Gitmez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (307. sayfa)
-
-
Teşekkürler, ayrıca 13 sürümünü yükleyen arkadaşlar + ve - yönlerinden bahsederlerse sevinirim.
-
-
Facebook'a Ahmet Mardin sayfasında Xiaomi enes budak var, gurubun tamircisi. Bulursa o bulur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
imei için şuan andorid 11den başka şans yokmu. Cihazım orjinal çift şim 12gb versiyon. Tmobile felan değil.LE2121 bunu çift imei ile andorid 13 de kullanamazmıyım. 11 vardı imei vardı ama güncelleyince gitti imeiler
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153776981
o sorun çözüldü buradaki arkadaşlar tarafından. tekraradan teşekkür edelim.
-
3-4 gündür android 13'le kullanıyorum
Şimdiye kadar gözüme takılan ve beni rahatsız eden herhangi bir sorunla karşılaşmadım
Artı olarak sarjım çok daha uzun gitmeye başladı ve çok farklı olmasada arayüz görsel olarak daha güzel ve daha kullanışlı
Ben geçilmesi taraftarıyım
-
Teşekkürler
-
Bilgiler için çok teşekkür ederim hocam. Bende bir süre daha takip edip yüklemeyi düşünüyorum. Sizde kullandığınız süre zarfında sorun teşkil edecek şeyler yaşarsanız lütfen bizimle paylaşınız. İyi forumlar.
-
bu imei gitmez diyenler boş yapiyor. Şunu şunu yaparsaniz gitmez diyenler hariç telefon 11e indirdim imei attm sonra guncellrmr yaptığım an imeiler uçtu. Tekrar 11e indim smdi tekrar imei attirdim. İmeiler ucmadan guncelleme yapmanin yolu varmi böyle direk yaparsam yine gidecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anlamadim smdi imei gitti suan cihazda. arkadasin dediklerini yapinca imei geri mi gelcek yoksa dediklerini yaptirdiktan sonra imei attirdigimda artik o imeiler gitmeyeckmi . yani suan imei yok once imei attirip mi bunlari yapmam lazm
Hocam yanlış anlamadiysam suan cihaz 11 ve imei atili ama 12 ye guncelleyince gidiyor imei ama 11e geri dönünce geri geliyor. Smdi ben 11olup imei yapilms cihazi 12ye guncelliyorm ve yine imeiler ucuyor ama asagidaki islemleri yapinca imeiler geri geliyor doğru mu anladim :)
Cihazınız Eu, global veya t-mobile versiyonlarından biri değil galiba. Bu versiyonlarda plaka işleminde sorun yaşanmıyor. Yanlış hatırlamıyorsam LE2120 Çin veya LE2121 Hindistan versiyonunda güncelleme sonrası plakalar gidiyordu. Muhtemelen plaka sonrası ek bir kaç işlem daha yapmak gerekli.
Sizin cihaz hangi versiyon?
-
Android 13 yükledim. Genel olarak memnunum, ancak severek kullandığım SHELF uygulamasını bir türlü aktif edemedim. Lütfen yardımcı olur musunuz.
-
-
ekranda boş biyere basılı tutun,
altta açılan seçeneklerden en sağdakine,DİĞER yazan kısma girin.
ana ekranı aşağı kaydır kısmında shelf ve bildirim çekmecesi seçenekleri mevcut
-
-
-
rom önerisi olan var mı ?
-
Merhaba hocam temizlenmiş rom olarak hazırlığınız vardı ne durumda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X