Şimdi Ara

Öneri ve görüşleriniz nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sistemi toplamayı düşünüyorum. Tavsiye ve görüşlerinizi almak istedim. Fikriniz nedir?

• barisayaz07 B kullanıcısına yanıt
    işlemci çok düşük kalmış. ssd alınabilcek türden bi ssd değil elde patlayan cinsten. fiyatı iyi ama ne yazık ki kaliteli ve performanslı değil. anakart ve ekran pahalı. kısaca dengesiz olmuş hocam.
    bütçenizi belirtirseniz daha iyi şeyler çıkar ortaya. ve kullanım amacı tabikide. ve vatandan olmak zorunda mı?
  • SSD özellikle windows kurulumu için tercih ettim oyüzden bunu tercih ettim, yoksa tercihim fury veya samsung. Ele avuca sığacak şekilde, normal kullanıma göre iyi,gaming için orta derece. Bütçeyi nekadar düşük tutarsak okadar iyi benim için. Fakat anakart ve ekrankartı seçimlerim öncelikli msi marka. Vatandan olması şart değil tabiki. Yaklaşık bir sonuca varmak için, ürün çeşitliliği ve kullanım kolaylığı açısından vatandan sundum listesi sadece. İşlemcinin yeterli olacağını düşünüyorum. Fiyatıda gayet uygun aralarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisayaz07 -- 17 Kasım 2015; 15:15:29 >
  • HDD yanlış tercih.
    SSD olarak V300 alacağınıza hiç almayın.
    Sıvı soğutma ne alaka anlamadım.
    Kasa pahalı, içindeki PSU gereksiz.
    Topladığınız sistem 3215 TL ediyor.

Bu da Inventus'tan aynı fiyata kat kat daha iyi oyun performansı sunacak bir sistem:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meniz -- 17 Kasım 2015; 15:34:41 >
  • barisayaz07 B kullanıcısına yanıt
    Sistem alınabilir değil. Sebeplerini kısaca açıklayayım:
    1. İşlemcin sisteme göre geride kalıyor.
    2. ssd alınabilir değil ( Bu sistemede aşırı gerekmez.)
    3. Pc kasasına o kadar para vermene gerek yok ayrıca 700 w lık psu bu sisteme fazla.
    4. İşlemci soğutucusu gereksiz pahalı sıvı soğutmayı ne yapacaksın bu sistemde oc yapamazken .
    5. Monitörden biraz kısıp ekran kartını yükseltmelisin.
    6. Sistem berbat :(...
    7. 3200 TL fiyat tutmuş çok daha güzel pc toplayabilirsin.

Benim önerim ;
    İşlemci: intel i5 6500 ..700TL
    Anakart: msi Z170a pc mate ..400TL
    Ekran kartı: msi gtx960 128bit 2Gb ...800TL
    Kasa: zalman z3 plus 600w mid tower kasa ...340TL
    HDD: Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk ...200TL
    Monitör: SAMSUNG 21.5" S22D300N LED MONİTÖR ...410 TL
    RAM: kingston hyperx fury (2x 4GB) CL15 2400MHz ...260 TL
    İşlemci soğutucu: Cooler Master RL-S12V-24PK-R2 Seidon 120V V2 CPU Sıvı Soğutucu ...230TL

TOPLAM : 3300 TL ( Değişik sitelerde daha uygunada toplayabilirsin. )

Sistem bu ama diyorsanki ben ssd olmadan yapamam:
    SSD: samsung 850 EVO 120GB
    bunu alabilirsin.
    Senin pc yi bi 50-60 TL kadar aşıyor buda sorun olmaz sanırım :)
    bu söylediğim kasayı daha uzun ömürlü olarak kullanabilirsin ve performansı bi o kadarda fazla.
    Bu arada unutmadan butcen 3500 TL ye kadar çıkarabilirsen GTX960 yerine GTX970 almalısın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyboom -- 17 Kasım 2015; 16:39:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barisayaz07

Arkadaşlar bu sistemi toplamayı düşünüyorum. Tavsiye ve görüşlerinizi almak istedim. Fikriniz nedir?

Çook dengesiz.

Pentium G4400 gibi vasat ve OC işi olmayan işlemciye pahalı sıvı soğutma dam üstünde saksağan olmuş.
    Yine G4400 ve 750 Ti gibi bir sisteme 700 watt üstelik pahalı kasa daha da çok saksağan toplamış dama.
    Oyun FPS için etkisi olmayan SSD alınmış. Şimdi iyi CPU-GPU al SSD sonra da olur.
    Amaç oyunsa 2 TB ile ile ne yapacaksın, meçhul.

500-600 watt uygun fiyatlı bir kasa al.
    SSD şimdilik kalsın sonra alırsın.
    1 TB disk al.
    Sıvı soğutma çook gereksiz şu an. Alma. boşa masraf.

Yaptığın tasarruf ile adam gibi işlemci ve ekran kartı al.

Bir bilgisayarcı bunu bana önerse MEŞE ile dalarım acımadan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.