< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (330. sayfa)
-
-
arkadaslar selam
ekran kırıldı piyasada ekran da bulamadım adam akıllı! fikirlerinizi bekliyorum.
-
Herkese merhaba. OnePlus 9 Pro T-Mobile versiyonu kullanıyorum. Bazen internet bağlantısı kesiliyor, 2-3dk içinde geri geliyor. T-Mobile yazılımı ile de denedim, sorun aynı devam ediyor. Problem cihazda mı yoksa hatta mı? Daha önce başına gelen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba bendede benzer sorun vardı. erişim noktası ve ağ operatörlerinden kendi operarünüzü seçin düzelir. (Otamatik ayarda olmasın)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Şu an Türk Telekom seçili, mümkünse ekran görüntüsü atar mısın?
Ekleme; şu şekil seçtim, biraz gozlemleyecegim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealSchule -- 8 Haziran 2024; 10:6:44 >
-
Apn ile uğraşıyordum, dediğini yapınca düzeldi gibi, 1 2 gündür sorun yaşamadım sanki. Çok teşekkür ediyorum.
Bildiğim kadariyla türk telekom ile alakalı sorun vardı fakat netgsm Turkcell altyapısı kullanmıyor mu? Sizde neden sorun oldu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealSchule -- 9 Haziran 2024; 16:47:24 >
Bende wi-fi kapatıp hücresele geçtim mi bağlan mıyordu. Telefonnu aç kapa yapınca düzeliyordu. Şimdi Sorunsuz
Elinde oneplus 8 pro için spigen veya uag kalın koruyucu kılıfı olan ve satmak isteyen varsa talibim
Yeni güvenlik ve bir takım hata düzeltmeleri güncellemesini yaptım geçenler de 1.30gb lık pil süresinde ciddi gelişme var yüklemeye yüklesin
Telefonunuz global mi acaba?
-
Global sürüme gelmedi daha Avrupa ve Hindistanda dağıtıldı
-
Güncelleme sürümü ne hocam? 14.0.0.600 mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boss06 -- 28 Haziran 2024; 9:33:1 >
14.0.0.701(EX01) hocam
-
up. ben de aynı durumdayım. ekran bulabileceğimiz güvenilir bir yer varsa paylaşır mısnız.
-
hangi surum acaba tam olarak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana gelmemiş hocam o sürüm 2123 sürüm bendeki.
Bu hafta gelir büyük ihtimalle. Globallere gelmedi daha.
-
Pil suresi icin ekran atablrmsiniz?
Hayır hindistan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X