Şimdi Ara

Öneri/tavsiye degişiklik komple sistem ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zamanında büyük bir hevesle tesisat işine merak sardım.(forumdakiler bilir ^^ ) yola 5 kanal amfi ile çıktım sonra çift amfi daha iyi dediler çift amfiye dödüm 2 takım focal mit aldım 600 lira verdim. (yine olsa alırım parasının hakkını verıyo hiç pişman değilim ) alacaklarada öneririm. hertz hcp4 amfi aldım streo setımı tamamladım. sonra arkadaşımdan hediye dd 38 cm subwofer geldi. ( 600 rms 2400w ) bas amfisi alamadım maddi sıkıntılar nedeniyle... stereo amfının ıkı kanalına ıkı takım mit diğer iki kanalına köprülü biçimde bası bagladım yaklasık 6 ay kullandım. Aracım ford connect 2012 model. parayı denkleştırdım. tavsiye üstüne xetec xi 1500.1 mono amfi aldım. bağlatmak için tesisatçıya gittim abi dedi kapasitörsüz olmaz gittim gorund zero 3 farad kapasitör aldım. tekrar gıttım abi dedi bu kablo ıkı amfıyı çekmez yeni kablo çekicez akün 60 amp aküyü en az 90 yapman lazım aracın servısıne danıstım 90 amp arac tesısatına zararlı olur dedi tesisatçıya döndüm baska napabiliriz iki akü dedı yer sıkıntısı nedeniyle oda bana uymadı. amfiyi hiç bağlatamadım öylece kaldı. bas aractaki her yerı oynattı. titremelerde plastık aksam zırıltı yapmaya başladı.araba rolantide titrediğinde heryerden ses geliyo civatalar gevşiyo soğudum bastan. dün akşam bas vura vura plaka ışığını oynatmış yanmıyomuş ceza yedim. eve geldim arka sis lambasının biri yanmıyo tek fren lambası yanmıyo buda tuz biber oldu sinirlendim bası söktüm arabadan eve koydum.

Edit: eğerki prof bi sistem kurmicakssanız izolasyon vb. sert basa girmeyin zırıltı dinlersiniz ki girmicem bana jbl yeter diyosanız iki amfi işine boşuna bulaşmayın çok para harcarsınız. alın bi 5 kanal kafanız rahat olsun sizi tatmin eder...

Bunu neticesinde elimdeki bas / mono amfi / ses amfisini satmaya karar verdim 5 kanal amfi alıcam.

Xetec Xi 1500.1 mono amfi hiç baglanmadı kutusundan çıkmadı :( faturası garantisi mevcut murtaş bandrollu + bas kumandası mevcuttur.

hertz hcp4 amfi mediamarkt tan alınma araçta şuanda bağlıdır faturası garantisi mevcuttur

iki amfininde kutusu kutu içeriği tamdır sıfır fiyatları zaten faturada mevcut 2. elde ne eder tavsiye ve tekliflere açığım.

subwofer dd marka 2515 modelidir bnde 4 ohmda bağlıydı heryerı oynattı 600rms 2400watt 2 ohmda arkadaşımın arabasında deneme fırsatım oldu gerçekten deprem etkisi

subwoferın fıyatı hakkında hiçbir fikrim yok önerilere açığım. az kullanılmıştır tamir kesinllikle yoktur bastan anlayan adam zaten körüklere bakınca anlar . Şimdiden teşekkürler...

Öneri/tavsiye degişiklik komple sistem ... Öneri/tavsiye degişiklik komple sistem ... Öneri/tavsiye degişiklik komple sistem ...

• Hocam benden tavsiye hertzi satmayın sisteme kendinden amfili ufak bir subwoofer ekleyin.ya da 2 kanal kaliteli ama fazla güçlü olmayan bir amfi ile kaliteli ses veren ufak bir subwoofer ekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Hocam benden tavsiye hertzi satmayın sisteme kendinden amfili ufak bir subwoofer ekleyin.ya da 2 kanal kaliteli ama fazla güçlü olmayan bir amfi ile kaliteli ses veren ufak bir subwoofer ekleyin.

Hertz amfiye soundmagus h500 takas teklifi geldi. Orjinal teyp te baglı olcak sistem nası olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: livemydream

quote:

Hocam benden tavsiye hertzi satmayın sisteme kendinden amfili ufak bir subwoofer ekleyin.ya da 2 kanal kaliteli ama fazla güçlü olmayan bir amfi ile kaliteli ses veren ufak bir subwoofer ekleyin.

Hertz amfiye soundmagus h500 takas teklifi geldi. Orjinal teyp te baglı olcak sistem nası olur?

Hertzden soundmagusa geçmem ben olsam. Focallerinizin güzel çalma sebeplerinden biri de o hertz amfi. Soundmagus amfiler ton olarak pek kaliteli değil malesef. Güç konusunda iyi olabilir ses yüksek olur ama ses kalitesi biraz düşer.

Orijinal teybe bağlama sebebiniz ne? Connectte direksiyon kumandasi ya da teybe bağlı ekstra bir ayar vs yok benim 2007 focusla aynı sanırım teybi. Kendi tesisatını kesmeden direk aparatlarla kolayca pioneer Sony alpine teyp takabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: livemydream

quote:

Hertzden soundmagusa geçmem ben olsam. Focallerinizin güzel çalma sebeplerinden biri de o hertz amfi. Soundmagus amfiler ton olarak pek kaliteli değil malesef. Güç konusunda iyi olabilir ses yüksek olur ama ses kalitesi biraz düşer.

Orijinal teybe bağlama sebebiniz ne? Connectte direksiyon kumandasi ya da teybe bağlı ekstra bir ayar vs yok benim 2007 focusla aynı sanırım teybi. Kendi tesisatını kesmeden direk aparatlarla kolayca pioneer Sony alpine teyp takabilirsiniz.

Direksiyon kumandası mevcut ayrıca orjinalliği bozmak istemiyorum hertz den aldığım kaliteyi hamgi amfi den alabılırım 2. Amfiyi koymicam woofer da jaklı seyyar olacagı için benim için en uygunu 5 kanal. Aynı kaliteyi alabilecegim 5 kanal bi amfi önerirseniz çok sevinirim

• Hertz in 5 kanal olanı olabilir yine audison alpine 5 kanal olur. Focalin hangi serisi var sizde rms yerine göre alın amfiyide.
    Birde yeni kullanacağınız woofer ne marka model?

• quote:

Hertz in 5 kanal olanı olabilir yine audison alpine 5 kanal olur. Focalin hangi serisi var sizde rms yerine göre alın amfiyide.
    Birde yeni kullanacağınız woofer ne marka model?

Iss serisi 60 ems woofer belli degil ama yumuşak bi bas olucak.sagi solu oynatmıcak.

• Hertz ep5 hcp5d falan bakabilirsiniz ikinci el uygun bulunur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.