Şimdi Ara

Önerileriniz için...(pc toplama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün şu özelliklerde bir pc siparij ettik. malum hala değişiklik hakkımız var.

burada sizden yorum bekliyorum. "uygun değil" yahut "değiştir, şunu al" diyeceğiniz bir ürün var mı?

* Amd 64 3000+ 939p
    * gigabyte GA K8NF-9 (nforce 4)
    * 2*256 Kingston pc3200
    * Asus PCX EN6600 TD 256MB
    * SAMSUNG COMBO (pek önem vermedim. sizce asus falan mı olmalıydı)
    * 80 GB Seagate NCQ 7200 rpm SATA
    * ASUS 300Watt TA-250

Kasaya 56 dolar para veriyorum ama 300 watt olması beni işkillendiriyor.asus dedik iyidir dedik aldık.

evet yorumlarınız nelerdir?

• bence anakartı:epox 9npa ultra, ramleride hyniz d43 2*512 ddr400 le değiştir
  • O bilgisayar işe yaramaz imzamdakini al.
  • hangi özelliği sebebiyle epox u önerdin.

ve niçin hynix? ayrıca fiyatı nedir?
  • quote:

O bilgisayar işe yaramaz imzamdakini al.

abi naptın. nasıl alayım ben onu.

kasa nasıl kasa. yetermi 300 watt?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimşit

hangi özelliği sebebiyle epox u önerdin.

ve niçin hynix? ayrıca fiyatı nedir?

epox anakart gayet stabildir. sana nforce4 yongalı msı anakart tavsiye etmiyorum.ramleride fiyat performans ramleri olduğu için tavsiye ediyorum.

• İşlemciyi venice al,anakart seçimin güzel ama Epox olanlar daha iyi overclock oluyor.Dfi en iyisi ama biraz pahalı.Bana kalsa direk A8N Sli veya Dfi Sli Dr önericem ama malum alamıyacağım diyorsan Dfi ultra veya Epox'un Ultra versiyonlarını seçebilirsin.Bellek olarak hynix d43'ler iyi overclock olduğu için onu tavsiy etmiş.D 43 bellek kodudur ve belleklerin üstündeki çiplerde yazar.Ama bazı satıcılar göstermedikleri için anlaman zor olabilir.Eğer uğraşamam ve overclock yapmayacağım diyorsan imzamdaki belleğin dual kit olanını al ama kingston alma çünki onlar cl 3.Benim imzamdakiler ise cl 2.5(hatta cl 2 çalışıyor ve everestte en iyi gecikme süresi olan 44 ns gecikme süresi var)
    Bunlardan başka ekran kartını kesinlikle Leadtek A6600Gt Td öneririm.Ayrıca 256 mb video belleği gereksiz,onun için 128 mb ekran kartı sana yeter.Sürücü olarak dvd yazıcı istiyorsan Nec 3540A öneririm.Ama dediğin gibi kombo alacaksan marka pek önem taşımıyor ne alacaksan al.Sabit disk seçimin iyi olmuş ama bence o sisteme 120 gb alabilisin.Paran varsa 2*40 gb bağlarsan raid ile performansın çok artacaktır.Ama kasaya 56$ verebiliyorsan biraz daha para ver Feel Hurricane 350 Watt al kdv dahil 110 ytl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Pc Toplama da yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. İşlemciyi VENİCE al
    2. İmkanın varsa 512 den 2 tane TWINMOS al
    3. Anakartını beğenmedim. Şunu EPOX EP-9NPAJ (NVIDIA nForce4, GLAN, SATA, RAID,S939) Anakart alsan daha iyi olur.
    4. Paradan tasarruf etmek istiyosan ekran kartını LEADTEK 256MB Winfast PX6600 TD(Geforce 6600) Ekran Kartı bununla değiştir.
    5. 80GB yerine 120 yap onu aralarında fiyat farkı çok az.
    6. Kasa konusunda bende ondan alacam. Bii ürün yorumunda amd işlemcilerin o kasada çok ses yaptığını duydum. Onun içinde
    amd nin yanında gelen fanı değiştirecen artık 15$ filan başka soracağın varsa sorabilirsin. Güle güle kullan!

• abi anticocacola da yazdı venice al diye. cahilliğimize verin nedir bu anlamadım. benim yazdığımla ne farkı var? internette de bulamadım
  • Venice lerde ssse3 mü ne komutları var heralde birde oyunlarda daha iyi performanslı çalışıyomuş. Birde iii overclock oluyomuş.
    Oldumu anltabildim mi?
  • okey.

yarın giderim bilgisayarcıya asus ekranı leadtek yapıp anakartı epox yapmaya bakıcaz. aslında bu anakartı pcnet in mayıs yahut nisan ayında okumuştum. ama epox reklamı olduğu için abartmışlardır diye pek ilgilenmedim.
    ben overlock tan zırnık anlamam aslında. venice pek bana göre değil gibi.
    bakıcaz artık. teşekkürler herkeze.
  • Bende anlamam overcloctan da arkadaşlar anlata anlata hafiften öğrendim gibi...
    Kardeş sen kesinlikle dediğimi yap ASUS u LEADTEK yap. Boşuna paara verme, bende alacam bunlardan
    ben çok araştırdım. bütün testlerini inceledim çok iyi.... Ortağım kesinlikle EPOx marka al amd lerde çok iyi dediler. Kaliteli
    benim dediğim modeli alırsan ileriye yönelik olur.... Güle güle kullan.......................................
  • kardeş yerinde olsam ekran kartını asus en6600gt top limitied edition alırdım. fiyat biraz pahalı yanlış hatırlamıyorsam yaklaşoık 250$+kdv.
  • Ekran Kartına O KADAR PARA VERİLMEZ KARDEŞ

VERİLMEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
  • kartalım hakkaten 3-5 günde okuya okuya oldun en haa.. baksana nasıl yorum yazıyon :)
    araştırmacı seni.. naapalım parası olan alıp deniyo olmayan da araştırmaktan şaşı oluyo sen ben gibi..
  • ÖYLEYİZ ABİ BOYNUZ KULAĞI GEÇERMİŞ BU DA BAŞKALARINA KAPAK OLSUN.

ÖLE HERKESE ALAMAYACAĞI ŞEYLERİ ÖNERİP İNSANLARI ÖZENDİRENLERDEN BIKTIM ARTIK!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.