Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.666
Cevap
184
Favori
610.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam kaplayan cam koruyucu ve arka koruyucu varmı arkadaşlar tam ve güzel yapışan

• Arkadaşlar aşağıdaki örnekte olduğu gibi
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU] Instagram da herhangi bir profile girdiğimde linke tıklayamıyorum yada kopyalama yapamıyorum. Daha önce yoktu bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 8 pro cihazımın şebeke gitti. Metroya girdim çıktım ve şebeke gelmedi sonrasında. farklı sim kartlar ile denedim sonuç aynı. Problem ne olabilir

• IMEI klona düşmüş baştan IMEI atılması gerek

• Selam arkadaşlar.

Bu cihazı almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım cihaz Poco X3 NFC. Sizce geçmeye değer mi? Cihazın iyi ve kötü özellikleri nelerdir? T-Mobile ile Global sürüm arasında ne fark var? Sanırım yazılımsal olrak T-Mobil'lar Global sürüme çevriliyormuş.

Önerir misiniz almamı?

• Oneplus 9 kullanıyordum. Arkadaş çok beğendi diye kendisine satıp mi 11t deneyimlemek istedim. Ama 3-4 gün zor dayandım. Bugün Op 9 pro ile takas ettim. İnşallah uzun bir süre kullanmak nasip olur. le2121 modeli.

• pretty34 P kullanıcısına yanıt

Teşekkürler OnePlus 9 Pro [ANA KONU] 

• Arkadaşlar ekran süreleriniz nasıl, hangi sürüm batarya performansı konusunda daha verimli ?

• heamvivna kullanıcısına yanıt
    A12 c47 sürümünü kullanıyorum. Selim arkadaşımızın önerisi ile. 60 hz ekran karanlık modda günlük 8 ila 9 saat ekran alıyorum ki şarjı %20 nin altına düşürmeden. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bana oneplus 9 8 ram 256gb yedekleri lazım elinde olan varsa gönderebilir mi? modem yedeği efs yedeği

• kasai K kullanıcısına yanıt

hocam merhaba bende 9 kullanıcısıyım bu karanlık modun pile etkisi çokmu birde canlı duvar kağıdı kullanıyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirincislat -- 18 Mayıs 2023; 18:1:31 >

120 hz ekran ile kaç saat aldığınızı denediniz mi?

Ayrıca mobil veri ile mi alıyorsunuz bu süreyi?

• pirincislat kullanıcısına yanıt
    Azlığını veya çokkuğunu ölçmedim hocam ama eskiden bu yana artısı olduğunu bildiğim için telefonlarımı bu şekilde kullanıyorum.

120 ile hiç tümgün geçirmedim o sebeple bilmiyorum ama merak ettim yarın öyle deneyeyim sizin için hocam. Wi-Fi ağırlıklı arada mobil şeklinde 2-3 saat gibi düşünebilirsiniz.

• 9 pro 1 aylık nokta hatasız tmobilden globale çevrilmiş kutu ve orjinal şarjlı gümüş renk satmak istesem kaça satabilirim ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

120hz ile şuan şardan alalı 10 saat oldu,ekran sürem 4 saat,

kalan şarj %30

wifi ve mobil karışık

Teşekkür ederim hocam. Bu kadar kaliteli bir ekranı, 60 hz de kullanmak çok mantıklı gelmiyor bana. Eğer ki uzun yolculuğa falan çıkacaksam 60 a alıyorum. Onun dışında 120 de bırakıyorum.

• pretty34 P kullanıcısına yanıt

Android sürümünüz nedir?

• pirincislat kullanıcısına yanıt

Amoled ekranlarda karanlık modun baya bir etkisi olur.

• erchann kullanıcısına yanıt

Neden satmak istiyorsunuz? Sıfır T-Mobile'lar 10.500 - 11.000 TL'den başlıyor.

• 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.