Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.669
Cevap
185
Favori
611.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkür ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iPhone 13 e hattımı takıp 5g Yi aktif ettim ama hattımı geri telefonuma takınca türk Telekom online işlemlerde 5g kapalı gözüküyor. Kendi kendine kapandı galiba, bunu çözmenin bir yolu var mı

• torredo19 T kullanıcısına yanıt

rootlu degil hocam ADBAppControl-1.7.9.1-setup bu programla yaptim arayuzu gayet kolay sadece oneplus guncelleme uygulamasini devre disi birakamadi

• 9 Pro'mun IMEI'lerinden biri kolna düştü, Android 13 için önerebilceğiniz güncel bir IMEI repair videosu ya da web sitesi?

• azimhan51 kullanıcısına yanıt

Tevhid gsm guvenilir fiyat uygun aldim

• btekin17 B kullanıcısına yanıt
    Numarası var mı ya da dhde dükkanı var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt

nordccold nikli arkadasin devre biraktigi uygulamalari bende devre disi biraktim bir sorun guzukmuyor simdilik hocam siz 100 tane uygulama devre disi biraktiginizi yazmissiniz ekran goruntusu atabilirmisiniz

• Yogun kullanim 7 saati gorduk:)

• F75 güncellemesi ile cihazın pili daha da iyi oldu .oneplus bu güncelleme olayını iyi yapıyor . OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

• t-mobile sürümüne mart güvenlik güncellemesi geldi arkadaşlar

• torredo19 T kullanıcısına yanıt

* Görüntü farkı hakkında yorum yapamayacağım, ben yazılımları aynı olduğundan ve sensör donanımından bu çıkarımda bulundum.

* Önemli olan kırılma senaryolarında gösterebildiği direnç ve dayanıklılık, sizin mantığınıza göre Gorilla Glass AR-GE israfı bir kuruluş ve bu tip koruma çözümleri olmasa da olur(muş)...

* "Ekran kaliteleri pazarlama" mı!? O halde aynı şirketin (BBK) markaları olduğundan, sizin cihazınızın nitelikleri de birer pazarlama stratejisinden ibaret olmalı...

*EVET! Sadece onlar değil, Oxygen OS - Realme UI - ColorOS - FunTouch OS (Belki Vivo'nun Origin OS arayüzü de dahil edilebilir, emin değilim) birbirinin aynısı arayüzler. Markaya özgü +,- birkaç özellik ve Bloatware sayısı dışında birebir aynılar. Bunun için uzman olmaya gerek yok, anlamayan biri bile sadece tasarım hatlarına dikkat ederek birbiri arasında bir benzerlik olduğunu anlayabilir. Ayrıca bahsettiğim arayüzler aynı kaynak kodunu kullanmasaydı, OnePlus 9 Pro'nun Çin kullanıcıları şu an ColorOS kullanıyor olmazlardı veya birbiri arasında geçiş yapmak bu kadar kolay olmazdı.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQqlkIgKxxOevdZVj8IHSpccQqk2qc1McDSNw&usqp=CAU

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRei8lk7U76eWGhNOGFRBl_U08_T19rVe4eDA&usqp=CAU

Buyurun, yukarıdaki ekran görüntülerinde benzerlik bariz şekilde ortada...

Son olarak insanlara 'boş konuşma' tarzında ithamlarda bulunarak üste çıkmaya çalışmayın ve haddinizi bilin, altı dolu olmayan iddialarda bulunmayın ve bir elektronik cihaz satın alıp - onun FanBoy'u oldunuz diye, insanları yanlış yönlendirmeyin.

Hayırlı akşamlar dilerim!

• mst262 M kullanıcısına yanıt

Kardeş bu bahsettiğin güncelleme nedir? Nasıl yapacağız. Ben 3 saat alabiliyorum sadece çıldıracağım. Diğer türlü satacqgim telefonu. Yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak4218 -- 9 Nisan 2023; 4:28:56 >
  • Burak4218 B kullanıcısına yanıt
    Burak hocam benim cihaz t mobile ama global rom yüklü cihaz.Cihazı alır almaz gelen tüm güncellemeleri yaptım en son gelen güncelleme android 13 f74 kodlu olandı .Sonrasında da cihazı sıfırlayıp temiz kurulum yaptım. Cihaz da ne ısınma sorunu ne de pil sorunu yaşadım .Sanırım eski sürümler olan android 11 ve 12 de pil ve ısınma sorunları varmış .Ben cihazı direk 13 e güncelleyip kullanmaya başladığım için o sürümler hakkında bişey diyemiyorum. Yakın zamanda da F75 Mart güvenlik güncellemesi geldi şuan f75 de pil değerlerim 2k ekran 120 Hz açık otomatik parlıkta cihazın bir özelliğinden kısmadan ortalama 6 saat ekran süresi alıyorum.Sizin cihaz eğer android 13 e güncellenmişse ve 3 saat civarı ekran süresi alıyorsanız bir sorun var gibi .

Güncellemeleri kendim dışardan PC aracılıpı ile indirmiyorum .cihaza kendileri düşüyor .

Benim cihaz LE2120 Çin modeli. Bootloader açık aldığımda öyleydi. Güvenlik güncellemesi Mart yaziyor ama F değer nerede yazıyor bulamadım. Şarjı su an çok kötü. Can sıkıcı durum. Teşekkür ederim hocam

• Derleme numarası diye bir değer var orada f21 yazıyor olabilir mi?

• Satılık OnePlus 9 Pro Avrupa LE2123 12/256 Kutu Yok
    65W Supervooc Warp Şarj Aleti
    Tek Sim Kayıtlı isteyen 2. Simi de kaydeder
    Orjinal sıfır Sandstone Kılıf
    Öncelik elden teslim
    Yer İzmit
    Fiyat 11000

Rica ederim . Aynen derleme numarası yazan yer gelen son güncelleme numarasını gösterir .bende f75 . Siz en son f21 güncellemesi almışsınız .

Ekran süresi beni çok üzdü bu telefonun. Diğer türlü güzel bir deneyimi var. Değiştirmek istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.