Şimdi Ara

Önerilen Güç Kaynakları Listesi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
40
Favori
88.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farukk44

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

arkadaşlar rica etsem bana 850 watt lık f/p ürünü olan ve sessiz çalisan 2 adet güç kaynağı önerir misiniz. yakın vakitte kasa toplamayı düşünüyorum, parçaları vatandan alıcam. 2 tane dememin sebebi biri stoklarda yoksa diğerini sipariş edebileyim. kasada r9 290 cf çalıştırmak istiyorum

Vatan'dan alınacak pek düzgün 850w f/p ürünü yok, farklı yerlere bakıp daha uygun halde ürün alabilirsin...

12v kanalından 750w verebiliyor, fiyatı da uygun ve modüler yapıda;

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-direct12-850w-80-plus-bronz-moduler-guc-kaynagi.html

bu işte yeniyim. modüler olması ne işe yarar.

Modüler yapıda olması avantaj sağlar, kasa da ki donanımlara ihtiyacın kadar kablo takarsın, kasa içi kablo karışılığı yaşamazsın.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar rica etsem bana 850 watt lık f/p ürünü olan ve sessiz çalisan 2 adet güç kaynağı önerir misiniz. yakın vakitte kasa toplamayı düşünüyorum, parçaları vatandan alıcam. 2 tane dememin sebebi biri stoklarda yoksa diğerini sipariş edebileyim. kasada r9 290 cf çalıştırmak istiyorum

Vatan'dan alınacak pek düzgün 850w f/p ürünü yok, farklı yerlere bakıp daha uygun halde ürün alabilirsin...

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-direct12-850w-80-plus-bronz-moduler-guc-kaynagi.html

Güç kaynağından çıkan her kablonun takılıp çıkarılabilir olmasi FULL MODULAR olarak tanımlanır.
    Güç kaynağından çıkan anakarta giden kablonun çıkartılamaz olup diğer güç kablolarının (hdd-fdd vb.) takılıp çıkarılabilir olmasi HYBRID MODULAR olarak tanımlanır.

Ornegin bu sayfada belirtilen CORSAIR CX 600M adlı ürün HYBRID modular 'dir
    Akasa Cobra 850W Modular (full modular) 'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeappa -- 10 Kasım 2013; 23:18:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Ürünün kodu: AK-PA085AM05-EU

Sertifikası yok ama verebildiği güç 750W yani ss koyduğunuz resmin en altındaki modeli ben ürünü Teknobiyotik'ten inceledim.

Gucu verip veremediginden ziyade bir standardizasyon olan ve firmalarin 2004 yilindan itibaren Ecos Consulting tarafindan yurutulen bu mekanizmaya urunlerini gondererek tuketici guvenlerini saglamak istemelerinden oturu sertifikasyon logolu urunleri tercih etmeniz, cihazi ureten firmalarin reklamlarina ve gorsellerine bakarak urun satin almanizdan daha saglikli olacagi hic kusku yoktur ki suphe goturmeyecektir.

• Evet bende HighPower Element 750W psu aldım güvenilir markadan şaşmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeappa

quote:

quote:

quote:

Güç kaynağından çıkan her kablonun takılıp çıkarılabilir olmasi FULL MODULAR olarak tanımlanır.
    Güç kaynağından çıkan anakarta giden kablonun çıkartılamaz olup diğer güç kablolarının (hdd-fdd vb.) takılıp çıkarılabilir olmasi HYBRID MODULAR olarak tanımlanır.

Ornegin bu sayfada belirtilen CORSAIR CX 600M adlı ürün HYBRID modular 'dir
    Akasa Cobra 850W Modular (full modular) 'dir.

çok sağolun teşekkürler

• Selam arkadaşlar.Benim kasanın 300wat poweri yandı.Yeni power alacağım yardımcı olursanız sevinirim.i3 işlemci,1 gb ati ekran kartı, H55 anakart,500 gb hard disk.Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: domurcukgul

Selam arkadaşlar.Benim kasanın 300wat poweri yandı.Yeni power alacağım yardımcı olursanız sevinirim.i3 işlemci,1 gb ati ekran kartı, H55 anakart,500 gb hard disk.Tşk.

Geçmiş olsun...

Aşağıdaki ürün işinizi fazlasıyla görür;

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020049-eu-vs-serisi-450w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=63914

• Hocam teşekkür ederim.Linke bakarmısınız?Bunuda alabilirim
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020059-eu-cx-serisi-80plus-500w-moduler-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=65823

• quote:

Hocam teşekkür ederim.Linke bakarmısınız?Bunuda alabilirim
    www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020059-eu-cx-serisi-80plus-500w-moduler-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=65823

Pahalı bir ürün daha ucuza yine 80Plus Ocz alabilirsin;

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/ocz-ocz-zs550w-eu-zs-serisi-80plus-550w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=59914

• Hocam ileriye dönük sıkıntı yapmayacak güç kaynağı almak istiyorum.Sistemde değişiklik yapacağım.250 tl bütçe ayırdım.Almışken iyi güçlü olsun istiyorum.Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptors46 -- 15 Kasım 2013; 10:44:12 >

• quote:

Hocam ileriye dönük sıkıntı yapmayacak güç kaynağı almak istiyorum.Sistemde değişiklik yapacağım.250 tl bütçe ayırdım.Almışken iyi güçlü olsun istiyorum.Teşekkür ederim.

Bütçene göre bu tür bir ürün uzun vade de gayet iyi olur;

Axess 12,Bonus/World 9 taksit; 260 TL

• Hocam bugün vatan bilgisayardan bu ürünü aldım.
    www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020061-eu-cx-serisi-80plus-750w-moduler-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=65825

Değerli fikirlerinizi alabilirmiyim.Teşekkür ederim

• quote:

Hocam bugün vatan bilgisayardan bu ürünü aldım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020061-eu-cx-serisi-80plus-750w-moduler-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=65825
    Değerli fikirlerinizi alabilirmiyim.Teşekkür ederim

Hayırlı olsun, ürün gayet güzel ve M serisi yani modüler olarak bir önceki serinin revizyonu şeklinde çıkmıştır, memnun kalırsın

• Tagan marka psular sanırsam daha ülkemize gelmiyor.Easycon 430 var hala çalışıyor,fanda sorun var titreşim yapıyor ama okadar olur.Seasonic M12II 80+ Plus Bronze 620W bunu almayı düşünüyorum,tek ekran kartı dünya parayken ikincisini kullanmıyacağıma göre yeterli gelir sanırsam.Sorum şu Taganin kablolarının işçiliği çok kaliteli onları seasonicte kullanabilir miyim?Yada en sonunda bendekinin fanını değiştirmeye çalışıcam ama açmaya korkuyorum,psuların içleri nedense bana korkutucu geliyor,açıpda kapayınca düzgün olmaz diye korkuyorum ama fanın titreşimide iyice dayanılmaz oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctw806dr

Tagan marka psular sanırsam daha ülkemize gelmiyor.Easycon 430 var hala çalışıyor,fanda sorun var titreşim yapıyor ama okadar olur.Seasonic M12II 80+ Plus Bronze 620W bunu almayı düşünüyorum,tek ekran kartı dünya parayken ikincisini kullanmıyacağıma göre yeterli gelir sanırsam.Sorum şu Taganin kablolarının işçiliği çok kaliteli onları seasonicte kullanabilir miyim?Yada en sonunda bendekinin fanını değiştirmeye çalışıcam ama açmaya korkuyorum,psuların içleri nedense bana korkutucu geliyor,açıpda kapayınca düzgün olmaz diye korkuyorum ama fanın titreşimide iyice dayanılmaz oldu

Merhaba,

Tagan psu'lar uzun süredir piyasada yok, zira çok fazla alternatifi var, son zamanlarda ise yanma sorunu en çok olan markalar arasına girdi, forumda konuları mevcut.

Mevcut sisteminizi yazmanız iyi olur, beraberinde bütçenize göre seçim yapabiliriz, ancak seçtiğiniz Seasonic 620w M12II gayet kaliteli ve piyasa da oturmuş bir modeldir, rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

İncelemesi: http://www.hardocp.com/article/2010/05/18/seasonic_m12ii620_power_supply_review/#.UodxPuKtWUk

Diğer durum Tagan'daki fanın değişimi için, çift bilyalı fanlar uzun ömürlü ve sessiz olur, ancak biraz lehim vb. işlerden anlamak gerekiyor, psu fanı pcb üzerine muhtemelen lehimlenmiştir, onu çıkarıp aynı şekilde diğer fanın bağlantılarını lehimlemek lazım, elektronikçiler ya da pc tamir vb. işleri yapan yerler de yapabilirsiniz.

• eyvallah
  • çok işime yaradı
  • LEON-X çok teşekkür ederim.Sistemde şuan için çok güç çeken birşey yok.Ati Rodeon Hd 6670 ve AMD Athlon II x2 260 işlemci var.
    Zaten önceliği kasaya vericem gibi.Bu konu yeri değil ve şuan için mümkün değil ama aklımda Zalman Z12 Plus var.
    Gerçi güç kaynağıda ne kadar dayanır bilmem,kısacası kararsız kaldım ve şuan için gittiği yere kadar diyorum :)
    vede inşallah işler yolunda giderse ikisini aynı anda değiştirmek istiyorum.ikisi birden nerden baksanız 500TL tutuyor.
    Benimde sistemde en önem verdiğin iki parça psu ve kasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctw806dr

LEON-X çok teşekkür ederim.Sistemde şuan için çok güç çeken birşey yok.Ati Rodeon Hd 6670 ve AMD Athlon II x2 260 işlemci var.
    Zaten önceliği kasaya vericem gibi.Bu konu yeri değil ve şuan için mümkün değil ama aklımda Zalman Z12 Plus var.
    Gerçi güç kaynağıda ne kadar dayanır bilmem,kısacası kararsız kaldım ve şuan için gittiği yere kadar diyorum :)
    vede inşallah işler yolunda giderse ikisini aynı anda değiştirmek istiyorum.ikisi birden nerden baksanız 500TL tutuyor.
    Benimde sistemde en önem verdiğin iki parça psu ve kasa.

Rica ederim...

Sistem önerilerimde de daha çok uzun süre kullanılan ve sık değiştirilmeyen parçalara fazla bütçe ayırılmasını sürekli hatırlatıyorum, bunların başında; işlemci,kasa, psu,monitör,soğutucu vs. diye sıralarken ekran kartı en sona kalıyor benim görüşüm bu yöndedir...

Zalman Z12 Plus yerine yaklasık 90 TL daha ucuza Z5 Plus modelini de incelemenizi isterim, ihtiyaçlarınıza cevap veriyorsa tam f/p kasası bana göre, 3x12cm fan ile geliyor, beraberinde fan kontrolcü vs. bulunuyor.

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/zalman-z5-plus-z5-plus-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=65707

+

Üzerine psu seçeneği ile ucuza getirilir...

Aksi takdirde Z12 Plus fiyatına +100 TL eklenerek 80Plus 700w psu'lu Xigmatek kasa alınabiliyor;

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/xigmatek-ccm-38cbw-e71-assasin-black-edition-tauro-80plus-700w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=67827

Kasada bulunan psu;

Bir de 750w psu'lu olan modeli var;

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/xigmatek-ccm-38bbw-e71-talon-black-edition-vector-80plus-750w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=67722

Bu iki üründen birini de tercih edebilirsiniz, diğer durum 240-250 TL Z12 Plus'a verirseniz o fiyata biraz ekleme yaparak full tower kasa alınabiliyor, bunu da göz önünde bulundurun, midi tower segmentinde bir kasa için 250 TL bana göre çok, tabi kasa biraz da zevk işi olduğundan çok müdahale de bulunmak istemem, alternatifleri sunarım, yine etrcih alacak olan kişiye aittir.

• Yine çok teşekkürler.Kesinleşsin zaten burda öneri isteğinde bulunacağım.isteğimde basit kaliteli ve pencereli bir kasa.öneriler için teşekkürler ama bana mazı markalar güven vermiyor ve tamamen önyargı,bunlardan biride xigmatek ha birde coolermaster :) ve birkaç marka daha.Güç kaynağında kararlıyım zaten belki 750 watt olanı olabilir daha aklıma yattı ama biraz pahalı.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.