OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (326. sayfa)
-
-
Bende şimdi güncelledim. Hiç bir değişiklik göremedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar pil suresine dikkat edin bakalm bir gelisme olacak mi
PİL DURUMUNDA bir değişiklik var mı
-
Pek bı değişiklik görmedim açıkçası.
Not: güncellemeden sonra format atmadım
Merhaba arkadaşlar 9 pro telim var tmobile de en iyi batarya süresi veren rom hangisi
-
Yeni güncelleme ile pilde hiç bir fark yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pil durumunda ciddi düşüş var bekleme modu yüzde 25 azalmış bu arada yüklemeden sonra sıfırlama yapmadım. yükleme yapmayanlar yapmasınlar eğer böyle bir imkanları var ise
-
Bu arkadasi destekleyecek bir pil suresi yok mu:D
Selamlar. Android 14 yüklemesinden sonra yaklaşık yüzde 15- 20 daha uzun kullanım olmaya başladı. Pil süresinde artış var bende. Sanırım bu kullanım alışkanlığı, kullanılan uygulama çeşidi ve pilin fiziki durumuna göre değişiklik göstermekte. Güncellemeden sonra tlf u sıfırlamak kesin sonuçlar almak için gerekli malumunuz. Ancak dediğim gibi benim tlfun pil bakımından performansı arttı. Ayrıca daha akıcı gibi geldi. Onun dışında başka bir fark göremedim.
güncelledikten sonra telefonu nasıl sıfırladın hocam fabrika seceneklerine dön mü dedin
-
Hocam twrp den wipe yaptım. Ancak siz bu şekilde de yapabilirsiniz.
Satılık sorunsuz oneplus 9 pro 8/256 le2121 fiyat 11500 ilgilenenler pm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrossDangeR266 -- 1 Mart 2024; 22:19:59 > -
Arkadaşlar son güncellemede spatial audio desteği geldi mi ?
(3D ses yada uzamsal ses desteği)
oneplus 9 pro l2121 cihazım android 14 daha guncelleme ile gelmedi
OPLocalUpdate_For_Android13 uygulaması ile asadaki stabil orjinal romu yuklesem imei ler gidermi birde yenden android 13 donmek istesem done biliirmiyim yada guncellemeyi beklemeliyim normal yollardan
ota_target_version=LE2121_11.H.14_3140_202312121958
-
Arkadaşlar Android 14 güncellemesinden sonra Volte ve Wifi Arama özellikleri çalışmıyor. Çözümü bilen var mı?
Görsel değişiklikten ziyade güvenlik güncellemeleri ve yapay zeka ile smart cut gelmiş.
-
Hocam ses seviyesini yükseltmek için ne yapmalıyız? Kulaklıkla müzik dinlerken çok az ses çıkıyor
Bluetooth kulaklak mı kullanıyorsunuz? Ayarlar menüsünden bu ayarı aktif edin düzelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to9y -- 4 Mart 2024; 14:1:37 > -
Hayır kablolu kulaklık. Fark eder mi ki ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X