Şimdi Ara

İLK SEVGİLİ TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere hayatımda hiç kız arkadaşım olmadı ama artık vakti diye düşünüyorum çünkü üniversite mezuniyetine az kaldı :)
    seneye artık bu işe el atacam ama bu işin kuralları mı dersiniz böyle püf noktalarımı dersiniz gerçekten hiçbir şey bilmiyorum.yani ilk buluşmada ne yapılır,neler konuşulur,nasıl davranılır,mesajlaşma ve aramalar hangi sıklıkta olur,ben mi o mu aramalı... gibi uzayıp gidiyor daha sevgilim olmadığı halde kafamda deli sorular :)kendimden bahsedersem çevremden duyduğum kadarıyla fena değilim :)kızların teklif ettiği bile oldu ama nedense biraz çekingenliğim var(belki sonradan gözlük taktığımdan olabilir) kızlarla falan kesişemiyorum,bakamıyorum bana teklif ettiklerinden midir nedir nedense artık karşı taraftan teklif edilmesini bekliyorum(saçmaladığımın farkındayım)
    neyse arkadaşlar gerçekten dalga geçmeler filan olmadan bir kıza sosyal medyadan ya da yüz yüze nasıl tanışmalıyım,ne yazmalıyım?ne konuşmalıyım,flört vb.nelerdir nasıl olur.Bana tavsiye verebilir misiniz?(okunacak kitap mı olur,deneyimleriniz mi olur her neyse)yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun... :)

• yeterince samimi ol yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev arabamı alıyosun zamanı geldi diye başlamışsın.Sosyal olucaksın arkadaş çevren olucak herkesle iletişimin olucak. İkeadan demonte dolap aldım beyler kullanma kılavuzu yok bunu nasıl birleştiririm gibi saçma taktik istiyosun. Gelmişsin zaten üninin sonuna.Ne bekliyosun ki bilemedim hatta kızlar teklif etmişte sen çekinmişsin bilmemne bu saatten sonra biz mi gelip aranızı yapalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    birader o zaman benim konuma cevap yazma!nedir bu atarın anlamış değilim.neymiş biz mi gelip aranızı yapalım vs.senden aramı yap diyen yok sadece kibar bir şekilde bana tavsiye de bulunmandı ama sağol çok güzel bir tavsiye de(!)bulunmuşsun
  • Üstteki arkadaş şunu demek istemiş:

Bu kadar kasmana gerek yok, 1-2 ilişkin olunca bazı şeyleri anlayacaksın, etrafına bakınca 'bu muymuş yani!' diyeceksin. Diyebileceğimiz tek şey; Kendin ol yeter.

Şuan bu dediğimi yaşamadığın için fazla ciddiye almayabilir, farklı bakabilirsin ama ileride bu konuyu açtığın için kendine gülersin belki de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 16 Haziran 2017; 23:57:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte herkesin mutsuz olduğu nokta bu.

Neler yapılır? Ne konuşulur? Nasıl davranılır? Vs vs.

Yapman gereken tek şey dürüst olmak. Dürüstlük rahatlığı getirir, çekince falan da kalmaz. Çekince kalmadığı gibi herşey kendiliğinden akar ve gelişir.

Şu kızlara özel varlıklar gibi bakmayalım artık.

• beele olacaksın:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 17 Haziran 2017; 1:53:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Plan yapma dostum. Klişe bir laf vardır, doğal davran İçinden ne geliyorsa kıza öyle davranırsın kendinizi kasmayın.

• arkadaşlar gerçekten yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim Allah kalbinize gönlünüze göre verir umarım.az da olsa yardımcı olmayıp,egolarını tatmin eden ya da benim tabirimce artistlik yapmaya çalışanların da canları sağolsun ne diyeyim...
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    hocam doğru söylüyorsunuz ama üslubu çok ağır,sizin gibi de yazabilirdi
  • Cok gec kalmıssın. Bu yasa kadar ne yaptın ? 30 yasına kadar magarada buyumus adama dunyayi anlatmak gibi bir sey bu. Maalesef sosyal zekanı hic gelistirmemissin. Bu islerin belli bir taktigi yok pek cok taktigi var. Ama bu taktikler sana, karsindaki kiza ve duruma gore degisir. Bunlari da senin bu yasa kadar ogrenmen lazimdi. Birisinle sevgili ol yanlis yapa yapa ögren.

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ders olsun üniversite sınavları olsun onlara çalışmaktan belki de böyle işlere fırsat bulamadım.(kıza bağlanırım korkusuyla)sosyal zekamı geliştirmediğimi nereden biliyorsunuz sanki yanımda takılıyormuşsunuz gibi?sosyal hayatım filan hepsi yerinde ama iş kız bulmaya gelince orada takılıyorum,eleştirmekten keşke dediğiniz önerileri yazsaydınız daha makbule geçerdi
  • hocam yaşım 21 yazdıklarınız için çok teşekkür ederim o sizin içinizin güzelliği,kibarlığı...

dediğiniz gibi belki burada konu açmam çok büyük hataydı,kimseye sormamalıydım ama bazı arkadaşlar sağolsun gerçekten çok içtenlikle cevap vermişler onların da hakkını yemek istemem.

bazen samimi olduğum arkadaşlarla konuştuğumuzda fuckbody bizim de aklımıza gelmiyor değil aslında :)

umarım kendim gibi birisini bulurum.iyi temennileriniz için çok teşekkür ederim
  • Fuckbody değil yalnız gençler fuckbuddy.

Yanlıs seyler aramayın.

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    ...
  • Kendin ol, samimi ol yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.