Şimdi Ara

Ong PowerFarm Rehberi-Kısa Zaman Çok Sp! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
39.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarda partynin lvl ortalaması ile ilgili söylenen 33.99 - 34.99 lvl ortalamasını yapmadan , yani 79lvl xbow charla sadece 1 chara, ong farm yapsam, ortalama olayını yapmış birisinden ne kadar yavaş, ne kadar az olur acaba?
  • Cok güzel hazırlanmıs bir rehber.Ellerinize saglık
  • ellerine sağlık
  • 1 günde yaklasık kac k sp kasmak gerekir iyi bi ong farmı icin %50 exp ticket ve %100 sp ticket + lwl 76 wizard ile
  • üst konu olması gerek
  • Ellerine sağlık
  • bence bu konu yukarılarda olmalı yani up :)
  • bence ust konu olması lasım up
  • quote:

Orjinalden alıntı: last_funy

bence ust konu olması lasım up

Zaten sro başlangıç rehberinde var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: last_funy

bence ust konu olması lasım up

• yaw ben kendi 84 wizardımla yeni char kasıcam ama ptde tek kendi charım olursa daha fazlamı gelir yoksa bi kac adam dahamı alırsam ptye daha fazla verir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LegenDofWaR

yaw ben kendi 84 wizardımla yeni char kasıcam ama ptde tek kendi charım olursa daha fazlamı gelir yoksa bi kac adam dahamı alırsam ptye daha fazla verir?

Formulunu vermıs hesapla işde
  • Güzel yöntem ama orda sana yardım edicek birini nereden bulucan.Anca partiye alırlarsa, ben solo 9 gapla devam ediyordum kasmaya dün aksam açtım 15 lvl simdi masteryleri 13 yapıp 22 ye kassam onglarda parti bulabilirmiyim farm için?
  • Arkadaslar size en iyi yöntemi söyleyeyim:)
    Aliyosunuz bitane 68 lvl wizard.
    Elinede veriyosunuz 68+5 stafi.

Sonra gidiosunuz onglara.
    Kasacaginiz adam ve yaninada 1 tane 1 lvl char aciyorsunuz.
    Sonra deli dehset sekilde sp geliyor.

Ben kendim kastim ama onglarda yapmadim.
    Alexanderda onglari bos bulmak imkansiza yakin:)

10 günde 400k sp yaptim.
    Dc yeme olayim felan cok oldu:)
    DC ler basimi rahat biraksaydi. 10 günde rahat 600k sp yapardim.
    Sp ticket pr plus ile günde 70k sp yapmak mümkündür.

Onglari bos bulamayanlar icin en az onglar kadar bir yer verecegim.
    Gerci orada pek bos sayilmaz ama.
    Orda kasmak icin en iyi lvl araliklari.
    Skilleri 1,5 de birakacagiz. 24 lvl de 9 gap olacak.
    28 e kadar kasacagiz adami.( bu 13 14 saat felan sürüyor. 68 wizard ile.)
    Sonra tekrar 24 e kadar düsecegiz.

Ong PowerFarm Rehberi-Kısa Zaman Çok Sp!

Pfarm icin kesinlikle en iyi char wizarddir.
    Su noktaya pek kimse deyinmemis.
    Simdi china charlar 15sn de bir pot bastigindan dolayi. Potlari cok cabuk biter.
    Hotandan pot doldurmasi gerekir yüksek lvl bir charinda.
    Hotandan pot doldurduktan sonra bot otomatik geri gelmez samarkanda.

Ama bir wizard char full mp pot doldurduktan sonra 7 8 saate yakin yeter o potlar.
    Bu da gece uyku süremiz icin cok cok uygun bir zamandir.
    Wizard ile kasarsaniz hem gece uykunuzdan cok olmazsiniz hemde cok seri kasarsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loomy -- 6 Ağustos 2008; 4:48:55 >

• Saol
  • Angry SungSunglar var orada da taxi yapıyorlar.
  • 13 levelde bırakmanız yetecektir. 22 Lv e ulaştığınız zaman 9 gap a ulaşırsınız.Ayrıca en iyi sp ve expi kendinizden 11 lv yükseklerden alırsınız.Onglar 33-34 lvdir.Bu yüzden 22 lv.

ŞİMdi arkadaşlar sormak isteğim en iyi sp xp nin 11 level üsten mi geliyor....kesin olarak....yani ben 9 diye biliyorum...yani mesela ben blade yi farm yapıyom 9 lu gapta 9 level üstüne bırakıyorum vizardı.....bu konuda geniş bi açıklama bulamadım....

bunun yanında evet ong farm çok güzel ve mantıklı......amaaaaaaaaaaaaa......

bir serverda 3500 resmi gayri resmi 11 mbin kişi var.....bunların içinden sizce kaç tanesi ong far yapıyor...yüzlercesi.............peki güvenli bölgelerde yerbulmak kolaymı imkansız.....ben 88 vizarıd olduğum halde spotlarda ks yi açtığım halde....bir spotta en az 3 yüksek level oluyorki bu yüksek spavn olsalarda ong farmı olumsuz ve çok zor sıkıcı bir hale sokuyor,,,,,,,,,,,,,,,

sizce haksızmıyım...evet spotlar boş ise ong farm süper ama diilse ne yapılabilir.....ben de farm yaptım için düşümdüm ve şu sonuca vardım......

1---22 levele 9 lu gapla geldikten sonra 27 levele kadar onglarda bir şekilde farm yaparsınız.........taxi bulmak kolay...........

2---27 levelden 33 levele kadar sosung mudur nedir ordaki özel yaratıklarda farma devam edersiniz...en az 100k sp..taxi bulmak zor............

3---sonra ne yapacaz bugün benim yaptımı yapacaz....evet sonra gapı sıfırlayıp bizim elemanı 40 levele çekecez...mastery levelimizi de 40 yada 35-36 ya çekecez sonra 40 level olduktan sonra skil editle mastery levelimizi 31 e indirecez..
    yani levelimiz 40 mastery levelimiz 31 gap 9,,,,,,,,,,,sonra farma devam....penon sonar larda farm yapacaz....tek kişi kasıyorsa penonlar en iyisi çünkü pasif yaratıklar....yani uzun süreli bota bırakılambilir.....evet 40 levelden 48 levele kadar 9 gapla burada farm yaptıracaz ki bu bize yeterli gelir...ayrıca penon taxi bulmak süper kolay.....................

• Şöyle bir fikrim var , yorum yaparsanız sevinirim . Bakın benim yan char açıp ona sp kastırma yada taxi yapma gibi bir ihtimalim yok . Nuker char açmayı düşünüyorum . Lvl 30 a kadar farmsız ( yada sadece ihtiyacıma yetecek kadar olanı yapıp ) nuke ve bicheon skillerini açmayı planlıyorum . Lvl 30 bir nuker ongları rahat rahat kesebilir kanaatindeyim . Lvl 30 dan sonra 39a kadar masterylere hiç dokunmadan ong kasmayı düşündüm . Çok yüksek lvllara çıkamadığım ve yine de çıkamayacağım bir gerçek . Hiç 90 lvl görmedim ve görsem de sıkılırdım herhalde . Bu yüzden 100k spyı bulunca yine masteryleri tam gaz devam ettirmeyi düşünüyorum .

Yorumlarına göre karar vereceğim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

Şöyle bir fikrim var , yorum yaparsanız sevinirim . Bakın benim yan char açıp ona sp kastırma yada taxi yapma gibi bir ihtimalim yok . Nuker char açmayı düşünüyorum . Lvl 30 a kadar farmsız ( yada sadece ihtiyacıma yetecek kadar olanı yapıp ) nuke ve bicheon skillerini açmayı planlıyorum . Lvl 30 bir nuker ongları rahat rahat kesebilir kanaatindeyim . Lvl 30 dan sonra 39a kadar masterylere hiç dokunmadan ong kasmayı düşündüm . Çok yüksek lvllara çıkamadığım ve yine de çıkamayacağım bir gerçek . Hiç 90 lvl görmedim ve görsem de sıkılırdım herhalde . Bu yüzden 100k spyı bulunca yine masteryleri tam gaz devam ettirmeyi düşünüyorum .

Yorumlarına göre karar vereceğim ...

39 lv nuker 30 lv skilleri ile ong kesemez.Kesse bile yavaş keser. Pt lerini kesersin ama 2-3 tanesi geldiği anda ölürsün kolaylıkla.. (oralarda pt mob olmayan bölge yok ).100 k sp yapmak yıllar alabilir. Ciddiyim..

• 30 lvl skilleri ile ong kesmek bi yana 9 gapla 39 lvl ve uzeri olmak gerekli ki 39 lvl bi char 33-34 lvl moblardan ne sp si alabilir ki ? :)
    konunun basligindanda belli oldugu uzere onglar powerfarm icin uygun ... yani yuksek levek kucugu kasacak ...
    klasik usul sp mi kendim kasacagim derseniz onglar secilebilecek en son yerlerden biri olmali ...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.