Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
298.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oppomart da her iki modelede zam gelmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy The Kid

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi )

Burdur Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Gölhisar ilçesinde 4 işyerine gerçekleştirilen operasyonlarda, gümrük kaçağı 77 cep telefonu ele geçirildi. Kaçak telefon satışı yapan İ.D., İ.O., M.Ö. ve A.İ.Y. isimli şahıslar gözaltına alındı. 77 cep telefonuna el konulurken, gözaltına alınan dört şahıs çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Telefonlar %100 replika gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 22 Temmuz 2014; 14:43:59 >

• Oneplus One cihazım dün elime ulaştı arkadaşlar. Telefon taş gibi tabiri caizse . Alacak arkadaşlarada şimdiden hayırlı olsun diyorum. Bir sorum olacak kullanan kişilere. Telefon su geçirmezmi? Oneplus çalışanlarına göre bunun garantisi vermiyorlar ama bir videoya göre geçirmiyor. Sizce durum nedir? Benim yemedi denemeye
  • Dostlar birde size sorayım oneplus ı mı önerirsiniz mi4 ümü güncelleme donanım her yönden kıyaslarsak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syntax 1907 kullanıcısına yanıt
    Mi4 5 inc galiba? Oneplus note 3 gibi buyuk bence mi4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

Dostlar birde size sorayım oneplus ı mı önerirsiniz mi4 ümü güncelleme donanım her yönden kıyaslarsak

Donanım olarak kıyaslancak birşey yok herşeyleriyle aynı. Ha optik olarak Mi4 de f1.8 lens varmış (böyle iddia edip f2.0 hatta f2.2 lens çıkan telefonlar oldu geçmişte), OPO da f2.0 var. Mi4 düşük ışıkta çok az daha iyi perf. verebilir. Ancak Oneplus ın kamera uygulamasında çok ince detaylar var değiştirilebilcek, Mi de bilmiyoruz daha bakalım.

Bence tercih kıstası 5" mi yoksa 5.5" mi şeklinde olacaktır.
    5" seven Mi4 alır, 5.5" isteyen Oneplus alır, ikisinide alan pişman olmaz. Fiyatlandırma zaten çok benzer (16gb için)

Tabi bu 320$ fiyat çindeki satış fiyatıdır tahminim, bunun üstüne daha satıcı kârı ve posta ve paypal masrafı eklenecek.

• XsaNx kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun telefonun
    telefona su testi yapma.macera ariyosan o baska :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

Hayirli olsun telefonun

XDA Developers
    OnePlus|Official ROM|Color OS| V1.0.0|Based A0001_12.A.02_002_140518|Optimization, ROOT, Fast, Concise
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2772511

XDA Developers
    [ROM][4.3] Color OS V1.2.0
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2772627

hocam bunlara baktınızmı color os yuklenmiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

quote:

Hayirli olsun telefonun

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2772511

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2772627

hocam bunlara baktınızmı color os yuklenmiyormu

Orhan kardeşim, sen de oneplusa geçtin sanırım? Hayırlı olsun. Hayırlı kandiller.

• quote:

Hayirli olsun telefonun

Yok denemiycem tabiki o kadar uğraş sonucu telefona ulaştım :)
  • oguzmete kullanıcısına yanıt
    Sende varmi oneplus?

• quote:

Sende varmi oneplus?

evet cm11 yüklü sevmedim
  • oguzmete kullanıcısına yanıt
    Verdigin linkteki romu yukledinmi

• cm11 de bu ekran kısıyolları nasıl düzenleniyor bilen var mı ? ayrıca vedafone hat takılı internet ayarlarını yaptım. fakat hala telefonun üzerinde 3g yerine E işareti çıkıyor
  • quote:

Verdigin linkteki romu yukledinmi

fazla bilgim yok yuklemeyle ilgili
  • Bu aletten bir tane de ben alacagim ama davet eden yok :)
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    iyiki yazdin merak ettigim bazi konular vardi mesela enes aydin oneplus yollamisti sirketenize ama mesut beyin enesaydinin sozlerine karsilik tipik turk atarlanmasi yuzunden oneplus incelenmesi goremedik gerci yapmanizda olur alan aldi zaten ve enesaydini banlanmisti actinizmi hesabini? ve davet derken oneplus davetiyesimi? dh yoneticileri bu telefona cok rahatlikla ulasabilcegini tahmin ediyorum yaniliyormuyum?
  • @teknokaptan
    Ben DH de sadece bir bolumun yoneticisiyim. DH yoneticisiyim belki ama bu benim bu telefona ulasma konusunda sizden farkim olmayan bir konudur bundan emin olabilirsin :)
    Inceleme ve haber sunan arkadaslarin konumu bizimkimden cok farkli. Konunun ayrintisini bilmedigim gibi konu hakkinda yorum yapmamda cok yanlis olur. Dilerseniz kendisine PM atarak sorularinizi yoneltin, eger musaitse ve uygun olursa cevaplamaktan cekinmeyecektir.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    ozaman telefona ulasmak istesen enesaydin satiyordu onla irtibata gecebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.