Stabil sürüm OxygenOs 14 çıktı Hindistan sürümü için: https://gauss-componentotacostmanual-sg.allawnofs.com/remove-7e659de50afe6927027d7a5f88a9806c/component-ota/23/12/13/dd986f52f5324ac0a9937a13bb5ab7ba.zip |
OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (323. sayfa)
-
-
Oxygen de görünmüyor Sen yukledinmi fark nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 25 Aralık 2023; 19:14:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yüklemedim. Cihazım düz olan model.
linkten indirdim yüklüyorum şimdi 1-2 gün kullanalım bakalım duyuru için tşk.
-
Avrupa cihazına bunu yükleyebilir miyim ve nasıl oluyor acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar ekran fiyatı nedir bilen varmı
-
Rica ederim. Geri dönüşlerinizi yazarsanız aydınlatıcı olur herkes için.
-
bu konu hakkında emin değilim bilen arkadaşlar yazar.
-
Açıkçası cihazın OxygenOs 14 almasını beklemiyordum. Benim için sürpriz oldu. Kullananlar yorum yaparsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 26 Aralık 2023; 14:57:35 > -
android 15 bile gelcegi garanti 16 bile gelebilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 güncelleme alacak diye biliyorum.
belki yeri değil soru için ama bir türlü çözüm bulamadım.
oneplus 8t telefonumdan iphone a geçiş yaptım ama alışamadağım için tekrar eski telefonuma dönmek istiyorum. zaten hiç birşeyi silmemiştim. fakat tek sorun bir kaç haftadır iphone kullandığım için whatsappımı tekrar bu telefona taşımak istiyorum. fakat bir türlü sonuç alamadım. androide taşı özelliğini kullanıyorum fakat telefonumu sıfırlamadığım için taşıma sağlanmıyor. 8t telefonumu sıfırlamadan geçiş yapmak için ne yapmam gerek acaba ?
-
-
6 saat olunca icimi huzur kapliyordu:D
Merhaba, 9pro 8 gb modeli alınır mı hâlâ? 12 lik olanın sıfırını bulamadım, kayıt yazılımla olan çok fazla telefon yok. Tavsiye eder misiniz?
Kaç senelik telefon git güncel bişey al daha memnun eder.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüklemeyi nasıl yaptınız ? Ben indirdim ama yerel yüklemeden olmuyor
Yerel yüklemeden inen dosyayı bulup yükledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 1 Ocak 2024; 9:42:47 >
Pil dışında ben memnunum. Hızlı bir cihaz, ekranı şu an bile en iyilerdend bana göre, hatta diğer telefonum olan S23 Ultra'dan daha bile iyi renkleri olduğunu düşünüyorum.
Pil konusuna gelirsek, ben adb ile debloat yaptığım için çok ciddi bir sorun çektim dersem yalan olur. Orta yoğunlukta kullanım ile günü %55 pil ile bitiriyordum. Ekran süresi de 3.5 saat civarındaydı. Cihaza 1 yıldır sahibim, pili hep düzgün şarj ettim, bu nedenle baktığımda çok kapasite kaybolmamış diyebilirim. İlk aldığımda nasılsa halen öyle.
Geçen bir cesaret edip Custom ROM yükleyeyim dedim, cihaz T Mobile'dan EU'ya çevrilmiş bile olsa token istedi. MSM ile A11'e döndüm o sürümde token istemeden kilit açıldı, şimdi CrDroid A13 sürümünü deniyorum.
Açıkçası memnunum. Pek bir sorun yaşamadım, genel olarak stabil. Pil süresi de daha iyi. WiFi Mobil veri karışık kullanımda tam şarjdan sonra 3.5 saat ekran süresi ile %70 gördü. Bence fazlasıyla iyi bir süre.
Kamera çok sorun oluyor yalnız, şu an güzel bir GCAM arıyorum. CrDroid'de OnePlus kamera ve galeri uygulamalarını portlamış geliştirici, güzel de olmuş ama gece fotoğrafı gibi bazı şeyler çalışmıyor ne yazık ki.
Sesli sessiz tuşları da güzel çalışıyor, ama bazen hangi konumda olduğunu ekranda göstermekte zorlanıyor. Oxygen'de sesliye alınca bir süre titiriyordu cihaz sesli durumda olduğunu belirtmek için, bunda öyle değil. Ufak tefek bazı şeyler eksik ama genel olarak hız ve pil açısından çok güzel bir rom olmuş. A14 de çıktı ama şimdilik denemedim. Güzel kişiselleştirme opsiyonları var bu romda. Alırsanız Custom ROM tavsiye ederim yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Detaylı cevabınız için teşekkür ederim, nothing phone da düşünüyorum, özellikle direnç ile işlem yapılmamış telefonlara bakıyorum bunlarda da oneplus ve nothingphone öne çıkıyor daha doğrusu başka alternatif yok. Bu tür almazsam realme gt2 veya honor 90 alacağım ama bu telefonlar diğerlerine denk değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X