Şimdi Ara

Önerilebilecek En İyi LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Şubat Mart gibi bir LED TV alacağım ve çok kararsızım.Bu hz konusu kafama takılıyor.Şimdi 200 ile 800 arasında hz olarak ne kadar fark var yani.Bir de 3 boyutlu alacağım önerilerinizi bekliyorum bütçem 2000 TL ye kadar?

• Vestel 800hz yazar lg nin 200u ona kafa tutar yazılımla arttırıyorlar onu panelin orjinal değeri onemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bookill

Beyler Şubat Mart gibi bir LED TV alacağım ve çok kararsızım.Bu hz konusu kafama takılıyor.Şimdi 200 ile 800 arasında hz olarak ne kadar fark var yani.Bir de 3 boyutlu alacağım önerilerinizi bekliyorum bütçem 2000 TL ye kadar?

Paran coksa samsung philips lg lere bak ama ciddi anlamda benim icin goruntu onemli diyorsan vestelin 9090 modelini benimde dahil birbaskasinin yorumlarina aldiris etmeden yerinde sd yayinini actir izle karar ver. Bende 9090 var ama bazi takinti arkadaslarin yuzunden memnunum diyemiyoruz. hemen seni vestel calisani olarak lanse ediyorlar. ne diyelim forumda ki yorumlara da yine bir goz at sen. kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000.Liraya kadar demissiniz birde telefunken tx7000 modelini biraz incele. beliki sana uyar.

• Boyut yazmamışsın.hz olayına hiç takılma,hiçbiri gerçeği yansıtmıyor.bu fiyata 42 üstü adam gibi panel pek bulamazsın.plazma isteseydin sana direk LG 50PH670 önerirdim.300 tl de cebinde kalırdı.
  • Vatan Computer da Samsung ve LG'nin 3 boyutlu ürünlerini gördüm hepsi 2000 tl ye kadardı ve 400 Hz ve 3 boyutluydu.

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/lg-42la660s-42la660s-107-cm-cinema-smart-3d-full-hd-led-tv,-mci-400-hz,hdmi-x3/productdetails.aspx?I_ID=65410

bu model?
  • Dostum 1130 liraya Vestel Smart TV led. sipariş ettim geçenlerde.http://www.ucuzlukcu.com/urunler/vestel-smart-40pf7070-full-hd-led-tv-smart-uydulu-zbwsp/ bu siteden . Geçenlerde telefon almıştım yine bu siteden ilk alışverişimde biraz şüphelerim vardı ama alışverişten çok memnun kaldım. Hızlı kargo, müşteri memnuniyeti bakımdan çok iyiler, siteyi beğendiğim için en ucuz fiyatından (1050 tl) biraz daha fazla olmasını göz ardı ettim ama yinede akakçede üstteler, bir bak istersen.

• Ben herkese rağmen vestel 9060 diyorum hem fiyat iyi hem kalite

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.