Arkadaşlar öncelikle cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Konuya şöyle gireyim iyi bir seviyem var Tyt de 105 bandında olmakla birlikte ayt de netlerim 66-72 arası dalgalanıyor forumda her sınavda 120 yapan da değilim fosforcu tayfadan da samimi bir şekilde tavsiyenizi istemekteyim. Fizik adına soracağım sadece çünkü bu illeti halletsem 75 i zorlayacağım 3-4 yanlış fix çıkıyor.Ne önerirsiniz.Seviyem iyidir fizikte ama birden bir şeyler oldu olmuyor lanet şey.Önerileririzi bekliyorum.Saygılar
Up
az yağlı beslen,düzenli spor yap.
Uppp
Uo
Upppp
Birader hiç bir şey belirtmemişsin sadece fiziğim iyi değil demişsin nasıl yardımcı olalım sana? Git fizik çalış aq.
Hak verir miyim diye baktım veremedim çünkü anlaşıldığını düşünüyorum.Fiziğim birden kötüleşti konulara da hakimim ama sorularda hep 1-2 yapıyorum mesela 1-2-3 çıkıyor.Önerebileceğiniz soru çözüm kanalı vs var mı açısından sordum.Yoksa siz de ben de öğrenciyiz başka ne önereceksiniz.Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme