Bildirim
Önerilen Güç Kaynakları Listesi (25. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: twister194
Üstad merhaba
Bilgisayarı güncelleme vakti geldi geçiyor.
Şu an aşağıdaki parçaları kasa için aldım.
intel i5-4670k
gigabyte gtx 760
asuz z87-a
8 gb ddr3 1600 mhz ram
1 tb hdd western digital
120 gb ssd samsung evo
Bu sistem için inventustan aşağıdaki kasa ve güç kaynağını düşünüyorum.
inventusOCZ OCZ-ZS750W-EU ZS Series 750W 80+ BRONZE Güç kaynağı - inventushttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5206
inventusZALMAN Z3 PLUS Black Fan Kontrollü USB3.0 Pencereli 4ad120mm Güç Kaynaksız Kasa - inventushttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6141
yorumunuz nedir ? Kasa +psu için 400-450 lira arası bir bütçe var çok zorlarsam 500 olur.
Şimdiden teşekkürler.
Kardeşim merhaba...
Psu'yu az fark ile Corsair alırsan daha iyi olur, 12v kanalından verdiği akım 750w değerine daha yakın ve Ocz'ye göre daha güçlüdür, Ocz 650w güçverebilir.
inventusCORSAIR CP-9020015-EU CX750 v2 Serisi 750W 80+ BRONZE Güç kaynağı - inventushttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5374
-
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
quote:
Orijinalden alıntı: Raz
Arkadaşlar haswell i7 4770k ile corsair 500r carbide içinde kullanmak için 750w civarı modüler bir psu tavsiyesi yapabilirmisiniz lütfen
High Power Element Smart 750W
http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-element-smart-750w-mavi-ledli-80plus-bronze-56aat12v-guc-kaynagi.html
Hocam bu güç kaynağında 12V 56A veriyor, açıkçası tam olarak ne işe yaradığınıda bilmiyorum fakat genelde daha üst modellerde 62A veriyor, bu sorun olur mu biraz açıklarmısınız, birde corsair CX750 de kronik ses sorunu hala devam ediyor mu bilginiz var mı?
-
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar haswell i7 4770k ile corsair 500r carbide içinde kullanmak için 750w civarı modüler bir psu tavsiyesi yapabilirmisiniz lütfen
High Power Element Smart 750W
http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-element-smart-750w-mavi-ledli-80plus-bronze-56aat12v-guc-kaynagi.html
Hocam bu güç kaynağında 12V 56A veriyor, açıkçası tam olarak ne işe yaradığınıda bilmiyorum fakat genelde daha üst modellerde 62A veriyor, bu sorun olur mu biraz açıklarmısınız, birde corsair CX750 de kronik ses sorunu hala devam ediyor mu bilginiz var mı?
Forumdan bildiğim kadarıyla CX serisinde halen ses sorunu var...
12v 56A demek 675w sürekli güç vereceği anlamına geliyor, çoğu sisteme yeterli gelecek bir değerdir, 62A olanlar da 744w veriyor, uygun fiyatlı bulunabilirse alınabilir tabi.
-
Peki nasıl bir PSU önerirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Byjojo
Peki nasıl bir PSU önerirsiniz
Min. 12v kanalından 400-450w güç veren bir psu öneririm;
inventusOCZ OCZ-CXS500W-EU Corexstream Serisi 500W Güç kaynağı - inventushttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5709
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 27 Ocak 2014; 22:52:03 >
-
Peki ben ileride anakart ve ram değişikliği yaptığımda yine aynı sizin önerdiğiniz psu ile devam edebilirmiyim -
quote:
Orijinalden alıntı: Byjojo
Peki ben ileride anakart ve ram değişikliği yaptığımda yine aynı sizin önerdiğiniz psu ile devam edebilirmiyim
Sorunsuz kullanırsın merak etme -
-
Teşekkür ederim tavsiyen için -
teşekkürler tavsiyen için -
750 w 80 plus cooler master kasa + güç sistemi ışklı let fan ultra sessiz yeni aldım çok memlunum sistem toplamak isteyenlere 1 numaralı tavsiyem :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ThatNoobz
750 w 80 plus cooler master kasa + güç sistemi ışklı let fan ultra sessiz yeni aldım çok memlunum sistem toplamak isteyenlere 1 numaralı tavsiyem :)
C.Master'ın GX serisi psu'larından çok şikayet geldi, forumda baya konu açılmıştı, sendekinde ses ve sıckalık sorunu yoksa maşallah diyelim, hayırlı olsun. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ThatNoobz
750 w 80 plus cooler master kasa + güç sistemi ışklı let fan ultra sessiz yeni aldım çok memlunum sistem toplamak isteyenlere 1 numaralı tavsiyem :)
C.Master'ın GX serisi psu'larından çok şikayet geldi, forumda baya konu açılmıştı, sendekinde ses ve sıckalık sorunu yoksa maşallah diyelim, hayırlı olsun.
kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu canavar gibi hiç bir sorun yok allaha şükür -
AKASA VENOM 1000W GOLD Psu incelemesini ilk sayfaya ekledim arkadaşlar, fiyat / performans olarak düşünenler uygun fiyatı kaçırmasınlar;
www.teknobiyotik.com404 — Page Not Foundhttp://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/akasa-venom-1000w-80-gold-termal-kontrollu-viper-fanli-moduler-kablolu-guc-kaynagi.html
-
Arkadaşlar Seasonic X-850 80+ Gold power supply'ını araştırıyordum . Karşıma ilginç bir kaç sorun çıktı.
Birincisi kutunun içerisinden çıkan yanlış kablolar.
İkincisi eriyen kablolar.
Üçüncüsü kısa kablolar.
Forumda bu tarz sorunlar yaşayanlar var mı acaba?
-
Aşağıdaki gibi sistem düşünüyorum, yazdığım kasanın kendi psu su yeterli gelir mi acaba? Yoksa psu suz başka bir kasa seçip modüler bir psu ile mi kullanayım? 2. seçim daha mantıklı ise, kasa+psu ikilisi için öneriniz ne olur? Sistem oyun için kullanılacak.
MSI 970A-G43 AMD 970 DDR3 SOCKET 938 AM3+
HD 7790
G. SKILL RIPJAWSX 8GB (2x4GB)
WD BLUE 1TB 7200RPM 64MB SATA 6GB/S
AMD FX6300 3.5GHZ SOKET AM3+
COOLER MASTER RC-K280-KKP500 K280 500W USB3 -
quote:
Orijinalden alıntı: Marjinal01
Aşağıdaki gibi sistem düşünüyorum, yazdığım kasanın kendi psu su yeterli gelir mi acaba? Yoksa psu suz başka bir kasa seçip modüler bir psu ile mi kullanayım? 2. seçim daha mantıklı ise, kasa+psu ikilisi için öneriniz ne olur? Sistem oyun için kullanılacak.
MSI 970A-G43 AMD 970 DDR3 SOCKET 938 AM3+
HD 7790
WD BLUE 1TB 7200RPM 64MB SATA 6GB/S
AMD FX6300 3.5GHZ SOKET AM3+
COOLER MASTER RC-K280-KKP500 K280 500W USB3
Ekran kartını HD7790 almayın, sorunlu bir seridir, HD7770 alın.
Kasayı Xigmatek'in 500w (12v 385w) kasası ile değiştirin. -
Dün gece saatlerce okudum, araştırdım ve aşağıdaki gibi bir nihai sisteme ulaştım. 7790 dan vazgeçtim, 7870 koydum yerine, kasayı da değiştirdim. Bu haliyle nasıl sizce?
SAPPHIRE HD 7870 OC 2GB 256bit GDDR5
AMD FX6300
ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970 2133MHZ DDR3
COOLER MASTER RC-K380 600 WATT
WD BLUE 1TB 7200RPM 64MB SATA 6GB/S -
o kasayı bir arkadasa aldik lafta butceyi kısıtli tutalim diye yaninda da iki tane ekstra fan aldik egzos fanini taktik ama ne üst yuvada takilacak delik bulabildik ne de pleksi kısmına ekran kartina değdirmeden takabildik.
islemci soğutucusu desteği de ne yazik ki az hyper t4 aldik uyumlu 12 cm bir onu bulabildik onun da amd sokete takilis sekli malum stok fan gibi çay kaşığı gibi bir seyle tepe aşağı bakar vaziyette.
almadan önce bunları bilin ona göre alin derim.
anakart olarak gigabyte düşünebilirsiniz bu yeni gelen siyah kartlardan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X