Şimdi Ara

Öneri nişancı şampiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Quinn mi Miss Fortune mi arada kaldım quinn var kafamda skilleri hoşuma gidiyo bide 2 sinden birini alınca güzel bi kostümünü önerirseniz son olarak nedenini yazarsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gönül Avcısı -- 9 Ocak 2016; 14:26:33 >

• arcade mf
  • Arcade mf yada kod adı lucian. Quinn mid daha iyi. Orman da yapıyorlar ama denemedim hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    koridor fark etmez solo mid adc 2 si içinde geçerli mf biraz sıkıntılı olur ama fark etmez genel açıdan değerlendirip yazabilirsen iyi olur
  • arcade mf alınır mı be bedava skin hiçbir değeri yok
  • arkadaşlar kostümden önce hero onemlı kostümünden ötürü mf yazmayın lütfen işlevsellik ve eğlenceli olma durumunu göz önünde bulundurarak yazarsanız dediğim gibi alt koridor olması fark etmez
  • Teqlersen Quinn
    U ile zibilyon damage çıkarırsan mf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gönül Avcısı G kullanıcısına yanıt
    Kostüm değil zaten mfnin olayı. Kostüm sorduğundan arcade mf dedim.
    Mf şuan gerçekten çok op. Zevkli de oynaması. Gap closerı iyi olan şampiyonlar yoksa karşıda haşat ediyor. E skilli earlyde çok iyi vuruyor.(yıldırım sayesinde)
    Ulti crit vuruyor.
    Minyondan 2. q vuruyorsun adama çok can yakıyor.

Lucian da çok zevklidir. Şuan güçlü de.

Ancak quinn de çok iyi şuan. Ve mfden daha zevkli. Bunların üçü de alınması gereken herolardan.

Ayrıca arcade skinlerin değersiz olduğunu söyleyen arkadaş maden suyu şişesiyle intihar edebilir mi mümkünse?
    Çocukluğu dobişkolarla, aterilerle geçmeyen insanlar arcade skinlerin güzelliğini anlayamaz.

• by-ko kullanıcısına yanıt
    gerçektende çok güzel bir cevap oldu kardeşim arcade skini baya güzel katılıyorum hem bende severim anime tarzı şeyler mf nin en sevdiğim özelliği bir birime vurunca arkasınada patlaması kaçırdığım kill i almıştım eskiden freelerdeyken birde ultisi fakat quinn de baya zevkli gibi görünüyor skilleri baya bi iyi
  • Quinn midde veya topta oynamak daha eğlenceli gank atmalarına ihtimal bile vermiyorsun W skilli sayesinde rahat rahat farm yapıp karşındakini de kanser edebiliyorsun baktılar lane'e top ve jungler aynı anda geliyor R ile güvenli pozisyona dönebiliyorsun. ADC olarak da eğlenceli bence ama TF'lerde biraz düşüyor sanki. Miss Fortune ise Ebedi Kılıç-Canbiçen ikilisinden sonra durdurulamaz oluyor. 3 saniyede Q skilli geliyor E'si zaten slow W desen hareket hızı veriyor R desen pentaya kadar yolu var. İkisi de çok güçlü şu an tercih sana kalmış.

• TEEMO
  • oo sağolasın kurtardın beni ben niye akıl edemedim teemo yu hemen alıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönül Avcısı

oo sağolasın kurtardın beni ben niye akıl edemedim teemo yu hemen alıyorum :)

al tabi ya TEEMO kadar sağlamını bulamazsın.
  • var teemo kardeşim sağolasın
  • ne bu küstahlık? sen öneri istemişsin biz öneriyoruz senin dediğine bak.
  • küstah lık mı kötü birşey mi dedim herkese ayrı ayrı teşekkür ederim ben oraya quinn ve mf yazdım gelip teemo diyor arkadaş kötü birşey demedim troll yaptığını düşündüm bende troll cevap vermeye çalıştım ardınada teşekkür ettim
  • quin opi
  • Mf güçlü epey şu an canbiçen bombardıman feci vuruyor ultisi bufflandı falan tflerde de epey iş yapıyor skinlerinin çoğu iyidir Arcade tavsiye ederim.Quinn güçlüdür özellikle birebirde ama tflerde çok iş yapmaz skin olarak anka quinn di galiba kırmızılı bir skin vardı o epey iyi.Ekstra olarak yukarda da dedikleri gibi Lucian öneririm en zevkli ve güçlü adc dir bana göre canbiçenle epey güçlendi skin olarak silahşör en iyisi bence kod adı da fena değil ama nedense diğeri daha iyi geliyor.

• Mf + kaptan skini

• İkisinide oynadım/oynuyorum Quinn

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.