Şimdi Ara

onitsuka tiger ayakkabı aldım orjinal mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • markafoni'de indirimdeydi. Biraz önce aldım. Çakma çıkma ihtimali yok değil mi?
  • http://www.hizliresimyukle.com/wPz
    http://www.hizliresimyukle.com/wPC

bunlarda diğer resimler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwe.

markafoni'de indirimdeydi. Biraz önce aldım. Çakma çıkma ihtimali yok değil mi?

linkini atar mısın bakayım bi

• Fiyat itibari ile söyleyim kesinlikle çakmadır. Hani mağaza ellerinde kalanlarda indirim yapar falan 140-150 civarına iner en aşağı dahada inmez. Resimlere bakarak konuşmak gerekirse orjinale çok yakın duruyor ama çakma hissiyati yaratan bir şey var neden bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi_rep

quote:

markafoni'de indirimdeydi. Biraz önce aldım. Çakma çıkma ihtimali yok değil mi?

linkini atar mısın bakayım bi

http://www.markafoni.com/product/3895515/
    buyrun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

95 liraya mexico66 alamazsın, o fiyat zaten geliş fiyatı, hatta daha yularısı.
    bildiğin çakma, geçmiş olsun

Metro vb hatta Gaziantep'te Çetinkaya'da bile 100 liraya satılıyor.
  • guncel

• Ayakkabının derisi pürüzlü ise %100 çakmadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

Ayakkabının derisi pürüzlü ise %100 çakmadır.

parmak üstünde gezdirildiğinde dümdüz gidiyor

• hacı bu ne böyle gözünü seveyim tamam ayakkabı almışsın iyi hoş güzel de bak işini de bilen bi arkadaşımızsın yok barkodunu sorgulamışsın bilmem ne yapmışsın...

daha ne güncel güncel...

al giy çok da rahat bi ayakkabı değil zati orjinal olsa ne olmasa ne, satarken ikinci elde fiyattı mı düşecek yan sanayi diye...

uzattıkça uzatıyorsun...
  • orjinali bile çakma bu ayakkabının
  • bir zamanlar en kral ayakkabiydi simdi yuzune bakan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extenza

bir zamanlar en kral ayakkabiydi simdi yuzune bakan yok.

Zaten işin püf noktası orda bir zamanlar tüm apaçilerde vardı kurtardık sonunda bitanede ben aldım...

Apaçilerin şimdiki yeni modası toms oldu o değil bide çorapla giyiyolar toms u gülmekten karnıma ağrılar giriyo..:)

En nefret ettiğim şeyde benim gidip 150 liraya aldığım toms u 20 liraya alıp orjinal gibi göstermeleri yokmu
  • yorum yapan herkeze tskkrler

• ayakkabıcıya sordum deriymiş ayakkabı yorumlar için teşekkürler
  • Markafoni'den Onitsuka Tiger diye aldığım ayakkabım geldi. Ayakkabıda kötü dikkatimi çeken bir şey olmadı. Ancak ayakkabının kutusunda asics yazıyor, ayakkabının içinde, dil kısmında ve tabanında asics yazıyor. Barkod sorguladım Asics Europe çıktı. Orijinal mi şimdi bu ne?
  • onitsuka tiger asics in uretimi zaten istersen tiger satan bi magazaya gidip kontrol ettirebilirsin

• quote:

Markafoni'den Onitsuka Tiger diye aldığım ayakkabım geldi. Ayakkabıda kötü dikkatimi çeken bir şey olmadı. Ancak ayakkabının kutusunda asics yazıyor, ayakkabının içinde, dil kısmında ve tabanında asics yazıyor. Barkod sorguladım Asics Europe çıktı. Orijinal mi şimdi bu ne?

Orjinal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Markafoni'den Onitsuka Tiger diye aldığım ayakkabım geldi. Ayakkabıda kötü dikkatimi çeken bir şey olmadı. Ancak ayakkabının kutusunda asics yazıyor, ayakkabının içinde, dil kısmında ve tabanında asics yazıyor. Barkod sorguladım Asics Europe çıktı. Orijinal mi şimdi bu ne?

Orjinal.

Aynen hocam araştırdım asics'in bir modeliymiş. Ancak içime sinmedi dikişlerini beğenmedim iade edeceğim. İlginiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi_rep

quote:

Orijinalden alıntı: Brent

orjinal gibi duruyor ama emin olmak için al kokla bildiğin orjinal deri kokuyorsa sahte değildir ama lastik gibi gerçekçi olmayan bir deri kokusu varsa bilki sahtedir

ben 2011 de 185 lik tigerı 150 ye almıştım aldığım mağaza neofly yani sahte olma ihtimali hiç yok %100 orjinaldi

ayakkabıyı 2011 haziran temmuz ağustos eylül ekim boyunca bir gün bile ayağımdan çıkarmadım başka ayakkabı giymedim yani ve o yaz kirlendi diye bir kere makineye atıp yıkadım pırıl pırıl oldu

2012 yazında yeni ayakkabı almadım yine mayıs haziran temmuz ağustos eylül ekim 5 ay boyunca bir kere bile ayağımdan çıkarmadan her gün giydim ağustos ayında yine makinede yıkadım pırıl pırıl oldu

açıkçası sağlam ayakkabı

yorum icin tesekkurler bazi bilmeyen arkadaslar salliyorda salliyor birde hayatin hakkinda bilip bilmeden yorum yapiyorlar bu arada orjinal derinin kokusunu bilmedigim icin ne oldugunu anlayamadim

bu arada biraz geç oldu ama işte iki sene yaz boyunca bir gün bile ayağımdan çıkarmayıp istanbulu alt üst edip 2 kere çamaşır makinesinde yıkanıp 1400 devirde sıktırılmış
    tigerların resmi , daha bir kere bile tiger giymemiş kafasına göre atıp tutanlara kapak olmalı ayrıca şunu da belirtmeliyim ki tiger asla kışın giyilecek bir ayakkabı değildir mayıs-ekim arası giyilebilecek en rahat kibar hafif ve şık ayakkabıdır şortun kaprinin altına iyi gider şık durur , şimdi bu yorumuma müteakip nike adidasın koşu yürüyüş ayakkabılarının en rahat ve konforlu spor ayakkabı olduğunu söyleyenler olacaktır evet en rahat spor ayakkabı onlardır ama onlar adından da anlaşıldığı gibi yürüyüş/koşu ayakkabısıdır tiger gibi günlük şort kot kaprinin altına giyilebilecek life style kibar ayakkabı değillerdir

bu arada tigerlarım sapa sağlam durmasına rağmen sıkıldım ya yeni bir renk alacağım ya da daha önceden hiç alıp giymediğim iki alternatif var aklımda biri new balance diğeri ise hummel , new balance ile az çok yorum okudum ve beni tiger gibi memnun edebilecek bir ayakkabıya benziyor ama hummel konusunda bir bilgim yok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.