Şimdi Ara

ÖNERİ LÜTFEN HTC one m7 yeni aldım ama şarjı çabuk bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben 2 gün önce vatandan htc one m7 aldım ve aldığım günden beri şarjı çok hızlı tükeniyor. ilk gün 6 saat falan ancak dayandı bugün de deneme yapmak istedim uğraşınca nasıl gidecek diye. ekran ışığı sona kadar açıkken video falan izledim ama max 30 dakika uğraştım. 4 saatte bitti şarjı. vatana gittiğimde bunun normal olduğunu zaten bu modellerin şarjının fazla dayanmadığını söyleyip geri gönderdiler açıkcası baya moralim bozuldu :( bi de tabii normal olduğuna inanmadım.. Aranızda bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı? ya da benim telefonum mu arızalı? yardımcı olsanız :((

• Malesef öyle.. Benim bir önceki telefonumdu M7, 1 günü çıkartıyordu genelde.. Yalnız şöyle bir durum söz konusu, HTC Desire HD'de kullandım Froyo zamanı, M7'de kullandım, ilk 6 - 7 tam şarjdan sonra daha uzun süre gitmeye başlıyor şarjı.

Yani ilk 1 haftalık kullanımdan sonra 1 günü çıkartacak kadar gidiyor.. Vatan'dakilerin dediği doğru özetle..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu kurcalarken fark etmemiştim arkadaşım buldu. Telefon wi-fi yi sürekli açık olarak görüyormuş ve tuşlara kapalı da olsa uyanık olarak algiliyormus bu da şu gibi şarj yiyordu haliyle.. reset atınca düzeldi. Vatana goturdugumde buna bakmamistilar hiç :(
    Neyse sonuç olarak hallettim yine de yorum için çok teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı dertten bende muzdaribim 5 gün elime geçeli herşey sorunsuz ancak şarj canımı sıkıyor 8 9 saat idare edebiliyorum oda hiç bişey kullanmadan 3310 gibi yani böyle olacaksa akıllı telefonun bi espirisi kalmıyor sorun devam ederse pişman olucam lg g2 almadığıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam evet arkadaşlar bende sizler gibi şarjın çabuk bitmesinden muzdaribim.. Ancak ufak ipuçlarıyla bu sorunu bi nebze olsun azaltabiliriz. Clean master veya apus tarzı uygulamalar kullanabilirsiniz ben kullanıyorum. Size tavsiyem telefonla işiniz bittikten sonra clean masterla temizleyin ve üstün güç performansını kullanın, yani internet, oyun vb işlemleri kullanmadığınız zaman üstün güç performansı işinize yarar. Ben gündüzleri telefonla fazla vakit geçiremiyorum sadece işle alakalı aramalarda kullanıyorum ve üstün güç performansı gayet başarılı, 1- 1.5 saat boyunca telefon şarjı tek seviyede koruyor çünkü üstün güç performansında arka planda veya sens arayüzünde hiç bir uygulama çalışmıyor.. htc blinkfeed'de sadece işinize yarayacak uygulamaları ekleyin ben sadece facebook'u ekledim.. batarya 2800 mah veya 3000 mah olabilirdi ancak bu sefer telefon ağırlaşır ve kabalaşır.. Ayrıca forumda htc ile ilgili bi konu var şarj konusunda ipuçları verilmiş tavsiyem bi inceleyin.. Alan arkadaşlara hayırlı olsun güle güle kullanın

http://forum.donanimhaber.com/m_71978673/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinqsoLver -- 8 Aralık 2014; 22:03:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.