Şimdi Ara

onitsuka tiger ayakkabı aldım orjinal mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 95 liraya mexico66 alamazsın, o fiyat zaten geliş fiyatı, hatta daha yularısı.
    bildiğin çakma, geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

95 liraya mexico66 alamazsın, o fiyat zaten geliş fiyatı, hatta daha yularısı.
    bildiğin çakma, geçmiş olsun

Metro marketlerden alabilirsin.

Fotoğraftaki ayakkabı hakkında fikrim yok.
  • Çakma o ayakkabıyı dolabıma bile koymazdım...
  • baska bilgisi ve fikri olan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi siteden aldığını yaz bi hele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Hangi siteden aldığını yaz bi hele.

gittigidiyordan markaburdaa saticisindan

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/onitsuka-tiger-mexico-66-unisex-ayakkabi-16renk-83025167

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn003 -- 21 Nisan 2013; 23:41:30 >
  • ürün orjinal.bu arada hepsiburada.com da indirim var.tiger ayakkabılar 100lira baya çeşit de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: International

ürün orjinal.bu arada hepsiburada.com da indirim var.tiger ayakkabılar 100lira baya çeşit de var.

aslında ben hepsiburada dan alacaktım numara olmadığı için mecburen başka yerden aldım bilgilendirdiğin için saol birde neresinden anladın orjinal olduğunu onu öğrenebilir miyim..
  • orjinal olsa da bir yıl giyebileceksinm zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan Görünümlü Şakirt

orjinal olsa da bir yıl giyebileceksinm zaten

bende bir yıldan fazla bi ayakkabı giymiyorum zaten denemek amaçlı bu defa tiger aldım adidas aldım 1 yıl,nike aldım 1 yıl mp aldım 1 yıl ömürleri 1 yıl en fazla..

• guncel

• Orjinal olsa alamazsin fakir

• beni bilen bilir kocum sen kafani yorma kapiş. sen isine bak beni taniyip bilmeden benimle ilgili yorum yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfi_rep

beni bilen bilir kocum sen kafani yorma kapiş. sen isine bak beni taniyip bilmeden benimle ilgili yorum yapma.

okkk qapiŞ tatLhım
  • burdaki kimsenin seni tanıdığını sanmıyorum :) sen kendini tanınıyor sanma o havalara da girme Orjinal olsa alamazsin fakir
  • Allah`a şükür fakir falan degilim kocum hadi laf kalabaligi yapma

• orjinal gibi duruyor ama emin olmak için al kokla bildiğin orjinal deri kokuyorsa sahte değildir ama lastik gibi gerçekçi olmayan bir deri kokusu varsa bilki sahtedir

ben 2011 de 185 lik tigerı 150 ye almıştım aldığım mağaza neofly yani sahte olma ihtimali hiç yok %100 orjinaldi

ayakkabıyı 2011 haziran temmuz ağustos eylül ekim boyunca bir gün bile ayağımdan çıkarmadım başka ayakkabı giymedim yani ve o yaz kirlendi diye bir kere makineye atıp yıkadım pırıl pırıl oldu

2012 yazında yeni ayakkabı almadım yine mayıs haziran temmuz ağustos eylül ekim 5 ay boyunca bir kere bile ayağımdan çıkarmadan her gün giydim ağustos ayında yine makinede yıkadım pırıl pırıl oldu

açıkçası sağlam ayakkabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brent

orjinal gibi duruyor ama emin olmak için al kokla bildiğin orjinal deri kokuyorsa sahte değildir ama lastik gibi gerçekçi olmayan bir deri kokusu varsa bilki sahtedir

ben 2011 de 185 lik tigerı 150 ye almıştım aldığım mağaza neofly yani sahte olma ihtimali hiç yok %100 orjinaldi

ayakkabıyı 2011 haziran temmuz ağustos eylül ekim boyunca bir gün bile ayağımdan çıkarmadım başka ayakkabı giymedim yani ve o yaz kirlendi diye bir kere makineye atıp yıkadım pırıl pırıl oldu

2012 yazında yeni ayakkabı almadım yine mayıs haziran temmuz ağustos eylül ekim 5 ay boyunca bir kere bile ayağımdan çıkarmadan her gün giydim ağustos ayında yine makinede yıkadım pırıl pırıl oldu

açıkçası sağlam ayakkabı

yorum icin tesekkurler bazi bilmeyen arkadaslar salliyorda salliyor birde hayatin hakkinda bilip bilmeden yorum yapiyorlar bu arada orjinal derinin kokusunu bilmedigim icin ne oldugunu anlayamadim

• Ayakkabı orjinal içi yamuk demişler ergonomik yapısından dolayı öyle. Piyasa fiyatının yarısına almışsın çok iyi fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staeber41

Ayakkabı orjinal içi yamuk demişler ergonomik yapısından dolayı öyle. Piyasa fiyatının yarısına almışsın çok iyi fiyat.

yorum için teşekkürler ilk tiger olduğu için yavaş yavaş neyin ne olduğunu sayenizde öğreniyoruz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.