orijinal batarya satan Bi yer var mı bildiğiniz?
Arkadaşlar güncelleme geldikçe sizde de şarj hızı düştü mü? Ampere ile kontrol ederdim hep. Önceleri 3000 3500leri görürdü, şimdi 2000leri anca görüyor. Hatta bazen sök tak yapmazsam hızlı şarj bile yapmıyor. Sizde de var mı böyle durum?
Şarj cihazı realme orj şarj cihazı
realme orjinal sarz aletinin resmi varmi hangi telin realme 8 mi
Teknoessten almıştım hocam Superdart yazıyor
Hocam etiketler misin kim o arkadaş bende ulaşıp yaptırmak istiyorum
-
Hocam custom ROM kurunca imei gitmediğinden eminsiniz değil mi? ColorOS'a geçmek istemediğimden OOS11'de kullanıyorum telefonu, ama 13'e geçmek istiyorum artık çünkü sıkıldım. Custom ROM imei gitmiyorsa 13e geçebilmem için tek çözüm.
Normalde de gitmiyor ki niye Oxygen Os 13 kullanmıyorsunuz? Custom Romda kursanız gitmez IMEI
-
-
Geçmiş olsun.
Selamlar. Tmobile versiyonu cihazım var. Oxygen os, color os ve custom romları kurup deneiyorum. Şu ana kadar imei uçması gibi bir sorun olmadı. Ancak çin modellerinde bu tarz sorunlarla karşılaşanlar olmuş. Cihazınız avrupa, amerika cihazı ise imei sorunu yaşamazsınız.
Hocam 11de kalmamın sebebi ColorOS arayüzüne geçmek istememem. (11'den sonra ColorOS ile birleşti.) Stok arayuzlu bir custom ROM indirererek 13'e geçmek istiyorum.
Hocam özür diliyorum öncelikle, söylemeyi unuttum. Bende 9 Pro yok aslında 9 var, Unlocked versiyon. 2115 yani, ama 9 Pro Unlocked olanda imei gitmiyorsa bunda da gitmez heralde diye düşündüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 3 Haziran 2023; 15:22:15 >
kilifsiz tabi kirilir sabun gibi telefon
Bende de 9 var. Sorun yok istediğiniz romu kurun IMEI gitmez. Çin cihazları için bir sıkıntı vardı o da düzeldi zaten. Kurabilirsiniz.
-
Cihaz kılıfı mevcuttu araba ile üstünden geçildi sadece arka kapak kırıldı çalışmayan bir foksiyonu yok ekranda çizik bile yok sadece arabanın lastik izleri vardı yerden aldığımda ama arka kapağa 3 4 adet taş denk gelmiş o yüzden kırıldı belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X