tam kaplayan cam koruyucu ve arka koruyucu varmı arkadaşlar tam ve güzel yapışan |
OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (308. sayfa)
-
-
-
Arkadaşlar 8 pro cihazımın şebeke gitti. Metroya girdim çıktım ve şebeke gelmedi sonrasında. farklı sim kartlar ile denedim sonuç aynı. Problem ne olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
IMEI klona düşmüş baştan IMEI atılması gerek
Selam arkadaşlar.
Bu cihazı almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım cihaz Poco X3 NFC. Sizce geçmeye değer mi? Cihazın iyi ve kötü özellikleri nelerdir? T-Mobile ile Global sürüm arasında ne fark var? Sanırım yazılımsal olrak T-Mobil'lar Global sürüme çevriliyormuş.
Önerir misiniz almamı?
Oneplus 9 kullanıyordum. Arkadaş çok beğendi diye kendisine satıp mi 11t deneyimlemek istedim. Ama 3-4 gün zor dayandım. Bugün Op 9 pro ile takas ettim. İnşallah uzun bir süre kullanmak nasip olur. le2121 modeli.
-
Teşekkürler
Arkadaşlar ekran süreleriniz nasıl, hangi sürüm batarya performansı konusunda daha verimli ?
-
A12 c47 sürümünü kullanıyorum. Selim arkadaşımızın önerisi ile. 60 hz ekran karanlık modda günlük 8 ila 9 saat ekran alıyorum ki şarjı %20 nin altına düşürmeden. Tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba arkadaşlar bana oneplus 9 8 ram 256gb yedekleri lazım elinde olan varsa gönderebilir mi? modem yedeği efs yedeği
-
hocam merhaba bende 9 kullanıcısıyım bu karanlık modun pile etkisi çokmu birde canlı duvar kağıdı kullanıyormusunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirincislat -- 18 Mayıs 2023; 18:1:31 >
120 hz ekran ile kaç saat aldığınızı denediniz mi?
Ayrıca mobil veri ile mi alıyorsunuz bu süreyi?
Azlığını veya çokkuğunu ölçmedim hocam ama eskiden bu yana artısı olduğunu bildiğim için telefonlarımı bu şekilde kullanıyorum.
120 ile hiç tümgün geçirmedim o sebeple bilmiyorum ama merak ettim yarın öyle deneyeyim sizin için hocam. Wi-Fi ağırlıklı arada mobil şeklinde 2-3 saat gibi düşünebilirsiniz.
9 pro 1 aylık nokta hatasız tmobilden globale çevrilmiş kutu ve orjinal şarjlı gümüş renk satmak istesem kaça satabilirim ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
120hz ile şuan şardan alalı 10 saat oldu,ekran sürem 4 saat,
kalan şarj %30
wifi ve mobil karışık
-
Teşekkür ederim hocam. Bu kadar kaliteli bir ekranı, 60 hz de kullanmak çok mantıklı gelmiyor bana. Eğer ki uzun yolculuğa falan çıkacaksam 60 a alıyorum. Onun dışında 120 de bırakıyorum.
Android sürümünüz nedir?
Amoled ekranlarda karanlık modun baya bir etkisi olur.
Neden satmak istiyorsunuz? Sıfır T-Mobile'lar 10.500 - 11.000 TL'den başlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X