Şimdi Ara

Oneri yaparmisiniz lutfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar max 550 liraya kadar bir telefon alicam..fakat android islemcinin ne oldgunu ne gibi faydalari veya eksileri oldugunu bilmiyorum...bu telefonda wireless , netten yukleyebilecegm oyunlar.. youtube vs acilsin istiyorum, android oneriyorsaniz neden android ve biraz aciklarsaniz sevinirim..kisacasi bana bir telefon onerir misiniz 550 lira civari

• androidli telefonlar gerçek manada bilgisayar gibidirler. istediğin gibi program yükleyebilir, istediğin gibi format atıp başka romlar(kullanıcı arayüzü) yükleyebilirsin. kimi romların performansı iyidir, kiminin şarj süresi, kimi çok kullanışlıdır, kimi çok sade. neyi kullanmak istersen sen seçersin, kimse bunu engelleyemez. nokia tarzı symbianda ya da iphonedaki iosda ya da diğer javalı telefonlarda üretici ne verirse onu kullanmak zorundasın.

androidli bir çok telefon flaşı destekler. bu sayede telefondan interneti, aynı bilgisayardaki gibi kullanabilirsin. 550 liraya düşünmeden al diyebileceğim iki telefon var. sıfır diyorsan huawei ideos x5. forumda bak oku, herkesin övdüğü kadar güzel bir telefon. 2. el diyorsan; google nexus one ya da htc desire. 650 ye çıkabilirsen de (yine 2. el) samsung galaxy s. diğer telefonlara bakma bile. bu söylediğim 4 telefon işini fazlası ile görecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

androidli telefonlar gerçek manada bilgisayar gibidirler. istediğin gibi program yükleyebilir, istediğin gibi format atıp başka romlar(kullanıcı arayüzü) yükleyebilirsin. kimi romların performansı iyidir, kiminin şarj süresi, kimi çok kullanışlıdır, kimi çok sade. neyi kullanmak istersen sen seçersin, kimse bunu engelleyemez. nokia tarzı symbianda ya da iphonedaki iosda ya da diğer javalı telefonlarda üretici ne verirse onu kullanmak zorundasın.

androidli bir çok telefon flaşı destekler. bu sayede telefondan interneti, aynı bilgisayardaki gibi kullanabilirsin. 550 liraya düşünmeden al diyebileceğim iki telefon var. sıfır diyorsan huawei ideos x5. forumda bak oku, herkesin övdüğü kadar güzel bir telefon. 2. el diyorsan; google nexus one ya da htc desire. 650 ye çıkabilirsen de (yine 2. el) samsung galaxy s. diğer telefonlara bakma bile. bu söylediğim 4 telefon işini fazlası ile görecektir.

ilgilendin icin tesekkur ederim dostum..anladim android i simdi..huawei ideos x5 gercekten hosuma gitti almayi planliyorum..ilgilendin icin tesekkur ederim dostum..anladim android i simdi..huawei ideos x5 gercekten hosuma gitti almayi planliyorum..

• Marka takıntın yoksa bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefon huawei.
  • P503 optimus one tavsiye ederim.. 2.3 güncellemesi çıktı şimdi. O fiyata daha iyisini bulamazsın hocam.
  • Huawei zaten kötü bir marka değilki =) şu anda Turkcell ve vodafone nun 3G baz istasyonlarının çoğu huawei piyasanın altını ustune getirdiler ne ericsson kaldı ne nokia ne arcatel ne motorola, adamlar paso huawei ye swaplıyorlar 3g baz istasyonlarını =) işin içindeyim ondan biliyorum =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.