Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
298.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakikaten öyle, ben telefon almak için çinden hollandaya, oradan türkiyeye gelecek. pasaport işi nolacak belli değil. imei kırılmıyo henüz.... bir sürü tantana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faysoft -- 19 Temmuz 2014; 19:46:18 >
  • teknokaptan kullanıcısına yanıt
    Amin hocam sağolun forumuna üyeyim zaten
  • Hocam cebine koysun gelsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon Edge ile çalışıyor 3g ayarını yapamadım

• inşallah bizede kısmet olur bu kulübe girmek :).Aradan biraz zaman geçse bence kayıtlı oneplus one'lar 2.el satılmaya başlar diye düşünüyorum tek umudum o
  • Arkadaşlar hepinizi seviyor sayıyorum. Birbirimizi üzmeyelim. Hepimizin yorumları hepimize kazandırıyor. Saygılar

• Arkadaşlar bbir de buraya bakın derim. "Geekbuying" güvenilir bir site olduğunu duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aveki

Arkadaşlar bbir de buraya bakın derim. "Geekbuying" güvenilir bir site olduğunu duydum. http://www.geekbuying.com/item/ONEPLUS-ONE-Qualcomm-Core-Smartphone-5-5Inch-LTPS-Screen-ColorOS-Quad-Core-2-5GHz-3GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP-4G-FDD-LTE-OTG-NFC-Miracast---White-329242.html

Türkiye'ye gönderim varmı baktınız mı?
    Bu arada aliexpress'den sipariş verdim satıcı imei verdi burada kayıt yaptırdım inşallah gümrükten geçer.
    64 Gb satan varsa arkadaş için alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 20 Temmuz 2014; 10:03:06 >

• arkadaslar elinde fazla oneplus one davetiyesi olan varmidir acaba?
    Kardesim su anda amerikada ona gelirken aldirmayi planliyorum.
    Amazon veya arkadasin linkini paylastigi gibi sitelerde mevcut fakat fiyatlar yuksek,
    ayrica telefon zaten cin menseli bir urun oldugu icin replikalarinin yapilmasinin cok kolay oldugunu dusunuyorum.
    Elinde davetiyesi olan ve trde olup kullanma sansi olamayan arkadaslar icin,
    gonderecegi davetiye karsiliginda, ben aldiktan sonrada benimde davetiye hakkim olacagi icin bir adette davetiye gonderen kisiye satın aldirabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khpyro

arkadaslar elinde fazla oneplus one davetiyesi olan varmidir acaba?
    Kardesim su anda amerikada ona gelirken aldirmayi planliyorum.
    Amazon veya arkadasin linkini paylastigi gibi sitelerde mevcut fakat fiyatlar yuksek,
    ayrica telefon zaten cin menseli bir urun oldugu icin replikalarinin yapilmasinin cok kolay oldugunu dusunuyorum.
    Elinde davetiyesi olan ve trde olup kullanma sansi olamayan arkadaslar icin,
    gonderecegi davetiye karsiliginda, ben aldiktan sonrada benimde davetiye hakkim olacagi icin bir adette davetiye gonderen kisiye satın aldirabilirim.

Aslında dediğiniz mantıklı şöyle bir zincir kursak?
    Bana olurda davetiye geçerse shipito ile alıp kendime yollatıcam, sonra süre sınırı olmayan davetiye verecekler, onu yine forumdan isteyen birine veririm. Tabi foruma yeni üye oldum bana davetiye kolay kolay gelmez ama bellimi olur? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: faysoft

Sağolasın dostum. türkiyeye bu dhl ie denesek gümrükten geçme şansı olur mu acaba
    Oneplus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqueandroid -- 1 Eylül 2015; 3:10:09 >
  • DHL Alman firması. Alman devletine vergi toplamak için elinden geleni yapacaktır tabiki ne bekliyordunuz? :)
    Benim favorim UPS. Sonra Fedex. DHL sonuncu sırada.
  • Çin versiyonuyla Global versiyonu arasında 3g gibi sorunlar olurmu? Birde color os yerine cm yükleyebilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XsaNx

Çin versiyonuyla Global versiyonu arasında 3g gibi sorunlar olurmu? Birde color os yerine cm yükleyebilirmiyiz?

forumda birçok arkadaş aldı ve 3g sorunsuz kullanıyorlar . CM yüklemek kolay ve yükleniyorda ama bazı arkadaşlar gibi ben color os ye dönmek istiyorum dersen orası biraz sıkıntı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy The Kid

quote:

Çin versiyonuyla Global versiyonu arasında 3g gibi sorunlar olurmu? Birde color os yerine cm yükleyebilirmiyiz?

forumda birçok arkadaş aldı ve 3g sorunsuz kullanıyorlar . CM yüklemek kolay ve yükleniyorda ama bazı arkadaşlar gibi ben color os ye dönmek istiyorum dersen orası biraz sıkıntı....

Teşekkürler biraz color os kullanırım o zaman sonra sıkılırsam cm ye çeviririm.
  • Aliexpress'den sipariş vermiştim elime ulaştı ve kullanıyorum ama kayıt sorunu var.Bu telefona imei değişikliği yapılabilir diye düşünüyordum ama okuduğum kadarı ile biraz zor.Bu konuda bilgi verebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugiacar

Aliexpress'den sipariş vermiştim elime ulaştı ve kullanıyorum ama kayıt sorunu var.Bu telefona imei değişikliği yapılabilir diye düşünüyordum ama okuduğum kadarı ile biraz zor.Bu konuda bilgi verebilecek var mı?

Bu konuda uğraşan bi arkadaş vardı ama sonuç ne oldu bilmiyorum. Ben daha telefon gelmeden imei işini hallettim
  • pasaportsuz imei kaydına imkansız gözüyle bakabilirsiniz ...
  • beyler ben 2 tane almayı düşünüyom bi abime bi bana kullananlar memnun mu 3 g de filan sıkıntı filan varmı şipariş versek nerden vercez tam olarak bi anlatırmısınız getirenler telefon elimizde rahat rahat kullanmak için neler yapmamız lazım pasoporttan imei ye kadar anlatırmısınız ve hangi site güvenilir ve ucuz olur
  • quote:

Oneplus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqueandroid -- 1 Eylül 2015; 3:14:02 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.