Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.666
Cevap
184
Favori
610.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değmezz düz al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • guesswhat4574e kullanıcısına yanıt

İki cihazda elimden geçti bence seçim biraz kişinin kendisine kalmış çünkü 9 pro alırsan boş yere fazla para verdim demezsin, düz 9 alırsan da bu fiyata bu telefon şahane diyeceğine eminim, en çok gözüme çarpan farklarsa Pro da ekran biraz daha büyük ve panel daha kaliteli, Ana kamera daha iyi (geniş açı ve ön kamera aynı bu arada), hoparlör ve cihazın genel malzeme kalitesi biraz daha iyi

• 9 pro da video için ois de mevcut. 9 da bulunmuyor. Ayrıca pro modelinde su ve toz koruması mevcut. Ns Glow' un da belirttiği gibi seçim size kalmış. Ben de ikisini kullandım. 9 kullanıp proya geçmeyi tercih ettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mavi_hayalet M kullanıcısına yanıt

Kullandığım uygulamalar bu şekilde. Gün geçtikçe ekran süresi daha da düşüyor. Bi gariplik var bence normal değil çünkü.Arka planda nod32 ve anlık data bilgilerini gösteren Netspeed diye bir uygulama çalışıyor. Yüksek performans modu kapalı Güç tasarruf modu kapalı. Otomatik parlaklığı devre dışı mı bırakmam gerekiyor ?

OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

• Merhaba, oneplus 9 pro T-Mobile sipariş verdim. Gelince T-Mobile olarak kullanmaya devam edeyim mi yoksa globale çevirmek için uğraşayım mı? Arada ne farklar var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erchann kullanıcısına yanıt

Telefonu yeniden başlatıp bahsettiğiniz uygulamayı, otomatik parlaklığı, optimize edilmiş şarjı ve açıksa Sanal RAM özelliğini kapatıp deneyin birde. Bakalım fark olacak mı

• Ben ne yaptıysam olmuyor. Buradaki çözüm önerilerinin çoğunu uyguladım ekran süresi 4 saati geçmedi

• kartalizzma K kullanıcısına yanıt

Ben globale geçmedim, şuan T-mobile olarak kullanıyorum. Arada çift hat muhabbeti dışında birşey olduğunu sanmıyorum. T-mobile kullanıp daha sonra globale geçen arkadaşlar varsa söylesinler ne farkı var.

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt
    Güncellemeler geç geliyor t mobile e. Globalde şuan android 13 var. T mobile geldi mi bilmiyorum. Globale geçerken çift simde yapılınabiliyor. Bunların haricinde başka bişey yok galiba.

• Bende zil ilk çaldığında ses az geliyor bir türlü çözemedim eskiden yoktu son güncelleme ve formattan sonra oldu acaba hangi ayarı bozmuş olabilirim.

Sonradan yükseliyor ama geç duyuyorum yada duymuyorum özellikle dışarıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 21 Nisan 2023; 6:43:3 >
  • Arkadaslar bende de kavis renkli bildirim isigi yanmiyor bilginiz var mi?

• torredo19 T kullanıcısına yanıt
    Kenar ışığının yanması için animasyonların açık olması lazım kapalıysa çalışmıyor

• turabitr kullanıcısına yanıt
    Animasyonlarin hepsi acık ama yanmiyor

• Bu telefonu yurtdışından getirtmek için 13000 TL fiyat verdiler anlayanlar uygun mıdır fiyat pahalı mı nasıl yardımcı olabilir misiniz?

• TheIOzI T kullanıcısına yanıt

pahalı git 3 daha koy 11 al

11 vereceksen mi 11 ultra satan çok adam var sahabındanda.

• glumerna G kullanıcısına yanıt

Peki sahibinden sitesinden mi alıyoruz, güvenilir midir?

Dolandırıcı kaynıyor.

Gözünle görmeden bişey almıyorum bulunduğun ilde bul gör aç kullan içine sinerse al. Ben genelde facebook market yada sahibindende alıyorum cihazlarımı.

• glumerna G kullanıcısına yanıt

Yakın arkadaşım güvendiğim birisi satıyor 13k fakat fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı alıp almamak konusunda kararsız kaldım.

• 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.