Şimdi Ara

Önerilerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 20000 ytl civarı paramız var 2.el,sedan,diesel,2004 model üstü bir araba istiyoruz performans çok önemli değil güvenliğin 1. sırada olmasını istiyoruz neler önerirsiniz???

• quote:

Orjinalden alıntı: dewildnz

arkadaşlar 20000 ytl civarı paramız var 2.el,sedan,diesel,2004 model üstü bir araba istiyoruz performans çok önemli değil güvenliğin 1. sırada olmasını istiyoruz neler önerirsiniz???

güvenlik için ilk olara vw bakmanızı tavsiye ederim. daha sonra focus derim.. yalnız borada dizel piyasaada çok az görüyorum nedense.. ama güvenlikte vw tek geçerim bu fiyata.. dizel de de focusu çok çok meth ediyolar. ki dizeli çok tutuluyor focus olsun fiesta olsun...

1..vw bora tdi
    2.. ford focus tdci
  • Ben bir iki tane buldum ama;

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=908491

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=904724

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=891840

Kullanıyorum ve de alternatifleri içerisinde önerebileceğim bir araç.
    Motor Vw.

• al focus yada astra eskı kasa taktır tüpünü en ıyısı
  • dizel focus olabilir ama 20 civarını temiz bir dizel bulunmayabilir.. En iyisi focus+lpg. Hem focusun ikinci eli iyi özellikleride iyi.. Her şeyiyle isteklerini karşılar focus
  • önerileriniz için teşekkürler benimde aklımda vw vardı ama cordoba ve fiesta da kötü araba değil ama sanırım volkswagen en mantıklısı olacak temiz bir araba için araştırmalara başlıyacağım yarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewildnz -- 1 Nisan 2007; 14:34:16 >
  • 20000 ytl ve 2004 model üstü dizel ararsan seçeneklerin çok düşer ve donanımı yüksek ve güvenilir araba bulman zor olur. bencede benzinli bak lpg taktır. bu fiyatlarda yüksek donanımlı ve güvenli araba bulman çok kolay. tercih konusunda focus astra ve civic derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • genellekle focus demişsiniz ben de focusa ağırlık vereyim.focus kullanıcıoları varsa memnunlarmı acaba bi yazabilirler mi
  • Lpg taktıracaksan süper. Ben 2000 modelini kullandım HB ve Chia modelini süper memnundum fakat yakıttan dolayı 2003 te Yeni Fiestaya geçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

Lpg taktıracaksan süper. Ben 2000 modelini kullandım HB ve Chia modelini süper memnundum fakat yakıttan dolayı 2003 te Yeni Fiestaya geçtim

teşekkürler focus aklıma yattı ama şu tüp patlaması olayları beni korkutuyor tüpleri de araştırmam lazım.önerilerinizden dolayı hepinize teşekkürler
  • Yok hocam ya tüp kaç araçta patlamış daha hiç bişi olmaz. Hatta geçen tüpü patlamış bi araç resmi koydular Ön tarafta hiç bişi yok sadece arka dağılmış. Benzinde öle mi yandımı araç gidio içinde kaldıysan gittin. Gerçi her ikiside sakat ama sağlam bir yere taktırırsan hiç bişi olmaz. Focus çok iyi bence... Ama dediğim gibi 3 yıl sonra yakıtından dolayı Fiestaya geçtim ama 3 yıl kullanıldı
  • bende 2001 ghia var memnuniyetimi herkesle paylaştım bugüne kadar. güzel araçtır focus yol tutuşu yakıtı güvenliğiyle hep iyiler arasında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.