Şimdi Ara

onitsuka tiger ayakkabı aldım orjinal mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Brent

quote:

Orijinalden alıntı: seyfi_rep

quote:

orjinal gibi duruyor ama emin olmak için al kokla bildiğin orjinal deri kokuyorsa sahte değildir ama lastik gibi gerçekçi olmayan bir deri kokusu varsa bilki sahtedir

ben 2011 de 185 lik tigerı 150 ye almıştım aldığım mağaza neofly yani sahte olma ihtimali hiç yok %100 orjinaldi

ayakkabıyı 2011 haziran temmuz ağustos eylül ekim boyunca bir gün bile ayağımdan çıkarmadım başka ayakkabı giymedim yani ve o yaz kirlendi diye bir kere makineye atıp yıkadım pırıl pırıl oldu

2012 yazında yeni ayakkabı almadım yine mayıs haziran temmuz ağustos eylül ekim 5 ay boyunca bir kere bile ayağımdan çıkarmadan her gün giydim ağustos ayında yine makinede yıkadım pırıl pırıl oldu

açıkçası sağlam ayakkabı

yorum icin tesekkurler bazi bilmeyen arkadaslar salliyorda salliyor birde hayatin hakkinda bilip bilmeden yorum yapiyorlar bu arada orjinal derinin kokusunu bilmedigim icin ne oldugunu anlayamadim

bu arada biraz geç oldu ama işte iki sene yaz boyunca bir gün bile ayağımdan çıkarmayıp istanbulu alt üst edip 2 kere çamaşır makinesinde yıkanıp 1400 devirde sıktırılmış
    tigerların resmi , daha bir kere bile tiger giymemiş kafasına göre atıp tutanlara kapak olmalı ayrıca şunu da belirtmeliyim ki tiger asla kışın giyilecek bir ayakkabı değildir mayıs-ekim arası giyilebilecek en rahat kibar hafif ve şık ayakkabıdır şortun kaprinin altına iyi gider şık durur , şimdi bu yorumuma müteakip nike adidasın koşu yürüyüş ayakkabılarının en rahat ve konforlu spor ayakkabı olduğunu söyleyenler olacaktır evet en rahat spor ayakkabı onlardır ama onlar adından da anlaşıldığı gibi yürüyüş/koşu ayakkabısıdır tiger gibi günlük şort kot kaprinin altına giyilebilecek life style kibar ayakkabı değillerdir

onitsuka tiger ayakkabı aldım orjinal mi

bu arada tigerlarım sapa sağlam durmasına rağmen sıkıldım ya yeni bir renk alacağım ya da daha önceden hiç alıp giymediğim iki alternatif var aklımda biri new balance diğeri ise hummel , new balance ile az çok yorum okudum ve beni tiger gibi memnun edebilecek bir ayakkabıya benziyor ama hummel konusunda bir bilgim yok

bilgilendirdiğin için saol ayakkabıcıya sorduğumda deri olduğunu öğrendim inşAllah bende 1 - 1,5 sene giyerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

orjinal gibi duruyor ama emin olmak için al kokla bildiğin orjinal deri kokuyorsa sahte değildir ama lastik gibi gerçekçi olmayan bir deri kokusu varsa bilki sahtedir

ben 2011 de 185 lik tigerı 150 ye almıştım aldığım mağaza neofly yani sahte olma ihtimali hiç yok %100 orjinaldi

ayakkabıyı 2011 haziran temmuz ağustos eylül ekim boyunca bir gün bile ayağımdan çıkarmadım başka ayakkabı giymedim yani ve o yaz kirlendi diye bir kere makineye atıp yıkadım pırıl pırıl oldu

2012 yazında yeni ayakkabı almadım yine mayıs haziran temmuz ağustos eylül ekim 5 ay boyunca bir kere bile ayağımdan çıkarmadan her gün giydim ağustos ayında yine makinede yıkadım pırıl pırıl oldu

açıkçası sağlam ayakkabı

yorum icin tesekkurler bazi bilmeyen arkadaslar salliyorda salliyor birde hayatin hakkinda bilip bilmeden yorum yapiyorlar bu arada orjinal derinin kokusunu bilmedigim icin ne oldugunu anlayamadim

bu arada biraz geç oldu ama işte iki sene yaz boyunca bir gün bile ayağımdan çıkarmayıp istanbulu alt üst edip 2 kere çamaşır makinesinde yıkanıp 1400 devirde sıktırılmış
    tigerların resmi , daha bir kere bile tiger giymemiş kafasına göre atıp tutanlara kapak olmalı ayrıca şunu da belirtmeliyim ki tiger asla kışın giyilecek bir ayakkabı değildir mayıs-ekim arası giyilebilecek en rahat kibar hafif ve şık ayakkabıdır şortun kaprinin altına iyi gider şık durur , şimdi bu yorumuma müteakip nike adidasın koşu yürüyüş ayakkabılarının en rahat ve konforlu spor ayakkabı olduğunu söyleyenler olacaktır evet en rahat spor ayakkabı onlardır ama onlar adından da anlaşıldığı gibi yürüyüş/koşu ayakkabısıdır tiger gibi günlük şort kot kaprinin altına giyilebilecek life style kibar ayakkabı değillerdir

bu arada tigerlarım sapa sağlam durmasına rağmen sıkıldım ya yeni bir renk alacağım ya da daha önceden hiç alıp giymediğim iki alternatif var aklımda biri new balance diğeri ise hummel , new balance ile az çok yorum okudum ve beni tiger gibi memnun edebilecek bir ayakkabıya benziyor ama hummel konusunda bir bilgim yok

o fotolarda gözüken ayakkabının arka kısmındakileri sen mi koydun var mıydı? tiger aldım arkası vuruyor da, ben de öyle bir şey bulabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: download19

quote:

quote:

quote:

açıkçası sağlam ayakkabı

o fotolarda gözüken ayakkabının arka kısmındakileri sen mi koydun var mıydı? tiger aldım arkası vuruyor da, ben de öyle bir şey bulabilir miyim?

kendiliğinden orjinal olarak var onlar, eğer yoksa aldığın ayakkabı orjinal değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

95 liraya mexico66 alamazsın, o fiyat zaten geliş fiyatı, hatta daha yularısı.
    bildiğin çakma, geçmiş olsun

Markafoni de 50 lira civarında şu an bitti tabiki çoğu modeli ama sağlam stok vardı çakma mı satıyorlar yani?

edit:59,90 dı tam olarak bide çeksiz hali bu 2 tane alsan 100/55 hesapla (bulması da zor değil 2-3 liraya satıyolar forumda bazısı beleş veriyo) + dün %10 vardı, 60 liraya geliyordu kargoyla 2 tanesi. Ben sahte ürün olabilir diye almadım. Tek kalmış numaraları ucuza satıyolar falan dicem bütün numaralar da vardı. Orjinalse bunlar çok yazık hakkaten yatırım yapsan 1 haftaya paranı 3 e katlarsın. 30 a al 90 a gider valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darcyn -- 22 Mayıs 2013; 9:54:20 >

• Normal klasik bir ayakkabı giymeyen kalmadı diyeyim ben sana
  • tiger kalıpları nasıl acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drzeke

tiger kalıpları nasıl acaba ?

1 numara dar kalıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

quote:

1 numara dar kalıp

Ama zamanla esniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

quote:

Orijinalden alıntı: 4007

quote:

1 numara dar kalıp

Ama zamanla esniyor.

tavsiyen nedir pasam ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.