selam arkadaşlar ben yurtdışında yaşıyorum birkaç aya kadar türkiye ye kesin dönüş yapıcam.olduğum yerde tomtom kullanıyorum.fakat türkiye de sanırım tomtom pek kullanışlı değil.öğrenmek istediğim hangi markayı önerirsiniz.tabiki seçmek için birçok değişik alternatifler olabilir net cevap vermek zor ama en azından en makulu hangisidir sizce?türkiye dede izmir de yaşıyorum.cevaplar için çok teşekkürler...
GARMIN oneririm. Harita temini konusunda sikinti yasamazsiniz.
Kesin dönüş yapacaksanız garantisi burada devam edecek ve servis konusunda sorun olmayan bir ürün seçin diyecem ama uluslararası garanti vs. bu cihazlarda zor.Zaten kesin dönüş yapıyorsanız güzel izmir'e gelin geldiğinizde uzun süreki harita güncellemesi olan desteği vs. iyi olan cihazlardan seçin bence,en azından arıza vs. durumunda bir muhatabınız olur.
alacağın cihaz içinde igo8 yüklü olan bir cihaz olabilir çünkü igo açık ara önde.Mesela next cihazların içinde igo kullanılıyor bildiğim kadarı ile.Ama next ten daha kaliteli bir cihaz alabilirsin igo kullanan.Yani alacağın cihazdan daha çok aslında kullandığı program önemli olan bir dolu yazılım var.Mesela tomtom için sağladığı servisler imkanlar iyi deniliyor fakat içindeki programdan kimse hoşnut değil son model bir BMW marka araçta kaset çalarlı teyp takılı olması gibi bişey diyebilirim.
iGO8 kullanan daha kaliteli olanlarıda yazsanızda hem arkadaş hemde bizler öğrensek daha iyi olmazmı.Ayrıca bu kalite testlerinin sonuçlarınıda herhalde yazarsınız bize,en azından alacaklarada fikir olmuş olur.
arayuz ve ozellik olayi biraz kisilerin kendi zevkine gore degisen bir olay. kimisi bluetooth olsun der, kimisi yolu 3 boyutlu gostersin bana yeter der vs. vs. Fazla hirs yapip da en mukemmeli diye kosturmamak lazim, icindeki harita guncel oldugu surece bu gps denen meret bazen o kadar faydali oluyor ki... Kendi adima sirf cebimde tasiyabilmek adina gittim garminin en ucuz modeli 205'i aldim (burada 99 euroya indi fiyati)
quote:
Orjinalden alıntı: gps.navigation
iGO8 kullanan daha kaliteli olanlarıda yazsanızda hem arkadaş hemde bizler öğrensek daha iyi olmazmı.Ayrıca bu kalite testlerinin sonuçlarınıda herhalde yazarsınız bize,en azından alacaklarada fikir olmuş olur.
Bua rada bendeki diger garmin'de (IQUE) IGO kullanilabiliyor. Yeni versiyonu test eder etmez bir karsilastirma yazisi yazmayi dusunuyorum
igo8 tüm yurtdışı forumlarında nerdeyse oylamalarda açık ara önde.Gözüme çarpan bu idir.En ayrıntılı ve en kullanışlı igo diye biliyporum enazından araştırmalarım bunu gösteriyor.Ve çok gördüm farklı program kullanıpta cihazlarına igo yükleyebilirmiyim sorularını.Ayrıca ben kullanıyorum şuan iGO8 8.3.2 versiyonunu son çıkan versiyonu bu şuan bundan sonra çıktı fakat cep bilgisayarları için o galiba.Yollar, pointler ,deniz yolları bile yer almakta.Harita görüntüsü kullanım kolaylığı diğer cihazlara göre daha kolay olduğunu gördüm çok.Fakat başka cihaz kullanma imkanım olmadı.Ama sadece gördüklerimi paylaşıyorum.TomTom cihazının tr için hiç kullanışlı bir cihaz olmadığını zaten çok dile getiriyorlar.En kullanışlı program tr için ayrıntılı şekilde igo8 bunu söyleyebilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme