< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (306. sayfa)
-
-
Ben dün gece globale çevirttim Selim kardeşime 🙂 Onun önerisi ile 12 c47 de takılacağım bir süre 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
9 pro şuan sıfır tmobile satan nereler var ?
-
Merhabalar, Bu şekilde ise mükemmel, anladığım kadaryla cihaz çift sim yöntemi ile globale çevirilp C47'ye sabitlendi ? Herhangi bir özel ayar yaptınız mı ? 1 hafta sonra tekrar kullanım sonuçlarınızı paylaşır mısınız? C47'yi çok övüyorlar, OOS 11'den memnunum ama bu kadar verimli çalışıyor ise Global C47'ye de geçmek isterim.
-
Evet 2123 çift sim e çevrildi cihazım. Ben karanlık modda (otomatik gün ışığına göre) kullanıyorum. Oyun oynamam, sosyal medya YouTube, borsa takip ve telefon konuşmaları genel kullanımım. Ekran yenileme yi düşük seçtim oyun olmadığı için benim için sıkıntı olmuyor. Şimdilik c47 sürümü işini iyi yapıyor. Kullanıcılar başka üst bir sürüm önermeden bu sürümle devam edeceğim kendi adıma. İyi forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 2 Mayıs 2023; 15:13:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orjinal ekrani bulma sansimiz varmi nette satan biryer bulamadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bu işlemi çift sim kullanmak için mi yaptiniz yoksa yazılım daha stabil diye mi? T-Mobile kullanıyorum. Çift hat kullanma talebim yok ama yazılımı ve özellikle pili daha iyi olacaksa sim tepsisini değiştirmeden tek sim kullanmaya devam ederek global c.47 ye geçmek istiyorum.
Merhaba. Çift sim bende kullanmıyorum şuan. Zaten tekli sim tepsisi ile devam ediyorum henüz. Kullandığım bazı programlarda ( mesela mycitroen) sorunlar yaşıyordum. En önemli olanı ise c47 sürümünün batarya performansının çok övülmesiydi açıkçası. Selim kardeşimin tavsiyesi ile yapıverdik bir akşam 👍 Ben memnun kaldım iyiki yapmışız modundayım. Bu benim için geçerli tabii ki, sizin cihazdan isteyip beklentiniz farklı olabilir ve t mobile sürümü işinizi rahatlıkla görüyordur ki görmeli, değişime gerek yok. Batarya ve merak diyelim kısaca beni yönlendiren. İyi forumlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Telefonun birkaç sorunu var. Selim Yalavuz güvenilir midir?
-
Evet. Güvenebilirsiniz
Arkadaşlar selim hocanın vakti olmadığı durumlarda bana da yazabilirsiniz uzaktan hallederim çift sim işlemlerinizi telegramda aktifim buraya bildirim düşmüyor lonelyusuf yazınca çıkıyorum
-
iyi forumlar arkadaşlar, oneplus 9 pro da Wildrift oynayan var mı acaba ? hem 9 hem 9 pro mevcut elimde 9 da 90 ve 120 fps açıkken , 9 pro da desteklenmemektedir diyor. 9 pro T-mobile android 12 olarak kullanıyorum 9 da globale çevrilmiş android 13 mevcut , 9 pro da oynayan varsa ve 120 fps açıksa hangi sürümde olduklarını yazabilirler mi? Teşekkürler.
-
dostlar bildirim simgelerini renkli yapmanın yolu var mı ? xiaomi de renkli oluyordu alışkanlık
-
Arkadaşlar iyi akşamlar piyasada bu modelin hiç uv ışıkla yapışan ekran koruyucu kalmamış nerden temin edebilirim
-
Telefonumu 5aydir kullanıyorum 2-3 problem disinda memnunum
1. Sorun Power tusuna 2kez basinca meskule atma secenegini iptal edemiyorum
2.Görüsme esnasinda yüz yakınlık sensörü sağlıkli çalışmıyor ve arada acik kaliyor ekran yüzüme değdiği icin islemler yapıyor kendi kendine
3. Telefon caldiginda ekran karanlik kalıyor cagri caliyor olmasına ragmen düşmüyor ekrana herhangi birsey
Yardımlariniz icin simdiden teşekkürler
Le2123_11_f.75 sürüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanatahan -- 10 Mayıs 2023; 19:25:40 >
Arkadaşlar Op 9 proyu önerir misiniz ? İkinci el alacağım. Alırken nelere dikkat etmem gerekiyor. Isınma ve pil sorunu devam ediyor mu ?
-
Hocam bende T-mobile kullanıyorum ve birşey sormak istiyorum. İmei gidiyor mu 13 yükleyince?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X