Şimdi Ara

Ong PowerFarm Rehberi-Kısa Zaman Çok Sp! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
39.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline sağlık ilke güzel bir rehber olmuş.
  • bence artik yeni server eski server nerede olursa olsun solo sp farm yapmak pek akillica degil ...
    zira her tur ticket ile solo gunde 7500 sp yapinca seviniyorsunuz ...
    ong farm olayi ile 7500 sp komik bir rakama donusuyor ...

hera da premium bug nedeni ile (3 gun premium ile server a giremedik) aksama olsada efektif 10 gun kadarlik bir surede ong farm;

Ong PowerFarm Rehberi-Kısa Zaman Çok Sp!
  •  Ong PowerFarm Rehberi-Kısa Zaman Çok Sp!

@TuzsuzDELiBEKiR
    Abi süper kasıyoruz çok yakında farm bitecek 3. günü doldurmadan 120 k sp oldu hehe
    Res programı sayesinde işler daha hızlı yürüyor
    Hem program için hemde plwl için sonsuz teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 31 Mart 2008; 2:00:59 >
  • eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Güzel olmuş,forumdan _AutoCad_ bana kasma teklif etti lavuk kasacak beni orada, Rehberide işime yarar SROya döneceğim tekrar tabiki botsmall farkıyla bir bota sahip olarak.

Neden bunu deme gereği duydun ki

Rehber çok güzel olmuş ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFeeL™ -- 31 Mart 2008; 13:45:49 >
  • ben farmı yapmaya başladım faydalarınıda görüyorum teşekkürler
  • Hyco bi konuda itiraz ediyorum ben bu dediklerine
    pwrlvl yapamaz dediklerinden yüksek lvl bir bard ya da warlock da bence xbow kadar iyi vurabilir
    bir warlock wizard dan az xbow dan fazla damage verir bana göre ayrıca warlock bana göre
    1 warlock skilli ( 4 lvl de açılan ) + normal düz vuruş wizardın life controlsüz vuruşuna eşit.
  • valla çok teşekkür ederim iyiki bulmuşsun bul kolay yolu banditlerde canımız çıkmıştı sp kasmaktan
  • yukardakı program ne ıse yarıyor
  • valla arkadaşlar formülü arkadaşım huntersleader buldu 512 ramde çalıştırdı.
    sro loader 2 client açmaya yarar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

Hyco bi konuda itiraz ediyorum ben bu dediklerine
    pwrlvl yapamaz dediklerinden yüksek lvl bir bard ya da warlock da bence xbow kadar iyi vurabilir
    bir warlock wizard dan az xbow dan fazla damage verir bana göre ayrıca warlock bana göre
    1 warlock skilli ( 4 lvl de açılan ) + normal düz vuruş wizardın life controlsüz vuruşuna eşit.

Kısa süreli yapabilir.. Ben burda günlerden bahsediyorum.Burda en iyi verimi almak için sınırsız bir şekilde kasmak lazım.Olmuyor 1 saatlik partylere girerek. Wizardin attacklarına bak warlockun attacklarına bak.Area skilleri var olmasına karşı önümüzde şöyle bir engel var dolum süresi. Bir wizardin 3 elementi kullanması yeterli bunlardan 3üde 60 lv den sonra tam bir tabiri caiz canavara dönüşüyor.Hepsi alan etkili oluyor ve ongların canını okuyor. Bir karakterin çok iyi plv yapabilmesi için belirli özelliklerinin olması gerekir. Warlockta sadece 2 nuke var bir 4 lvde açılan ve 2 50 lvde açılan iki skill. Bir warlock Rod kullandıgı için 2 skille idare etmez edemez.Vuruşları çok daha düşüktür wizarda göre.Bunu nasıl kapatır ? Debuff ile.Ama sen onglara debuff yapana kadar...

Ayrıca kısa zamanda xbow daha fazla damage verir warlocka karşı.Fakat warlock debuff + dot atıp nukeyi koyarak daha fazla Vurabilir..Ama bizim amacımız kısa zamanda çok zarar vermek.

• Wizard ın güzel kastıgı su götürmez gerçek biliyorum denedik hatta bi 5-6 saatte pre li charda 15k sp kazandırma sonucu gördük ( eleman elle kasıyordu )
  • ong pfarm in amacina uygun degil bahsettiginiz buildler ...
    olayi gormus izlemis icinde olmus olmaniz lazim ... onglarin ozelligi zaten cok sayida ve surekli spawn olmalari ... yani kasan carin etrafinda cogu zaman ayni anda 3-4 ong oluyor ...
    cok guclu vurmak degil burada etkili olan, bir vurus ile o etraftaki tum yaratiklara birden hasar verebilmek onemli ...
    bunun icinde ya wizard ya da chinese nuker lazim (ozellikle light nukeleri) ... xbow bir yaratiga atiyorum 100k vursa bile, vurusu alan olmadigi zaman ong farmda yavas kalir ... kisaca iyi ong farm icin bir tasla iki kus hatta 3-4 kus vurabilmek onemli ...
  • Ewet nükerler çok iş yapıyor, "TuzsuzDELiBEKiR" de belirtdiği gibi alan vurmak önemli
  • Ben Full STR Archer Bowman'im 18 Lvl 4 Gap şu Anda. Ama 9 Gap Yapacağım onu.
    Venus'deyim Kasacak Olan Varmı?
    Parası Neyse Veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radionomy -- 21 Nisan 2008; 0:21:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

Ben Full STR Archer Bowman'im 18 Lvl 4 Gap şu Anda. Ama 9 Gap Yapacağım onu.
    Venus'deyim Kasacak Olan Varmı?
    Parası Neyse Veririm.

Benim charım venuste idi fakat oyunu bıraktığım için maalesef ilgilenemem fakat, forumdan ''serkaf'' ın orda birkaç charı olması lazım yanılmıyorsam arada plv yapıyor ona pm atabilirsin.
  • Güzel bir yazı olmuş.Tebrikler.Biz zamanında Bandit kalesinde boşu boşuna o kadar yorulmuşuz...
  • GUZEL PAYLASIM
  • arkadaşlar aranızda hera sererinda olan varmı varsa beni kasarmı 16 lvl bandit farm ile devam ediyorum şu an ama arkadaşın dediği gibi ong lardan oldukca yavaş yardım etmek isteyen arkadaşlar varmı acaba.

İd:ByKaya
    oyunda pm atarsanız sevinirim çünkü hiç kimseyi tanımıyorum bikaç arkadaş iyi olur. :)

Not:Yazım Hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa_kaya -- 11 Mayıs 2008; 21:51:45 >
  • Tuzsuzdelibekir kardes sana ulaşmam lazım
    Server:Hera
    İd:ByKaya
    pm ile gönderdim yardımın lazım kardeş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.