Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
298.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, imei sorununu halledemeden telefon kapanırsa daha sonra pasaport ile kayıt yaptırarak açılabilir mi bu telefon imei değiştirmeden.Çünkü kapanana kadar pasaport ile halledemeyeceğim gibi gözüküyor.
  • teknokaptan kullanıcısına yanıt
    Fotolari ziple yada winrar ile rar yap sonra mediafire.com a yukleyip link ver?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugiacar T kullanıcısına yanıt
    sanirim acamiyorsun tam emin degilim ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Fotolari ziple yada winrar ile rar yap sonra mediafire.com a yukleyip link ver?

RESIMLERIN LINKI ASAGIDA TAVSIYE COLOR OS YUKLEYINIZ:)

MediaFire
    AirDroid_tarafından_indirilen_fotoğraflar
    https://www.mediafire.com/?l0l6n75q9c3ke7r

Cyanogen 11s in Kamera Applikasyonunda bir ton ince ayar var. Color os da da var mı? Sanmıyorum.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    camera ozellikleri...
     ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 21 Temmuz 2014; 15:22:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

camera ozellikleri...

Yalnız millet 1 tane oneplus bulamazken sen biriyle öbürünü çekmişsin 2 one plus birden (yoksa toplamda 3 mü)
    nazar boncuğu koy fotolara bi tane :)
    BIRI ONEPLUS... DIGERI OPPO FIND 7 ....CEKTIGIM TELEFON ISE MOTO X
  • quote:

Kasa aynı olunca (oppo find 7 - one plus) karanlıkta hele ikiside aynı telefon gibi görünüyo.

Sen kamera fotoğrafı paylaşıcam diyince dış ortamda çekim yaptın sandım. Mümkünse dışarıda bir kaç börtü böcek asyalı amerikalı siyahi vs vs çekte ortalık şenlensin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Kasa aynı olunca (oppo find 7 - one plus) karanlıkta hele ikiside aynı telefon gibi görünüyo.

Sen kamera fotoğrafı paylaşıcam diyince dış ortamda çekim yaptın sandım. Mümkünse dışarıda bir kaç börtü böcek asyalı amerikalı siyahi vs vs çekte ortalık şenlensin :)

sen onu birakta color os yukle telefonuna banada soyle nasil yuklendigini :) ben yapamadim yariya kadar yukluyor hata veriyor resetliyor kendini.
    Ben direk cm11s li aldim, color os kurmadim. Ha mtk li zopo c2 de color os portu denemistim cok begenmistim orasi ayri.

Aldigim telefonuda sattim 64gb almak icin. Su an opo yok elimde ancak haftaya gecer elime yeni siparisim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ben oneplus icin diyorum eger eline gecerde yuklerden banada soyle 24 tane rom denedim yuklemedi :( oppo ayri bir telefon :)
  • Arkadaşlar ABD için davetiyeyi nereden bulabilirim
    3 hafta kadar ABD'de olacağım
    Eline davetiye geçip kullanamayacak olan yardımcı olursa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HknGkts

Arkadaşlar ABD için davetiyeyi nereden bulabilirim
    3 hafta kadar ABD'de olacağım
    Eline davetiye geçip kullanamayacak olan yardımcı olursa çok sevinirim

davetiye ülkelere özel verilen birşey değil . sadece satış kısmında ( eğer one plus un kendi sitesinden alırsan ) belli başlı gönderdikleri yer var . davetiyeyi one plus forumuna üye olarak yada orda davetiye dağıtan kişiler oluyor onlar vasıtasıyla bulabilirsin . davetiyenin sabit bir yolu yok...
  • quote:

resimler ve kisa bir inceleme.
    https://www.youtube.com/watch?v=12T9f1x310c&feature=youtu.be

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi )

hocam xda bugun gordum oneplus icin color os romu vardi kurdunuzmu onu bende denicem

• Oneplusa yuklenmiyor kac defa denedim olmadi sadece oppoya yukledim global rom turkce ve cok hos duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: tugiacar

Arkadaşlar, imei sorununu halledemeden telefon kapanırsa daha sonra pasaport ile kayıt yaptırarak açılabilir mi bu telefon imei değiştirmeden.Çünkü kapanana kadar pasaport ile halledemeyeceğim gibi gözüküyor.

İmei sorununu halledemeyeceğim için telefonu satmayı düşünüyorum. 64gb versiyonu ve beyaz renktir.Yanında bir adet plastik kapak var.Ayrıca sipariş verdiğim ve yaklaşık 1 hafta sonra elimde olacak mavi renkli deri kılıfı da vereceğim.Bursa'da elden tesliim edebilirim.Telefon tarafımdan 1 hafta kullanılmıştır.Sıfırdan farkı yok.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, imei sorununu halledemeden telefon kapanırsa daha sonra pasaport ile kayıt yaptırarak açılabilir mi bu telefon imei değiştirmeden.Çünkü kapanana kadar pasaport ile halledemeyeceğim gibi gözüküyor.

İmei sorununu halledemeyeceğim için telefonu satmayı düşünüyorum. 64gb versiyonu ve beyaz renktir.Yanında bir adet plastik kapak var.Ayrıca sipariş verdiğim ve yaklaşık 1 hafta sonra elimde olacak mavi renkli deri kılıfı da vereceğim.Bursa'da elden tesliim edebilirim.Telefon tarafımdan 1 hafta kullanılmıştır.Sıfırdan farkı yok.

İmei yi niye halledemediniz ve fiyat ne düşünüyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

İmei yi niye halledemediniz ve fiyat ne düşünüyorsunuz

Aslında satmak niyetinde değilim ama pasaport bulamadım ayrıca ürüne imei atılabilir diye düşünüyordum o da olmuyormuş bu durumda tek alternatif elimdem çıkarmak kalıyor.İmei konusunda yardımcı olabilecek biri olursa zaten satmaya niyetim yok.Telefon için 1150 TL düşünüyorum.Bana yaklaşık maliyeti bu oldu

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.