Arkadaslar bız ong farm yapıor.İyi herşey yolunda fakat problemimiz var. Bu lwl dusme olayı. Arkadaşlar 27 lwlden 22 ye dusmek gunde 3 saatımızı alıyor.Bu kadar uzun surmemesi gerek diye düşünüyorum.Ong farm rehbernde gunde 1 saatle halledebılrsnz dıyordu.Cleric var ama yinede baya zamanımızı alıyor.Bu konu hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
tuzsuzdelibekir'in bir programı var. çok işe yarıyor. 2 bilgisayar gerekiyor lvl düşecek charı ong a tıklayıp bırakıyoruz. kendi kendine onga dalıyor ölüyor. diğer bilgisayar da adama sürekli reslemeye çalışıyor. diğeri yine kabul ediyor ve tekrar onga dalıyor ölünce res çekiyor diğeri, kabul ediyor. sen sıkılana kadar yapıyor. ong rehberi diye arat foruma çıkması lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli
tuzsuzdelibekir'in bir programı var. çok işe yarıyor. 2 bilgisayar gerekiyor lvl düşecek charı ong a tıklayıp bırakıyoruz. kendi kendine onga dalıyor ölüyor. diğer bilgisayar da adama sürekli reslemeye çalışıyor. diğeri yine kabul ediyor ve tekrar onga dalıyor ölünce res çekiyor diğeri, kabul ediyor. sen sıkılana kadar yapıyor. ong rehberi diye arat foruma çıkması lazım.
Vallaha böle bi program varsa cok güzel olur Teşekkürler.
O dedigin programdan bendede var. otomatık oluyor ve digeri resliyor.. Tek bilgisayardan yapılabiliyor. ßenim yaptıgım;;
Hotan çıkış kapısında çiçeklere gidiyorum ve onlar sen dalmasanda daıyor. arkadada clerici bırakıyorum guvenli yere.. Ortalama 5sn ' de olup resliyor .. Tavsiye ederim bu yolu
3 saat çok fazla ben 15 dk da bir lv düşüyordum. Fakat bunun için öncelikle bir blood ong alıcaksın kuytu köşeye çekileceksin, sonra farm yaptığın chara auto attack ayarlayacaksın ( bot, macrolar vb) ile, res charada macroyu bağlayacaksın sürekli aynı tuşa basıcak, böyle afk bile lv düşersiniz
+
Hotan flower yoluda iyidir
Ben şahsen bu işi normalde de kullandığım rumata loader ile nubecoder diye bir siteden indirdiğim yardımcı bi program (daskillz olması lazım) ile hallediyorum. Loader ile 2 bilgisayara gerek kalmıyor, tek pc'de 2 tane client açıyoruz ve yine loaderin bir özelliği olan auto-res'i aktif ederek leveldown olacak charın resi kabul etmesini sağlıyoruz, o daskillz denen program da hem reslenecek charın auto-attack yapmasını hem de resleyecek charın res vermesini sağlıyor, yerin de güzelse yani saldırdığın yaratığı öldüren bir dallama yoksa ortalıkta sen çay, kahve içerken ortalama 1 saat içinde bu level düşme işi halloluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Hypocrites
3 saat çok fazla ben 15 dk da bir lv düşüyordum. Fakat bunun için öncelikle bir blood ong alıcaksın kuytu köşeye çekileceksin, sonra farm yaptığın chara auto attack ayarlayacaksın ( bot, macrolar vb) ile, res charada macroyu bağlayacaksın sürekli aynı tuşa basıcak, böyle afk bile lv düşersiniz
+
Hotan flower yoluda iyidir
senin dedigin gibi blood ong cekecem kuytuya 3 char war 3u de bende acık + bufferda bende acık bunların hepsının atack yapması ve reslenmem baya zor olacak.Program buldum şimdi deneyecem.