Şimdi Ara

Önereğiniz masaj aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
26.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar soru basit kullananlar mutlaka vardır bana önereceğiniz masaj aleti istiyorum kollarım omuzlarım çok kötü durumda masaj yaptırmayı düşünüyorum ama sürekli olursa bu bayağı bir masraflı olur o yüzden bir masaj aleti almak istiyorum.günde 12 saat bilgisayar başındayım kollarımı ve omuzlarımı hissetmiyorum artık sürekli ağrı sızı içindeyim rahatlamama yardımcı olacak böyle bir alet varmı internetten baktım biraz ama açıkçası kullanan birinden tavsiye almak daha mantıklı geldi.

• mantıklı geliyorsa normal
  • Mesaj aleti diye okudum "neymis lan o" diye girdiydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Mesaj aleti diye okudum "neymis lan o" diye girdiydim

:D bende bakıyorum yanlışmı yazdım acaba diye.
  • birazcik hortlaticam ama konuyu alan kullanan yok mu koca forumda

• http://www.markapop.com/kozmetik-bakim-saglik/saglik-yasam/masaj-aleti/?items_per_page=32

Ya yunus şeklinde masaj aleti alacaksın ya da masaj koltuğu.

Bilgisayar karşısında çok uzun süre kalıyorsan saat başı kalkıp biraz yürü spor yap.

Bak bununla heryerine masaj yapabilirsin. Bazıları da masturbasyon için kullanıyor.

Önereğiniz masaj aleti

http://www.markapop.com/acura-ac-638-degisebilen-cift-baslikli-masaj-aleti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 23 Nisan 2013; 22:51:48 >

• öneri için teşekkürler bilgisayar başında saatlerce kalmak yoruyor insanı. kalkıp yürüyeyim diyorum ama dalıp gidiyorum. e haliyle omuz ağrısı boyun düzleşmesi bilmem ne. aslında masaj koltukları çok hoşuma gidiyor da bir kaç bin tl fiyat fazla. o yüzden diğer modelleri biraz daha araştırayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tansiyon Aleti Önerileri..
    10 yıl önce açıldı
    Yürüyüş bandı tavsiye
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: semamca_07

Arkadaşlar soru basit kullananlar mutlaka vardır bana önereceğiniz masaj aleti istiyorum kollarım omuzlarım çok kötü durumda masaj yaptırmayı düşünüyorum ama sürekli olursa bu bayağı bir masraflı olur o yüzden bir masaj aleti almak istiyorum.günde 12 saat bilgisayar başındayım kollarımı ve omuzlarımı hissetmiyorum artık sürekli ağrı sızı içindeyim rahatlamama yardımcı olacak böyle bir alet varmı internetten baktım biraz ama açıkçası kullanan birinden tavsiye almak daha mantıklı geldi.

merhaba..bende el tipi masaj aleti almayı düşünüyorum..açıkçası acura ac 910 alacak gibiyim.ama kullanan falan yok galiba..ağırlığı nasıldır,faydası oluyormu...siz aldınızmı masaj aletinizi

• quote:

Orijinalden alıntı: _u_Ğ_u_R_

quote:

Arkadaşlar soru basit kullananlar mutlaka vardır bana önereceğiniz masaj aleti istiyorum kollarım omuzlarım çok kötü durumda masaj yaptırmayı düşünüyorum ama sürekli olursa bu bayağı bir masraflı olur o yüzden bir masaj aleti almak istiyorum.günde 12 saat bilgisayar başındayım kollarımı ve omuzlarımı hissetmiyorum artık sürekli ağrı sızı içindeyim rahatlamama yardımcı olacak böyle bir alet varmı internetten baktım biraz ama açıkçası kullanan birinden tavsiye almak daha mantıklı geldi.

merhaba..bende el tipi masaj aleti almayı düşünüyorum..açıkçası acura ac 910 alacak gibiyim.ama kullanan falan yok galiba..ağırlığı nasıldır,faydası oluyormu...siz aldınızmı masaj aletinizi

1 ay olmuş yazalı :D yinede cevap vereyim bende henüz almadım çünkü hoşuma giden doğru düzgün birşey bulamadım internette 20 30 50 liraya satılan abuk subuk şeylerden almak istemiyorum onların bir işe yaradığınıda düşünmüyorum o yüzden vazgeçtim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _u_Ğ_u_R_

quote:

1 ay olmuş yazalı :D yinede cevap vereyim bende henüz almadım çünkü hoşuma giden doğru düzgün birşey bulamadım internette 20 30 50 liraya satılan abuk subuk şeylerden almak istemiyorum onların bir işe yaradığınıda düşünmüyorum o yüzden vazgeçtim.

:) bende almadım daha..anneme alacaktım.iyi geldi diye fazla kullanmasından bu kezde başka hastalıklar ortaya çıkmasından korktum...eğer siz aldıysanız tecrübelerinizden faydalanmak istemiştim..saygılar..

• Beuer marka MG 100 var..onu almayı düşünüyorum..Bilgisi olan var mı? Konu hortladı ancka ihtiyaç var ,hortlasın
  • daha da hortlasin, ben de ariyorum, yok mu tavsiye?

• quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

daha da hortlasin, ben de ariyorum, yok mu tavsiye?

:D alan varsa marka model yazsın ben almadım henüz bulamadım daha doğrusu iş görecek bir alet.
  • quote:

quote:

daha da hortlasin, ben de ariyorum, yok mu tavsiye?

:D alan varsa marka model yazsın ben almadım henüz bulamadım daha doğrusu iş görecek bir alet.

youtube da şu masaj videosunu buldum, yaptim, iyi geldi.

• kendi kendine masaj yapmanın özel bir tarafı yok bence :D illaki başka birinin eli ve dokunuşu olmalı yada bir makinenin :D
  • quote:

kendi kendine masaj yapmanın özel bir tarafı yok bence :D illaki başka birinin eli ve dokunuşu olmalı yada bir makinenin :D

hocam keyif için yapmadım kendime, boynum ağrıyor
  • quote:

quote:

kendi kendine masaj yapmanın özel bir tarafı yok bence :D illaki başka birinin eli ve dokunuşu olmalı yada bir makinenin :D

pardon o zaman benimde boynumda sorun var gerçekten işe yarıyormu? 3 gün önce yatakta tersmi yattım ne yaptım bilmiyorum 3 gündür boynumu hareket ettiremiyordum bugün düzeldi biraz daha.sürekli boyun ağrısı çekiyorum zaten bütün gün pc başında oturmaktan.eğer faydalı ise denerim bende.

• quote:

quote:

quote:

pardon o zaman benimde boynumda sorun var gerçekten işe yarıyormu? 3 gün önce yatakta tersmi yattım ne yaptım bilmiyorum 3 gündür boynumu hareket ettiremiyordum bugün düzeldi biraz daha.sürekli boyun ağrısı çekiyorum zaten bütün gün pc başında oturmaktan.eğer faydalı ise denerim bende.

ben de bütün gün bilgisayar başındayım, günde birkaç kere yapılırsa daha da rahatlatacaktır bence. youtube dan nech ache massage videoları izlemeye başladım.

ancak yine de doktora gidip MR sonucuna göre fizik tedavi almak daha doğru olur, çünkü her hareket her kasa uygulanmaz.

• Wollex WXP-2120 tens cihazı var tavsiye ederim. Kullanıyorum birebir aynısını Medisu adı ile 360 TL"den satıyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.