Şimdi Ara

Ong PowerFarm Rehberi-Kısa Zaman Çok Sp! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
39.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 Handed- Blader Plv yapamaz

Bard-Cleric-Warlock Plv yapamaz buna katılmıyorum
    bilere adam bard olursa 20 lvl büyüsünün üst modeli olan büyü ile area atak yapar cok güzel de keser
    cleric 80 lvl hadi 60 de yine yapar 2 tane area buyusu war birincisi alan ile cross ikincisi offering olması lazım adam offer ile bir wururssa bide onun 80 oldunu düşünürsek :) fatiha düzeltmeni rica ederim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerdarS9

Bard-Cleric-Warlock Plv yapamaz
    1 Handed- Blader Plv yapamaz

Bard-Cleric-Warlock Plv yapamaz buna katılmıyorum
    bilere adam bard olursa 20 lvl büyüsünün üst modeli olan büyü ile area atak yapar cok güzel de keser
    cleric 80 lvl hadi 60 de yine yapar 2 tane area buyusu war birincisi alan ile cross ikincisi offering olması lazım adam offer ile bir wururssa bide onun 80 oldunu düşünürsek :) fatiha düzeltmeni rica ederim :)

Offering skillinin dolma süresi çok uzundur.Bir bard bir wizard kadar vuramaz. 3-4 attack skilli olan buffer charlar düzgün plv yapamazlar. Wizardda bir çok area skilli var.Cleric kısa vadeli çok vurabilir offering ile sonra ne olucak ?Zaten ortolama bir 64 lv wizard tekte alıyor pt ongları ve sürekli olabiliyor. Rod ile mi saldırıcaksın ? Sonra offering skilini bekleyeceksin.Burda anlatmak istediğim kısa zamanda ve sürekli kesmek.Eu charlar arasında en iyisi Wizarddır. Bu değişmez.Warlock neden plv yapamaz ? Sadece 2 nukesi vardır.Geririsi dot ve debbuff tan ibarettir.Bir bot bunları yapamaz. Burada düzeltilicek birşey yok.

• Çok güzel anlatmışsın, eline emeğine sağlık

Buyrun size bir ornek vereyim..

3 Hafta onglarda kasılmıs bir karakter.. ve 2 bucuk hafta yanlıslıkla 7 Gapla kasıldı...

http://forum.donanimhaber.com/m_21931171/mpage_1/key_//tm.htm#21931171
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoRDeaTH

quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Ellerine saglık ;

Party ortalaması konusunda 80 Lv birisi kasıyor diyelim .
    7kişi 13-14 Lv . Ong larda daha iyi mi sp alırlAr ?
    Ortalama yaklaşık , 22-23 Lv gibi geliyor .

taxi yapılan kişi için 11 lvl fark uygundur
    taxi yapıyorsan mümkün olduğunca düşükten al bence

Yaw tamam , ortalamanın 11-12 Lv üstü

• ohh bee .. saolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoRDeaTH

zaten sp farm yaptıkdan sonra böyle bi konu açmanı bekliyordum gerçekten çok yararlı olmuş

sen hiç konuşma bi farm yaptırmadın ağız tadıyla
  • aslına bakarsanız pfarm olayının en zor bölümü lvl düşme kısmıdır...
    uzun ve sinir boozucu bir durumdur...

TuzsuzDELiBEKiR arkadaşımızın hazırladığı bir script ile bu iş çok daha kolay bir hale geliyor...

öncelikle aşağıdaki linkten programı indirip kuruyorsunuz...
    http://www.autoitscript.com/autoit3/downloads.shtml

daha sonra masa üstünde yeni bir autoit script açıp sağ tıklayarak "edit" deyin...
    aşağıdaki kodları açılan pencereye yapıştırın...

MsgBox ( 0, "PowerFarm Assistant", "Copyright by ReBorn - Hera") 
    $secim=inputbox("PowerFarm Assistant","Resser - LvLDown: resser 1 lvldown 2","1")
    $rslot=inputbox("PowerFarm Assistant","Res Skill Slotu: 1, 2, 3...0","1")
    $aslot=inputbox("PowerFarm Assistant","Auto-attack Slotu: 1, 2, 3...0","2")

$msg = 0
    $i = 1
    While $i =1
    Global $Paused
    HotKeySet("o", "Pause")

If WinActive("SRO_Client") and $secim = 1 then
    send($rslot)
    Sleep (3000)
    endif

If WinActive("SRO_Client") and $secim = 2 and PixelGetColor(465,489) = 0x292429 then
    Send("{ENTER}")
    Sleep(1000)
    endif

If WinActive("SRO_Client") and $secim = 2 then
    Send($aslot)
    Sleep(3000)
    endif

WEnd
    Func Pause()
    $Paused = NOT $Paused
    While $Paused
    Sleep (400)
    WEnd
    EndFunc ; => Pause()

bu işlemden sonra dosyayı save edip kapatın...
    oyundayken scripti çalıştırın...

eğer charı res basmaya ayarlamak istiyorsanız "1", eğer lvl düşmeye ayarlamak istiyorsanız "2" yi seçin...
     Ong PowerFarm Rehberi-Kısa Zaman Çok Sp!

burada res skillinizin bulunduğu slotu seçiniz...

bu kısıma ise auto-attack skillinizin bulunduğu slotu yazınız...

Eğer lvl düşen char iseniz...yakınınızda bulunan ve agresif olmayan bir moba tıklayınız...
    eğer res basan char iseniz res basmak istediğiniz diğer charı tıklayıınız...
    gerisini script kendi kendine halledecektir...

ben 2 pcde denedim ve TuzsuzDELiBEKiR kendiside denedi sorunsuz çalışıyor...
    umarım işinize yarar...

NOT: ekran çözünürlüğünüz 1024x768 olmalıdır ve bu işlem sırasında ekranda sro açık olmalıdır bot gibi oyun arka planda çalışırken script iş görmez...

• @luckyone

Çok teşekkürler. Konuya ekliyorum
  • oncelikle bu ne bot mu illegal mi filan gibi sorular gelebilir diye bastan belirtmek lazim; autoit programi windows uzerinde bazi islemleri otomasyon ile uygulatmak icin genel bir program ... yani oyun vs ile ilgili bir program degil ... hali ile illegalitesi mevcut degil ... zaten luckyone in verdigi linke tiklar inceler iseniz sitesini gorursunuz ...

program sorunsuz calisiyor ama pc den pc ye pixelgetcolor kismindaki renk esitligi herkeste tutmayabilir ... cozunurlugunuz farkli ise kesin olarak tutmayacaktir zaten ama 1024*768 icin buyuk ihtimal calisir herkeste ...

eger o kisim calismayacak olur ise renk secimini nasil yapacaginizida gosterebiliriz ...

ayriyeten luckyone olay tamamen bana aitmis gibi soylemis saolsun ama fikir sahibi ve prototipi yapan kendisidir ben biraz duzenleyip sekillendirdim o kadar ...

Edit: imla ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuzsuzDELiBEKiR -- 28 Mart 2008; 20:17:17 >
  • luckyone
    TuzsuzDELiBEKiR
    Sp farm olayınıın en sıkıcı tarafını kolay hale getirdiğiniz ve bu bilgileri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler
  • Up pro. oyuncular için önemli bir konu olduğunu düşünüyorum arka sayfalara düşmesi yazık .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Up pro. oyuncular için önemli bir konu olduğunu düşünüyorum arka sayfalara düşmesi yazık .

Gerek yok Üst konuya eklendi zaten
  • Bu lvl düşme scripti aynı bilgisayarda çalışıyormu ? yoksa 2 ayrı bilgisayarmı lazım.
  • Güzel paylaşım arkadaşım saolasın merak ettiğim nokta bu script multi clientle(sro loader)ile çalışıyormu?
  • güzel rehber eline sağlık bir gün yeni bir char açarsam şayet böyle yapıcam zaten ama hiç zannetmiyorum
  • lvl down işini daha kolay yada başka bi programla halledebilirmiyiz ?
  • scriptin bot multi ivir zivir hicbirseyle baglantisi yoktur ...
    yani sunla calisir bunla calismaz diye birseyi de yoktur ... oyuna girebilmisseniz her ne yolla olursa olsun script calisir ...
    client ile iliskisi yoktur scriptin, tamamen windows otomasyonudur, bu nedenle bir pc de bir script calisir yani 2 pc gerekli bu is icin ...
    level dusen icin bir pc ... resleyen icin bir pc ...
    scriptin yaptigi ozetle sudur ...
    res skili olan char level dusecek olana tikliyor ve res skili hangi slotta ise ona gore scripti yukarida aciklandigi gibi aciyor ...
    lvl dusecek olan char ise pasif bir moba (bizim durumumuzda blood ong oluyor) tikliyor ve auto-attack skilli hangi slotta ise ona gore scripti yukarida aciklandigi gibi aciyor ...
    script gerisini hallediyor ... lvl dusecek char tiklanan yaratiga otomatik saldiriyor yaratik hali ile gelip chari olduruyor ... bu durumda resleyici char otomatik olarak bu chari resliyor ... level dusen resi otomatik kabul edip ayaga kalkiyor ... ve tekrar secili moba atak yapiyor ... bu dongu surekli devam ediyor ... eger resleyici bi sekilde yatmaz ise birakirsaniz char 1 lvl e kadar duser ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuzsuzDELiBEKiR -- 30 Mart 2008; 20:40:35 >

• çalışmıyr bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: manas

çalışmıyr bu

calistiramadim demek istemissiniz sanirim ...
    scripti kod olarak verdik ki ne oldugunu goresiniz diye ...
    kodlar icin bol tesekkur aldik ve calismamasi diye bir durum soz konusu degil ...
    aciklamalarda yeterli bence ama yinede yapamayanlar neyi yapamadiklarini soylerse yardimci oluruz ...
  • arkadasım yukarda dediklerini yaptım ama ress vermedi işletim sistemi vista 0ndan kaynaklanabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manas -- 31 Mart 2008; 0:27:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.