Şimdi Ara

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar mac air 11 inç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mac air 11 inç modeli , 128 gb HDD , 4 gb ram , intel i5 1.4ghz ,hd graphichs5000 ekran kartı 2250 lira ve 3 aylık cihaz. Bu fiyat çok mu normal mi karar veremedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal bence, ben zamdan evvel 2400'e satmıştım 13 inç 2014 modeli. Açıkçası işlemci frekansının düşük olması hoşuma bile gitmişti ısınma yok uzun şarj süresi. 2015'lerden pek farkı yok, biraz daha koyabileceksen bekle 2016 al ama fark çok olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Normal bence, ben zamdan evvel 2400'e satmıştım 13 inç 2014 modeli. Açıkçası işlemci frekansının düşük olması hoşuma bile gitmişti ısınma yok uzun şarj süresi. 2015'lerden pek farkı yok, biraz daha koyabileceksen bekle 2016 al ama fark çok olacaktır.

Teşekkür ediyorum yorumun için. Mid 2012 MacBook Pro aldım. 2300'e falan geldi ama gayet memnunum özellikleri de gayet iyi. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urga

quote:

Normal bence, ben zamdan evvel 2400'e satmıştım 13 inç 2014 modeli. Açıkçası işlemci frekansının düşük olması hoşuma bile gitmişti ısınma yok uzun şarj süresi. 2015'lerden pek farkı yok, biraz daha koyabileceksen bekle 2016 al ama fark çok olacaktır.

Teşekkür ediyorum yorumun için. Mid 2012 MacBook Pro aldım. 2300'e falan geldi ama gayet memnunum özellikleri de gayet iyi. :)

Kalın olması dışında bi sorunu yok çok mobil olmayacaksanız önemli değil ben sürekli çantamda taşıyorum o sebeple beni etkileyen bir faktör.

Bilginiz olsun ram ve ssd takviyesi yapabilirsiniz retinasız modele, uzun seneler götürecektir sizi. Yakın zamanda bütçeniz normalleşince mutlaka ssd tavsiyesi öneririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: urga

quote:

Kalın olması dışında bi sorunu yok çok mobil olmayacaksanız önemli değil ben sürekli çantamda taşıyorum o sebeple beni etkileyen bir faktör.

Bilginiz olsun ram ve ssd takviyesi yapabilirsiniz retinasız modele, uzun seneler götürecektir sizi. Yakın zamanda bütçeniz normalleşince mutlaka ssd tavsiyesi öneririm.

Sizin bu bahsettiğiniz sebepten ötürü aldım zaten. Ve Gidip 240 ssd alıp taktım. Ramda 16 gb. Müthiş bir hale geldi. Dediğiniz gibi uzun süre benim işimi bir hayli görebilecek duruma geldi. Retinadan vazgeçme sebebim de buydu zaten. İşlem yapmak isteseniz afaki paraları gözden çıkartmak ve hatta çok zod olacağını okumuştum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.