Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.666
Cevap
184
Favori
610.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba
    Avrupa modeli LE2123 kodlu cihaz. Satıcı olarak şuan ellerinde olma ihtimali çok düşük ama Ahmet Mardin ve Tekno Mehmet'e danışabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

Evet arkadaşlar merhaba şarj sorunu yaşayanlar Selim yalavuz ile görüşmesini tavsiye ederim android 13 de şarj olayı baya sıkıntı andorid 12 c47 yükledi ve sonrasında batarya kullanımı resimdeki gibi

Andoid 12 de ekran parlaklığı kısılmış 13 e göre zaten şarjda bu yüzden gayet iyi gidiyor sorun yaşayanların denesinler. Bı tek sorun gördüm 12 de crome gezinirken ekranda siyahliklar gelip gidiyor anlık oda başka tarayıcı kullanirsaniz çözülüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• avcı1453 A kullanıcısına yanıt

Hocam herhangi bir bug takılma şarj konusunda gecikme filan varmı bende geçmeyi düşünüyorum oos 13.1 kullanıyorum ayrıca oos12c.47 yazılımını(dosyayı)nerde bulabilirim cihazım le2123 12/256

• 9pro nun orjinal ya da ona en yakın kılıfını nereden alabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exe1ance E kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba uzaktan bağlantı ile selim yalavuz yükledi benim cihaza 2127 idi global 2123 yazılımı yükledi ayrıca cihazım çift sim oldu bunun için sim yuvası alman gerekiyor ama. Crome takılmalar oluyor siyah ekran gelip gidiyor sorun bu sadece benim fark ettiğim bunuda farklı tarayıcı kullanirsan çözersin.

Şöyle yapabilirsin c47 yukletirtirsin bir hafta on gün kullan şarj dahada iyi oluyor. Beğenmezsen zaten andorid 13 e geçersin ama ben daha yeni güncelleme gelene kadar geçme derim.

• Anladım hocam sağolun çoğu kişide gördüm en son forumda sizde paylaşınca geçmek istedim açıkçası merakta ediyordum sorun sıkıntı varmı diyede teşekkürlerrr

• Merhaba. Yurtdışından 2. el bir 9 pro edindim. 2123 kodlu. Android 13 yüklü.

- Çift sim kullanımı için aparat şart mıdır?

- Uzaktan kayıt imkanı var mıdır? Tavsiye edebileceğiniz kimse var mı kayda yardımcı olabilecek?

- Ekran koruyucu tavsiyeniz var mıdır?

- Genelde bataryadan şikayet okudum. Android 11 yahut 12'ye downgrade etsek batarya süresinde iyileşme olur mu?

Teşekkürler.

• Merhaba hocam

Cihazı çift sim kullanmak için mecbur sim tepsisinin ve yazılımın değişmesi gerek.

Uzaktan bağlantı ile Selim yalavuz kurulum yapıyor kendisi ile görüşebilirsin.

Ekran koruyucuda lensun varmış onu tavsiye ediyorlar ekran kavisli olduğu için yanlardan kalkma yaptı ben farklı marka almıştım.

Şarj benim için önemli diyorsan android 12 c47 sürümü yüklemelisin. Android 13 daha iyi sürüm çıkana kadar 12 yi kullanmanı tavsiye ederim şahsen ben öyle yapıyorum.

• Arkadaslar pil sagligi iyiyken 4-5 saat giden tel pil omrunu yarilayinca nolucak acaba cok merak edyorum

• hokur317 H kullanıcısına yanıt
    Avrupa Sürümü ise çift simlidir. Kayıt uzaktan oluyor. Hatta elinizde imei varsa ve birazda bilgisayar bilginiz varsa YouTube de videolar var kendiniz de halledebilirsiniz. 9 pro pilin en iyi gittiği A11.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gececi444 G kullanıcısına yanıt
    İmei gitmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hokur317 H kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu için bunu şiddetle öneririm hem çok kaliteli hem de uygulaması çok kolay. Cihaza mükemmel uyuyor ve hiç bir kalkma ya da kabarma yapmıyor .. OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mst262 -- 28 Haziran 2023; 0:38:44 >
  • mst262 M kullanıcısına yanıt
    Yanında gelen kamera koruma camı nasıl? Memnun musunuz? Kamera camını kapatıyor mu yoksa ortası delik mi?

• A fine day to die kullanıcısına yanıt
    Güzel netlikte falan hiç bir sıkıntı yok açık olan kısmı işaretledim diğer yerler tamamen cam ..tek handikabı flashla resm çekildiğinde flash patlama yapabiliyor (flash neredeyse hiç kullanmadığımdan benim için sorun teşkil etmedi )ben daha çok ekran koruyucunun kalitesi için aldım .eğer alırsanız muhakkak videosunu izleyin uygulamadan önce . OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

• Arkadaşlar en ucuz 9T Pro sıfır cihazı nerden alabilirim yardım eder misiniz?

• mst262 M kullanıcısına yanıt
    Orjinal kılıf ile mi kullanıyorsunuz? orjinal kılıf ile uyumlu bir cam arıyorum. şu ana kadar aldıklarımın tamamı kılıf ile temas edip kalkma yaptı

• roniee kullanıcısına yanıt
    Orijinal kılıf elimde olmadığından bilemiyorum kalkma yapıp yapmayacağını .Ben resimdeki iki kılıfı dönüşümlü kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı . OnePlus 9 Pro [ANA KONU] OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

• Arkadaslar teli 60 hz yapinca dokunmalarda gecikme oluyor farkettiniz mi bilmyorum diger telefonlarda 60 hz de dogal olarak bole bir durum yok.baska telefonla yan yana koydugumda bizim 60 hz ile orj 60 hz kullanan tel arasinda fark var kasiyor resmen bizimki:D

• 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.