Şimdi Ara

Oneriler butce 1000 tl...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle herkese selamlar, normalde bu soruyu sizlere sormadan once tek dusundugum iphone 4s almakti (Eski bir iphone 4 kullanicisiyim).

Ancak almam gereken baska seylerde oldugu icin sadece 1 telefona 1900 tl verene kadar 900 tl ye hoparlor ve kalan 1000 tl yede telefon almak daha mantikli geldi. Gonlumden yine iphone geciyor sebebi alisik olmam ve arayuzu kolay, hizli olmasi. Suan Blackberry kullaniyorum ve acikcasi gercekten hic begenmedim.

Neyse android sistemini arastirdim okudum ancak isin icinden cikamadim, telefonlarda bir suru versiyonu var, kimisi guncelleme gelmediginden sikayetci, kimisi belli islemci hizina sahip olmayan telefonda yavas calismasindan, kimiside versiyonuna uygun uygulama bulamadigindan. Acikcasi iphoneda boyle dertler olmamasi daha sicak baktirtiyor.

Aradigim ozellikler:
    Ben interneti aktif kullanan birisiyim ve interneti kullanirken hizli olmasini istiyorum, flash tabanli sitelerde ve video sitelerinde problem yasamamali.
    Pek oyun oynamam, fotograf kalitesi iyi hatta varsa hd video ozelligi olursa tadindan yenmez.
    Interaktif uygulamalar kullanmayi seviyorum.
    Dokunmatik ekran hassasiyeti iyi olsun istiyorum.
    Ekrani minimum 3.5" olabilir.

Piyasada android tabanli belki 100 telefon vardir, insanlar detayli konularini incelemeden bilmeden hayatlarinda uygulama dahi yuklemeden, guncelleme bile yapmadan kullaniyorlar.

Ben android tabanli telefonumu secerken nelere dikkat etmeliyim, yeniliklere acik olsun, onu acik ve uretici destegi kesilmesin istiyorum. Yani kimi telefonlar var okuyorum, cikali uzun zaman olmus insanlar guncelleme bekliyor ama hic bir gelisme yok.

Bilmiyorum android telefonlari belkide tam tanimiyorum, ama beni okudugum yorumlar hep korkutuyor heleki iphone gibi aradigimi bulamazsam diye korkuyorum.

Uzun lafin kisasi 1000-1200 tl civarina alabilecegim, telefonlar nelerdir? Normalde arastirarak okuyarak alirim ancak android telefonlarda cok fazla secenek ve dikkat edilmesi gereken husus var ve bir o kadarda sikayet.

Mesela Motorola Atrix falan var guzel gozukuyor.

• Yurtdisi kayitli sifir magaza garantili s2 bulursan al atrix de guzel bir tercih olur
  • Şu anda tam Android 4.0 arefesindeyiz. Android tarafında da aynı Apple tarafında olduğu gibi iphone 3g nin ios5 güncellemesi alamadığı gibi android 4.0 geçemeyecek telefonlar var bir çoğu donanımsal olarak geçemiyorlar bazıları da üreticinin telefona verdiği desteği kesmesinden kaynaklanıyor. Telefona verdiği desteği kesme konusunda en iyi marka LG en uzun vade destek veren marka da yine Apple dır. Samsung her ne kadar Apple ı taklit etmeye çalışsada bunu güncelleme tarafında yapamayan bir firma. Gerçi motorola da güncelleme konusunda çok iyi sayılmaz. Hala TR Atrix lere resmi olarak ICS gelecekmi bilmiyoruz bir şekilde yükleriz ama önemli olan desteğin kesilmesi.

Uzun lafın kısası Atrix 850 liralık fiyatı ile rakiplerinin oldukça altında bir fiyat ile satılıyor. Açıkçası yurtdışı garantisiz S2 alacağınız fiyatın daha da altında bir fiyata Atrix alınıyor, S2 den eksikleri varmı evet tabiiki var en göze batan kısmı da ekranı. Görüntü kalitesi olarak S2 nin yanına yaklaşamaz bile fakat normal kullanımda çok da rahatsız eden bir durum değil(gerçi kullanıcıya göre değişir)

Açıkçası 1000TL segmentinde çok da fazla seçenek yok çoğu o fiyatı haketmeyen telefonlar. Atrix i alırısnız üzerine de paranız kalır bence.
    Tabi ki daha fazla seçenek var ama dediğim gibi çoğu parasını haketmeyen telefonlar. İsterseniz Incredible S var ama o para o telefona verilmez, he HTC olsun desteği sağlam olur diyorsanız orası başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 21 Nisan 2012; 20:24:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.