Şimdi Ara

Önerilen Güç Kaynakları Listesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
40
Favori
88.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

FSP Aurum Gold 700-750w psu incelemeleri eklendi

bir yardım edermisin ya ? burayada açmıştım gerçihttp://forum.donanimhaber.com/m_61427920/tm.htm

bu ürünü aldım fakat ekrAn kartım asus 7970 dcu2 / ilerleyen zamanlarda CF yapmak istiyorum fakat ürün özelliklerinde sadece SLI ready yazmakta. Ben bu güçkaynağı ile CF yapamazmıyım. Lütfen cevabınızı bekliyorum.

COOLer MASTER RS-850 SILENT PRO M 80PLUS 850W GÜÇ KAYNAĞI

• quote:

FSP Aurum Gold 700-750w psu incelemeleri eklendi

Sivil hayata hızlı girmişiz hocam...

Eline sağlık...
  • arkadaslar benım bılgısayarım eskı ve ona yenı bır guc kaynagı almak ıstıyorum suan 230 w kullanıyor pc 350 watt alsam pc ye agır gelır yanı bı sorun olur mu mı bıraz cabuk haber verırırsenız sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekvator96

arkadaslar benım bılgısayarım eskı ve ona yenı bır guc kaynagı almak ıstıyorum suan 230 w kullanıyor pc 350 watt alsam pc ye agır gelır yanı bı sorun olur mu mı bıraz cabuk haber verırırsenız sevınırım

Psu uzun süre kullanılan bir bileşen, sistemi değiştirsen dahi elinde kaliteli bir psu var ise yeni sisteminde kullanabilirsin, eğer yeni psu alacaksan en az 500 watt'lık kaliteli bir psu alırsan ileride de kullanabilirsin. Sorunun cevabına gelince az güç gereken bir sisteme büyük bir psu takarsan bir zararı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

arkadaslar benım bılgısayarım eskı ve ona yenı bır guc kaynagı almak ıstıyorum suan 230 w kullanıyor pc 350 watt alsam pc ye agır gelır yanı bı sorun olur mu mı bıraz cabuk haber verırırsenız sevınırım

Psu uzun süre kullanılan bir bileşen, sistemi değiştirsen dahi elinde kaliteli bir psu var ise yeni sisteminde kullanabilirsin, eğer yeni psu alacaksan en az 500 watt'lık kaliteli bir psu alırsan ileride de kullanabilirsin. Sorunun cevabına gelince az güç gereken bir sisteme büyük bir psu takarsan bir zararı olmaz.

gıttıgım bır bılgısayarcı bana psu agır gelır pc kaldırmaz demıstı emınsınız dımı bı sorun olmayacagından bılgısayarım ddr benım o derece eskı

• quote:

gıttıgım bır bılgısayarcı bana psu agır gelır pc kaldırmaz demıstı emınsınız dımı bı sorun olmayacagından bılgısayarım ddr benım o derece eskı

Sevgili kardeşim, elinde 250 watt güç çeken bir bilgisayarın var diyelim sende de 500 wattlık bir psu var, bunu bilgisayarına takarsan sadece gerekli olan 250 watt'ı çeker bunun bilgisayara ne zararı olur anlamadım. Örneğin 250 watt isteyen bir sisteme 200 wattlık bir psu takarsan sistemine zarar verir ihtiyacından daha yüksek kapasiteli bir psunun hiç bir zararı olmaz. Bilgisayarcı ya elindeki düşük güçlü psuyu satmak için ya da yanlış söyledi veya sen öyle anladın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 30 Mayıs 2012; 16:15:15 >
  • Akasa Venom 750w: eklendi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 23 Haziran 2012; 12:24:46 >
  • En iyi gold pusu hangisi 750-850 watt segmentinde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resetit

En iyi gold pusu hangisi 750-850 watt segmentinde?

SilverStone Strider 750W 80+ Plus Gold Single Rail 62A

Seasonic X 760W 80+ Plus Gold Tek 12V Kanalı 62A

Seasonic X-850 80+ Plus Gold 850W

CORSAIR CMPSU-850AX Professional Series AX 850W 80+ GOLD
    inventus
    CORSAIR CMPSU-850AX Professional Series AX 850W 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynağı - inventus
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3756

Bunlardan hangisini alırsan al seni üzmez.

• Corsair i düşünüyordum zaten ama size de danismak istedim. Bunların hepsi en sessiz modeller aynı zamanda di mı üstat?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Corsair i düşünüyordum zaten ama size de danismak istedim. Bunların hepsi en sessiz modeller aynı zamanda di mı üstat?

Hocam sessiz çalışırlar bu segmentteki ürünler için rahat olsun
  • Akasa Venom testi çok iyi oldu f/p ürünü diyebiliriz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 23 Haziran 2012; 18:05:09 >
  • Su an toughpower silver 650 w kullanıyorum garip sesler geliyordu en sonunda bugün sizlere ömür. 2,5 yaşındaydı acaba garantiye versem yapılır mı kuzenime hediye ederim kac yil ortalama psu garantisi ? 750 mı 850 mı karar veremedim dogrusu. Sli sistemim hiç olmadı yine olayacak bu sene ama seneye kesin düşünüyorum. 750 yeterim ki ? Yoksa 850 - 1000 arasi bir şey mı lazım TT toughpower i da cok mehterler ama hiç memnun kalmadım ismini rough power yaptım :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Su an toughpower silver 650 w kullanıyorum garip sesler geliyordu en sonunda bugün sizlere ömür. 2,5 yaşındaydı acaba garantiye versem yapılır mı kuzenime hediye ederim kac yil ortalama psu garantisi ? 750 mı 850 mı karar veremedim dogrusu. Sli sistemim hiç olmadı yine olayacak bu sene ama seneye kesin düşünüyorum. 750 yeterim ki ? Yoksa 850 - 1000 arasi bir şey mı lazım TT toughpower i da cok mehterler ama hiç memnun kalmadım ismini rough power yaptım :(

Kullandığınız ürünün 750w olanı var ve 7/24 o.c'lu kullanıyorum sistemi çok parça değiştirdim ama hiç sıkıntı olmadı, buna benzer Tagan vb. kaliteli psu'larda başınıza gelen olaylar oluyor.

Sistem bileşenlerinizi ve bütçenizi yazın ona göre en iyi bulalım

• quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Akasa Venom testi çok iyi oldu f/p ürünü diyebiliriz herhalde

Aynen hocam f/p olarak ideal ve şuan da Teknobiyotik'te kampanyada 150 TL civarına kaçmaz yani
  • quote:

quote:

En iyi gold pusu hangisi 750-850 watt segmentinde?

SilverStone Strider 750W 80+ Plus Gold Single Rail 62A
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/silverstone-strider-750w-peak-850w-80-plus-gold-single-rail-62a-moduler-guc-kaynagi.html

Seasonic X 760W 80+ Plus Gold Tek 12V Kanalı 62A
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-x-760w-80-plus-gold-tek-12v-kanali-62a-moduler-guc-kaynagi.html

Seasonic X-850 80+ Plus Gold 850W
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-x-850-80-plus-gold-850w-moduler-guc-kaynagi.html

CORSAIR CMPSU-850AX Professional Series AX 850W 80+ GOLD
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3756

Bunlardan hangisini alırsan al seni üzmez.

Tamam da bunların arasından hangisi

Ben olsam Corsair AX seçerdim mesela

• Hocam hepside aynı aslında fiyatı uygun olanı almak yeterli sadece önemli olan bunlardan birini seçmek
  • AX'ın kabloları ucuna kadar siyah ve bu fark yaratan bir görüntü sunuyor. Tabi o kabloları yine kendimizde kılıflayabiliriz de hazır halde gayet iyi geliyor. Bunun dışında 7 yıl garanti olayı da gerçekten çok iyi. Seasonic'te 5 yıl ama...

Ha böyle şeyler umrunda değilse kullanıcının tabi f/p almak en iyisi.
  • Arkadaşlar , sitemim asus p8p67-m anakart + cpu i5-2500k 3.3 Ghz.+ 2* 2GB DDR3 1600 Mhz. Ram +ASUS HD6950 ekran kartı + Coler master elite 430 kasam var + 500W Cooler master PSU+ DVD Writer+500 gb HD . Ekran kartını kaldırmadığı için darboğazlar yapa yapa 8600GT ekran kartımı kullanıyorum. Şimdi bir kaç tercihim var sanırım benim sistemime yeter ;

* Seasonic S12II-620 620W 80+ Bronze Power Supply
    *Seasonic M12 II 620W 80Plus Bronze Modüler 12cm Fanlı Power Supply
    *High Power PerformancePro 80Plus Bronze Sertifikalı 750W Fan Kontrolcülü Power Supply
    Sizce hangisini tercih etmekte fayda var ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.