Şimdi Ara

Önerilerinize İhtiyacim Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İkinci el bir makine almak istiyorum fakat marka ve model konusunda eksiğim. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.

1000 liraya kadar bulabileceğim kendimi geliştirebileceğim orta vadede beni bir süre götürebilecek bir model arıyorum. Makine konusunda Sony sevgim olsa da her türlü önerinize açığım.

Bu arada umarım konu doğru yerdedir. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony tarafında nex5-5N gibi bir model düşünülebilir, Zamanla iyi lens takviyesi yaparım dersen makinayı güncelleme konusunda'da iyi olur.
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Biraz bakındım da sanırım, o fiyata özelik bakımından da daha iyi bir seçenek yok dimi hocam?

Nex 5, 5n, 5nk, 5r, 5t gibi bir cok model var bunlarin en iyisi hangisidir acaba aralarinda ne ayrim vardir? Sonynin sitesinde dogru duzgun klavuz bulamadim.

• Nex 5n veya 5r olanları tavsiye ederim.
    Eğer ucuz bir tane bulursanız bunların yerine Nex6 daha iyidir. Yerleşik vizörü büyük avantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fipar -- 6 Nisan 2020; 14:29:14 >
  • fipar kullanıcısına yanıt
    Nex 6 yi da arastirmistim wifi ve telefon ile bağlantısı olmasi da benim isime yarayacak bir ozellik. Peki kare sayisi kac olmali hocam? Ve aldigim zaman o model icin nelere dikkat etmeliyim?

• Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçeniz kısıtlıysa avantajları alsa da Sony'ye pek yaklaşmayın.

İyi lens olunca, lensi değiştirilebilen makineler çok eski bile olsa güzel fotoğraf çekiyor. O yüzden kullanırken keyif alabileceğiniz, elinize oturan eski-yeni fark etmez bir makine tercih edin.

Nex-6 iyi ama diğerleri çok küçük ve vizörsüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Hocam bütçeniz kısıtlıysa avantajları alsa da Sony'ye pek yaklaşmayın.

İyi lens olunca, lensi değiştirilebilen makineler çok eski bile olsa güzel fotoğraf çekiyor. O yüzden kullanırken keyif alabileceğiniz, elinize oturan eski-yeni fark etmez bir makine tercih edin.

Nex-6 iyi ama diğerleri çok küçük ve vizörsüz.
    Sizin öneriniz nedir peki hocam?

Sony’ye neden yanaşmamalıyım?

• Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Sony'de iyi lensler pahalı. Manuel lens seçeneği çok ama yeni başlayan biri için zor olur.

Canon - nikon piyasada daha eski ve çok olduğu için,lens çeşitliliği çok.

Bütçe 2bin olsaydı seçenek çoğalıyor,bin lira çok düşük bu zamanki dolar kuruyla 150 dolar yapıyor.

Olympus ve fuji makinelerin ayar tekerleri güzel bayağı,inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 6 Nisan 2020; 20:41:49 >
  • Emphire kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim onların da kompakt makinelerini inceleyeyim hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.