Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.666
Cevap
184
Favori
610.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuanda sadece şarj konusunda memnun değilim. Andoid 12 de 7-8 saat ekran süresi alınabiliyormuş.

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt

Hepsi kapalı hocam bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullananlar LineageOs romun ve Pixel Extended-ROM pil sürelerinin çok iyi olduğunu günlük kullanımda 8 saat ekran süresi aldıklarını söylüyorlar. Bu iki romdan birini yüklemeyi düşünüyorum.

• TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt

Peki sadece youtube da mı yapıyor takılmaları yoksa diğer sosyal ağlardan da izlerken yapıyor mu?

• bariton kullanıcısına yanıt

LineageOs'de dolby yok stok kamera uygulamaları yok hocam. Onlar olsa bende direk geçeceğimde.

• Bestt Riven TR B kullanıcısına yanıt

Yapabiliyor hocam ben yaptırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegean-Man

Peki sadece youtube da mı yapıyor takılmaları yoksa diğer sosyal ağlardan da izlerken yapıyor mu?

Instagram kullanıyorum youtube dışında bir tek. İnstada yapmıyor. Youtube musicte de yapmıyor.

• Oyunlarda dşük fps olsun uygulamaların 60 hz e düşmesi olsun (özellikle youtube da) 28 gibi sorunları burdaki adımları izleyerek çözebilirsiniz. Ben denedim çalışıyor. Oynadığım oyunda 30 fps üzerine çıkmıyordu (marvel şampiyonlar turnuvası) şimdi sabit 60 fps de oynayabiliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• telefonda 12gb ram var, snapdragon 888 android 13 ama ilginc sekilde youtubede bazen takılmalar yapiyor ams bu telefondaki en büyük sorun batarya bence.Samsung note 10dan geçtim onda 8-9 saat aldigim ekran süresi bunda 4-5 lere indi. Gerçi 10dakka sarjla epey doluyor ama yinede sarj kötü yani dışarı cikarken kafasi rahat olmuyor insanin. Telefondan memnunum kamera ses hiz yuz tanima felan süper ama iste batarya olayi bence eksi yani. Bende bu konuda pimpirikliyim dışarı cikarken bataryayi çok düşünürsem telefonu kafam rahat kullanamıyorum :) hayirlisi bakalm acaba one plus 10 pro yada 11 pro nasildir

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarları değiştirdim, anladım ki bir süredir yapmıyormus. Shorts izlerken, ya da YouTube video çok anlık da takılabiliyor ya da epey belli edecek internet mı kesildi diyeceğim yarım saniyeleri bulabilen kesintiler de olabiliyor. Durup yine başlıyor.

Bazen cihaz aşırı ısınıyor, bazen de normal. Kafasına göre takılıyor telefon.

• kanmet kullanıcısına yanıt

Sürüm değişikliğine gidin yada formatlayıp yeniden temiz bir kurulum yapın derim.

• Selamın aleyküm abiler yardımınıza ihtiyacım var. Benim telefon one plus 9 pro LE2120 (android 11'de iken böyle gözüküyordu) ve IMEI sorgulattigim zaman kayıtlı olarak gözüküyordu. Şuan güncellediğim sürümde IMEI gitti fakat şebeke var durumu anlamadım ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz ? OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

• Arkadaslar 13.1 2125 e gelen var mi? Oxygen updtera geliyor ama yuklenmyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torredo19 -- 28 Mayıs 2023; 21:45:7 >
  • Cihaz 2123 son sürüm olan 13.1 yüklü fakat Oxygenos 11 e düşürmek istiyorum.
    1- Bu işlem sonrası imeiler uçar mı?
    2- Zor mudur bu işlem zira pek anlamam bu işlerden...

• mst262 M kullanıcısına yanıt
    Pek anlamıyorsan bulaşmanı tavsiye etmem. Selim yalavuz uzaktan yardımcı olur işin ehlidir

• mst262 M kullanıcısına yanıt
    Neden dusurmek istyorsunuz?

• Arkadaşlar bizim telefonda görüntülü konuşma şansımız var mı acaba? (WhatsApp vb uygulama olmadan)
    Oppo telefon uygulamasını filan yüklesem olur mu

• torredo19 T kullanıcısına yanıt
    Oyun odaklı kullanıyorum cihazı oxygenos 11 daha başarılı bu konuda. Ayrıca oppo arayüzünü beğenmedim saf oxygenos çok daha akıcı ve özgün bir arayüzdü.

• 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.