Bildirim
önerileriniz..!
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
LG iyi bir secim bence... kullananlardan hic bir sorun duymadim -
ben de bundan 3ay önce alcagım zaman lg' ye sıcak bakıodum, ama su anda "samsung 793MB" var, memnunum ve cok kişiden samsungun monitör ve harddisklerinin su anda turkiyede yaygın ve kuvvetli oldugunu duymustum, gene karar senin..
not: bence donanımdakiler daha iyi bilir bunu, ve arama da yap yakın zmandaki yazılarda faydası olur.. -
LG nin Her mode li Yada Bir BEKO elektronik servisine gidip Bir BEKO flat Monitör alabilirsin....
saten lg yi beko aldı aynı parçalar beko monitörler de kullanılıyor hemde beko lar daha ucuz hemde 3 yıl yerinde servis hizmeti.. var -
Samsung,Lg olabilir...
Lg derken SAMSUNG u da YABANA atmayalım PLS.... -
Lg alma , samsung ya da philips... -
philips p5 süper bir seçim olur bence
-
LG KULLANIYORUM TAVSİYE EDERİM -
bir çok mon aldım sattım kullandım
samsung öneririm
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- biostan nasıl çıkılır
- klavye yanlış yazıyor
- asus format tuşu
- www.googleadservices.com bağlanmayı reddetti.
- suya düşen telefon
- silinen dosyaları geri getirme
- dlss nedir
- ekran kartı resetleme
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X