Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
297.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aveki

Arkadaşlar bbir de buraya bakın derim. "Geekbuying" güvenilir bir site olduğunu duydum. http://www.geekbuying.com/item/ONEPLUS-ONE-Qualcomm-Core-Smartphone-5-5Inch-LTPS-Screen-ColorOS-Quad-Core-2-5GHz-3GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP-4G-FDD-LTE-OTG-NFC-Miracast---White-329242.html
    Oneplus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqueandroid -- 1 Eylül 2015; 3:14:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqueandroid

quote:

Orijinalden alıntı: XsaNx

Çin versiyonuyla Global versiyonu arasında 3g gibi sorunlar olurmu? Birde color os yerine cm yükleyebilirmiyiz?

Cin versiyonu ile global versiyon diye bir sey yok. Oneplus firmasinin urettigi tek telefon var o da one. Yani oneplus one. Davetiye ile satilan oneplus one arka kapaginda cyanogenmod yaziyor, davetiyesiz satilan oneplus one arka kapaginda cyanogen mod yazmiyor. Oneplus firmasi oppo firmasinin yeni marka yuzu. Donanimsal hicbir farklilik yok. Tek fark oppo kanaliyla satilan telefonda color os var. Oneplus kanaliyla satilan telefonda cyanogen var. Hangisi daha iyi? Color os daha iyi.

O zaman sorun yok Geldiği gibi kullanabilirim. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Billy The Kid

pasaportsuz imei kaydına imkansız gözüyle bakabilirsiniz ...

Pasaport bulmam zor şu anda telefon kapanacak herhalde.Yine de imei klon konusunda bir gelişme olursa paylaşım rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugiacar

quote:

Pasaport bulmam zor şu anda telefon kapanacak herhalde.Yine de imei klon konusunda bir gelişme olursa paylaşım rica ediyorum.

telefon görüşmeye kapanacak değil mi?
  • beyler ben 2 tane almayı düşünüyom bi abime bi bana kullananlar memnun mu 3 g de filan sıkıntı filan varmı şipariş versek nerden vercez tam olarak bi anlatırmısınız getirenler telefon elimizde rahat rahat kullanmak için neler yapmamız lazım pasoporttan imei ye kadar anlatırmısınız ve hangi site güvenilir ve ucuz olur

yardım edevek birileri yokmu?
  • Bugün söyle bişe başıma geldi telefonu sıfırliyim yeniden kurulum yapayım dedim tabi kurulum yapmadan önce hat vardı telefon şebekesi cekiyordu ama sıfırladıktan sonra telefona hat gelmiyor 64gb model pasaport kaydı yapmadım ondan dolayı gitmiş olabilirmi ama neden gitisin sıfırlamadan önce telefon şebekesi çekiyordu hiç bir sıkıntı yoktu sıfırladıktan sonra şebeke çekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jin_paci

Bugün söyle bişe başıma geldi telefonu sıfırliyim yeniden kurulum yapayım dedim tabi kurulum yapmadan önce hat vardı telefon şebekesi cekiyordu ama sıfırladıktan sonra telefona hat gelmiyor 64gb model pasaport kaydı yapmadım ondan dolayı gitmiş olabilirmi ama neden gitisin sıfırlamadan önce telefon şebekesi çekiyordu hiç bir sıkıntı yoktu sıfırladıktan sonra şebeke çekmiyor.

neden kaynaklandı bilmiyorum ama pasaport kaydı yaparsan kesinlikle düzelir
  • Billy The Kid kullanıcısına yanıt
    Pasaport kaydı şart oldu zaten imei kıran daha cıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus29

beyler ben 2 tane almayı düşünüyom bi abime bi bana kullananlar memnun mu 3 g de filan sıkıntı filan varmı şipariş versek nerden vercez tam olarak bi anlatırmısınız getirenler telefon elimizde rahat rahat kullanmak için neler yapmamız lazım pasoporttan imei ye kadar anlatırmısınız ve hangi site güvenilir ve ucuz olur

Oneplus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqueandroid -- 14 Aralık 2014; 13:35:40 >
  • quote:

Bugün söyle bişe başıma geldi telefonu sıfırliyim yeniden kurulum yapayım dedim tabi kurulum yapmadan önce hat vardı telefon şebekesi cekiyordu ama sıfırladıktan sonra telefona hat gelmiyor 64gb model pasaport kaydı yapmadım ondan dolayı gitmiş olabilirmi ama neden gitisin sıfırlamadan önce telefon şebekesi çekiyordu hiç bir sıkıntı yoktu sıfırladıktan sonra şebeke çekmiyor.
    Oneplus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqueandroid -- 14 Aralık 2014; 13:36:31 >
  • quote:

quote:

beyler ben 2 tane almayı düşünüyom bi abime bi bana kullananlar memnun mu 3 g de filan sıkıntı filan varmı şipariş versek nerden vercez tam olarak bi anlatırmısınız getirenler telefon elimizde rahat rahat kullanmak için neler yapmamız lazım pasoporttan imei ye kadar anlatırmısınız ve hangi site güvenilir ve ucuz olur

Dostum bu telefondan yurtdisinda 4 tane sattim. Kendim de color os'lu kullaniyorum. Oppomartta su anda 16gb ve 64gb modelleri mevcut. Telefonda hicbir sorun yok. Her konuda harika bir telefon.

telefonua almayı düşünüyom ama pasoport imei filan nasıl olcak bi detaylı anlatırmısın ve kaça patladı vergilerle birlikte. Saygılar

• quote:

BTK dan imeiyi bir sorgulat istersen. Olmadı operatörü ara sor bu imei sisteminizde bloklandımı diye.
    2 aya çıktı kapanma süresi artık 2 ay kapatmasınlar (gerçi o turistler için ama) diye baskı yap.
  • Merhaba arkadaşlar, elimde Galaxy S4 - GT-I9505 telefon var ben telefonumu satıp OnePlus One'a geçmek istiyorum fakat telefonu nasıl satın alıcam ve imei falan nedir durumlar bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekrc.2798

quote:

Orijinalden alıntı: tugiacar

quote:

telefon görüşmeye kapanacak değil mi?

Ben kapanacak biliyorum.Aslında telefonu aldığımda 2 ay süre var diye seviniyordum fakat kullanmaya başladıktan 3 gün sonra mesaj geldi teefonunuz bir haftada kapanacak diye.Sanırım burada da kimsenin kanun kural tanıdığı yok kafasına göre kaatıyor telefonu

• quote:

quote:

quote:

Dostum bu telefondan yurtdisinda 4 tane sattim. Kendim de color os'lu kullaniyorum. Oppomartta su anda 16gb ve 64gb modelleri mevcut. Telefonda hicbir sorun yok. Her konuda harika bir telefon.

telefonua almayı düşünüyom ama pasoport imei filan nasıl olcak bi detaylı anlatırmısın ve kaça patladı vergilerle birlikte. Saygılar

Alıntıları Göster
    Oneplus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqueandroid -- 14 Aralık 2014; 13:36:26 >

• Evet arkadaslar uzun usgaslar sonucunda X9077 telefonumu turkce yaptim ve ayrica oneplus black telefonum geldi bir kac foto yukledim.https://store.donanimhaber.com/2f/ef/0e/2fef0e7fa04799c50a6ca6e561588743.jpg TELEFONUN ILK GELDIGI ZAMAN

• diger resimler

• resimler gorunmuyor sanirim yukledim ama fazla yuklendim galiba:)

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

Evet arkadaslar uzun usgaslar sonucunda X9077 telefonumu turkce yaptim ve ayrica oneplus black telefonum geldi bir kac foto yukledim.https://store.donanimhaber.com/2f/ef/0e/2fef0e7fa04799c50a6ca6e561588743.jpg TELEFONUN ILK GELDIGI ZAMAN

Fotolar açmıyor.

Simage sorunu...

zip yapıp dropboxa veya mediafire a yükleseniz?

• muratai kullanıcısına yanıt
    pek anlamiyorum onlardan yani daha once uygrasmadim nasil yapicam?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.