OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (325. sayfa)
-
-
daha önceki sürümünüz hindistan mı değilse hata verme olasığı yüksek
-
Arkadaşlar selamlar one plus 9 pro 12/256 9 aylık bir cihaz alacağım maksimum ne kadar ödeme yapmalıyım ? temiz sıkıntısız cihaz piyasası nedir
-
Android 14ten sonra
galeri uygulaması berbat oldu. cok yavas. uygulanayi aciyorum 20 sn resimlerin gelmesini bekliykrum resmen
onun dışında cok ciddi sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oxygen uptadere LE2121_14.0.0.202(EX01 güncelleme gelmiş yükledim güvenlik kamera wifi mobil ağ bir kaç şey fix lenmiş.
Temiz kurulum yani hard reset at canavar olur hocam.
-
Arkadaslar 2125 e hala gelmedi mi 14?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelmedi malesef
-
-
Bende de aynı sorun var. Çin sürümü le2120 ve plaka atıldı. Oyüzden 11 sürümünde kaldım plakalar bozulduğu için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O sorun çözüldü. Çin cihazlarında IMEI gitmiyor artık. Bir iki işlem yapmanız lazım. Konuda eski sayfalarda mevcut.
-
Evet eski yazışmalarda var ama ben o işlemi yapacak bilgiye sahip olmadığım için öyle kaldı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam reset atma olayi yazilimsal mi cozumu nedir peki hangi sürüm yuklemek lazim ?
Sıfırlama yaptınız mı? Olmadı msm tool ile global rom atın cihaza
Arkadaşlar selam plakayı kendimiz atabiliyor muyuz? 2123 Avrupa modeli var elimde yardımcı olabilecek biri var mı?
Rom atma isinden anlamıyorum hocam sıfırlamada imei gider diye yapmadim .
Gitmez sıfırlayın cihazı.
-
İyi forumlar,
OnePlus 9 pro cihazım için uyumlu ekran koruyucu almak istiyorum. önerebileceğiniz bir ekran koruyucu var mı ?
-
-
android 14 nasil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X