Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.666
Cevap
184
Favori
611.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selim hoca dediğimiz arkadaş kim acaba dostlar.Android 11 de çift sim model cihazım var uzaktan bağlanıp imei gitmeden güncelleme yapabiliyor mu bi ulaşabilir mi rica etsem

• heamvivna kullanıcısına yanıt

A13 T-Mobile son sürüm hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar yaklaşık 6 aydır oneplus 9 pro kullanmaktayım fakat aldığımdan beri cihazın batarya performansı çok kötü cihazı aktif olarak kulanmaktayım akıllı saat ve bluetooth kulaklıklar genel olarak bağlı 3 saati geçmeyen bir ekran açık sürem var cihazımda şuan hint romu bulunmakta ayarlar kısmından güncellemeler gelmemekte oxygen updater üzerinden güncellemeler geliyor ve oradan yapıyorum güncellemeleri benzer sorum yaşayan arkadaşlar var mı veya global sürüme geçsem pil süresinde veya güncellemelerde bir iyileşme olur mu daha önce xiaomi cihaz çokça kullandım aynı senaryoda bir günü rahatlıkla çıkarabiliyordu. Ve eu romuna geçersem plaka işlemim gider mi

Rom LE2121_11_F21

Android 13

• Cihaz T mobile versiyonu değil ama global versiyon olduğunuda düşünmüyorum büyük ihtimalle çin versiyonu

• efekcr kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 13 hoşuma gidiyor. Cihazdan genel olarak memnunum ama huyum gereği en fazla 2 ay
    kullanabiliyorum bir telefonu 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Dün geceden bu yana 120 de ekran. 1,5 saat kadar mobil ve arabaya bağlı kaldı. Enaz 1 saat fark etti 60 a göre. Son durum resimdeki gibi.

OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erchann kullanıcısına yanıt
    İyi telefon geçilir bence. Pixel 7 pro dahada mantıklı olabilir kayıt önemli değilse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar oneplus 9r modeli var bende çağrı sırasında mobil veri kapanıyor volte aktifleşmiyor sanırım. düzeltmenin bir yolunu bulamadım bir türlü yardımcı olabilecek var mıdır? wifi bağlantısı olduğu zaman sorun olmuyor ama ne zaman bir çağrı gelse veya ben arama yapsam mobil veri kullanılmıyor

• kasai K kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim üstadım. Aldığınız değer bence çok iyi. Bakın buda benim değerim, gün boyu sadece wifi ile bağlandım. 120 hz açık ve ancak bu süreyi verdi. Ekran ışığıda orta ayardan daha düşük seviyedeydi.

Biraz daha bekleyeceğim, eğer Android 13'e düzeltme güncellemesi gelmezse bende sizin sürüme düşerim.

OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

• Rom öneriniz varmı? Cdroid ve nameless arasında kaldım.

• beyler şu telefonu 60hz kullanmayın yarım saat şarj için, cidden büyük kayıp. telefonu resmen çağ atlatan, akıcılığı kullanım zevkini attıran tepe model ile alt modelleri ayıran bir özellik. yazık edersiniz telefona

• volkie kullanıcısına yanıt

Kesinlikle. Az önce deneyeyim dedim, 10 dk zor dayandım. Resmen telefon bütün ihtişamını yitiriyor...

• Arkadaslar oxygen uptdeten guncelleme geldi 13.1 indiriyorum ama yuklemiyor yapabilen varmi? 2125 f.21 surumum

• Merhaba arkadaşlar. Oneplus 9 pro tmobile telefonumda youtubeda video izlerken sürekli donma yaşıyorum saliselik. Ama oldukça rahatsız edici internetten falab değil eminim. Çözümü bilen var mı teşekkürler

• TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi ben de yaşıyorum, Çin modeli benimki. İşin garibi eskiden yoktu. Hayatımın pişmanlığı bu telefon.

• Ekran ve parlaklık kısmındaki "Video Geliştirme Motoru" ayarlarınız neler arkadaşlar? @kanmet @TeslanınKalfası

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: kanmet

Hocam video rengi iyileştirici - video hareketi netleştirme ve parlak hdr video modu nu kapatıp telefonu yeniden başlatıp dener misiniz

• Son gelen güncellemeyi yapabilen oldumu, yaptıysa şarj konusunda bir iyileşme oldu mu ? Eğer olmadıysa Android 12 c47 sürümüne düşeceğim.

Ben son sürümü yükledim ama şarj da bir iyileşme yok. Eğer şuan memnunsanız hiç yüklemeyin derim hocam.

• 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.