Şimdi Ara

Öneriniz nedir? Orta mı yoksa üst segment mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışından telefon getirteceğim vereceğim fiyatlara şaşırmayın o yüzden.
    Telefondan beklentim en az 2.5 yıl beni idare edecek.
    Oyun oynayan birisi değilim ve telefon 5.2 inch den büyük olmasın.
    Sony m4 aqua 16gb 2gb telefonu 800 liraya getirtebilirim. (harc parası hariç)
    Gene Sony z3+ (z4) telefonu 1500 liraya alabiliyorum.Arada bayağı fiyat farkı var biliyorum ama uzun süre yanı 3 yıl gibi bir süre icin fiyat farkına değer mi?

Sizin öneriniz nedir? Varsa başka tavsiyeleriniz bekliyorum.Teşekkürler

• m4 aqua yerine m5'e bakın
  • M4 aqua'yı burdan da aynı fiyata alabilirsiniz. Aynı şekilde z3+'ta da çok bir karınız yok. Bence Türkiye'den garantili alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m5 e de baktim z3+ ile ayni fiyat
    benim acimdan z3+ daha üstün m5 ten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z3+ bu telefonu nereden alabilirim maximum 1800 tl vererek?
    Birde android 6 ile hafiza kartini sistem bellegi olarak kullanabiliyorsak ? dedigin gibi 8gb olanini buradan almak daha mantikli.

• delisakir6 kullanıcısına yanıt
    m5 alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yurtdısından oluorsa genelde model yukseldıkce aradakı kar daha coko olur o yuzden z3+ gayet mantıklı ve karlı olacaktır dıger secenk olarak m5 dusunun bence yada G4.
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam gecen ay alsaydim 6s 16gb 1700 e geliyodu ama ilgilenmedim.Simdi bide htc a9 var 1250 ye geliyor degermi bilmiyorum millet kafami karistiriyor

• sony z3+ iyi seçim olur.
  • Bnde dubaiden aldıracağım yarın ama hala karar veremedim. Mate 8 64gb 1800, iphone 6s 64gb 2200, iphone 6s+64gb 2600. Mate 8 fiyatından ve özelliklerinden ötürü tercih edeceğim. Ekran ppi düşük ama ip6s+ ile arada 750 lira var değmez sanki

• aradaki fiyat farkına değer, z3+ al derim
  • magicbass kullanıcısına yanıt
    hocam istedigin ortalama ekran büyüklügüne karar verirsen cevap cikacak. Ben olsam 6s 64 ü alirdim tek elle kullanabilirsin ve bir telefona daha da fazla para vermezdim. Bir sene kullan sonra sat türkiyede mate 8 al nasil fikir?

• Crauls kullanıcısına yanıt
    Yurrdisindan alacaksa 16 m4 aqua daha mantikli degilmi epey bir parasi cebinde kalir hemde hafiza sorunuyla ugrasmaz. Android 6 olayi ile sd kart hediye etmiyorlarki o da masraf,bence yurt disindan alacak olan icin m4 aqua 16 mantikli,ozellikle amerikada 199 dolar

• prydzsnare kullanıcısına yanıt
    nasrettin hoca kadilik yaparken " Sende haklisin" demis ya herkese ayni durum suan bendekide. Senin dedigin gibi yaparsam tatil param garanti oluyor haha

• Mate 8 için ücretini gönderdim arkadşa. Biraz kullanacağım ekran aşırı büyük gelirse satıp istemeyerek iphone a geri dönecem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.