F21 Global romun son güncellemesi, F75'de Eu romun son güncellemesidir. Yani ikisi de son sürümdür. Bende de Global rom yüklü F21 güncellemesinden sonra pil çok hızlı bitmeye başladı. |
OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (302. sayfa)
-
-
Geçen ay bir facebook grubu üzerinden oneplus 9 le2115 satın adım. İmei'si klonlandı diye bir mesaj geldi. Zonguldak'ta olduğum için yapacak yer bulamadım. Kendim halletmek istedim lakin bilgisayar telefonumu görmüyor. Sürekli olarak bi algılıyor, bi bağlantı kopuyor bir düzeni oturtturamadım. Bu neden olur? Bu konu hakkında yardımcı olabilecek biri var mı?
-
Merhaba.
Elimde 2 adet 2123 versiyon 9 pro var.
Bir tanesi android 12.1 de kalmış durumda.Hiçbir türlü güncelleme gelmiyor.
Diğerinde sıkıntı yok tüm güncellemeler geliyor.
Bu güncelleme gelmeyen telefonuma ne yapabilirim.
Farklı bir rom mu kurulu anlamadım.Global rom mu yüklemem gerekir?
Eğer yüklersem imeiler gider mi?
Bilgisi olan arkadaşlarımdan destek bekliyorum.
-
Rom yükleme ile imei gitmiyor. Custom rom yüklenmiş ve güncelleme almıyor olabilir. Kontrol edip bsayar üzerinden rom değişmeyi deneyebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevabınız için teşekkür ederim.Custom rom olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?
-
Rica ederim. Cihaz hakkında kısmında derleme numarasında yazar genelde.
LE2123_11_C.60 yazıyor derleme numarasında.
-
Evet sorun romla alakalıymış.Rom değiştirdim stock eu roma geçiş yaptım ve problem çözüldü.
-
Hocam eğer yeterince bilgi sahibi değilseniz bu işlere girmemenizi tavsiye ederim. Daha sonra cihazla ilgi sorunlar yaşayabilirsiniz. Ücreti mukabilinde bu işi uzaktan bağlanıp yapan üstatlar var. @musokral ile iletişime geçebilirsiniz, yardımcı olacaktır.
-
Arkadaşlar merhaba, mi 10T 'den oneplus 9 pro modeline geçmek istiyorum lakin hangi model numarasının en sorunsuz olduğunu bilmiyorum. 300ün üzerinde sayfa var konuda hepsini okuyamadım. En sorunsuz model numarası hangisi yardımcı olabilir misiniz? Tavsiye eder misiniz cihazı? Kamera yazılımında hata ile karşılaşanlar oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis güncellemeden sonra format attın mı?
Benim sanki pil kötü oldu
Yok hocam atmadım . Bir kaç şarjdan sonra pil değerleriniz artacaktır endişe etmeyin bence .
Düşük amper ile şarj edince ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Global olanlar direk çift hat olarak geliyor, T-mobile olanlar tek hatlı ama yazılımla oda çift hatta dönüştürülebiliyor. Sorun olarak görürseniz sadece bu var, onun dışında aynılar. Zaten piyasada global bulmak şuan için çok zor. Varsa da gereksiz pahalıdır o yüzden t-mobile dan alıp kullanabilirsiniz.
-
Arkadaşlar merhaba. Ocak ayında satın almış olduğum LE2127 T-Mobile cihazımı yurtdışına Dubai'ye gideceğim için satmayı planlıyorum. Üzerinde zerre kadar çizik vs. gibi bir durum söz konusu değil. Full koruma ile kullanılmış bir cihaz. Orijinal kutusu ve 65 watt warp şarj aleti mevcut. Cihaz global'e çevrilmiş durumda IMEI kaydı eski hurda cihazımın IMEI'si kullanılarak tarafımca atılmıştır. Dolayısı ile kapanma ya da klona düşme riski yok. Fiyat olarak 9500 TL düşünüyorum. Ankara içi deneyerek elden teslim edilir.
-
İmei işlemini nasıl yaptınız. Le2123 lerde uygulama farklı mı oluyor.
Bunu deneyen oldu mu arkadaşlar? Hızlı şarj yapıyor mu?
amazonBaseus USB şarj cihazı, 65 W, çoklu, 100 W hızlı şarj kablosu, hızlı şarj cihazı USB C GaN ile, Mac, iPhone, Galaxy için PPS adaptörü (beyaz)https://www.amazon.com.tr/dp/B09HT6373P?tag=populer-linkler-21&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1 -
Arkadaşlar burada plaka numarasi girdiğimiz alan neresi acaba. Yardımcı olursanız sevinirim
Tek seferlik değil istikrarlı bir şekilde böyle sonuç alıyorum. Quad HD + 120 HZ ile güç tasarruf kapalı, günün yarısı mobil veri, yarısı wifi ve parlaklık ortalama yüzde 65 civarları.
Full HD ve 60 HZ'ye düşürünce 10 saati zorluyor.
Kullandığım adaptör 0.4A eski bir Huawei. Yaklaşık 6 saatte tam şarj ediyor.
Bazen hızlı şarj gerektiği için kendi adaptörünü kullanıyorum. 5-6 saate düşüyor ekran süresi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Günümüz de bu telefon alınırmı t mobil olmayan avrupa versiyonu çift hat kayıtlı 9k fiyatı var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X