Şimdi Ara

öneriniz wr mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aralıktan beri X-540 çıksın diye bekliyorum:) çıkacak gibide değil.başka bir ses sistemi almaya karar verdim..
    creative 5800---creative 5200 birde X-530 arasında bir seçim yapmayı düşünüyorum...apartman dairesinde oturruyorum;) basların biraz yumuşak ve derin olması tercihim..tizler de ii olmalı....sizce hangisi olabilir...

• 5800 ü dinlemedim ama creative sonucta o da.. baslar derin ve güçlü olacaksa x-530 öneririm. 5200 de arkadaşın evinde ekolayzır ayarlarıyla güzel bir ses elde ettim baslar yumusak çıktı ama ses azıcık açınca hemen bozmaya başlıyor. uydular da inceltilmiş bir ses veriyor, ilk etapta kaliteli gibi geliyor ama sesi hafif açıp dikkat edince midler tizler karışıyor, net bir sesi yok.
    x-530 da uydular berrak ses verir, sub derin güçlü bas verir. stereo surroundu açınca biraz sertleşiyor baslar ama zaten mp3 dinlerken 2+1 kullanmak daha mantıklı olduğundan sorun değil. 5+1 de mp3 dinlemeye kalkınca sesin stereo lugu falan kalmıyor.
  • Kesinlikle bu sistemler arasında x-530 ben creative 5200 de kullandım bence çok başarısız bi sistem tek iyi tarafı oyunlarda surround ses veriyo güzel bi şekildie zaten bunu da hepsi yapıyo p5800 ü de dinledim ama teknosada dinlemitim ve bass lar çok yetersizdi çok açınca sub kafayı yiyodu sanki.
  • inspire 5200 vasat bi sistem. özellikle de sub konusunda. 5800 hakkında fikrim yok ama x530 kesinlikle inspire 5200 den daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.