Şimdi Ara

ONIXON ADSL MODEM Konfigurasyonu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
22.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar i.explorer da seçeneklerden halletmeyi deneyin
  • ben savior sadece nick değişti

yakında msnde yazıcam ayarlamaları tamamlayayım

her konuda yazabilirsiniz.

onixonu kullanıpta bi problemle karşılaşan görmedim daha (kullanıcı hatası dışında)

çoğu kişiyede yardımcı oldum umarım sizlerede olabilrim.

teşekkürler
  • kitapçığında çok açık yazmış ya sadece ilgili dosyayı yeniden adlandıracaksın IN üzerine gelip sil inf yaz bu kadar basit..Ne olacak?
    GWAUSB.inf olacak..
    "HAYAT BİR ALDANIŞTIR,BİR ALDATIŞTIR HAYAT!"
  • quote:

Orjinalden alıntı: utopya

kitapçığında çok açık yazmış ya sadece ilgili dosyayı yeniden adlandıracaksın IN üzerine gelip sil inf yaz bu kadar basit..Ne olacak?
    GWAUSB.inf olacak..
    "HAYAT BİR ALDANIŞTIR,BİR ALDATIŞTIR HAYAT!"

hiç gerek yok direk setup üstünü çift tıkla kurulum başlıyor
  • ben pikatel usb kullanıyorum. bu güne kadar pppoe den bağlanıyordum ve mynet hotmail ve yahoo gibi sitelerden maaillerime bakamıyordum. bu gün ppoaatm null ile bağlandım ve maillerime şimdi ulaşabiliyorum. bi de bunu dene istersen.
  • arkadaslar, bugun bu modemden (onixon dsl 100u) aldim. kurulumu cd'den yapmak icin buyuk bir heyecanla bilgisayarin basina gectim. ama bir de ne goreyim; cd surucum calismiyor. simdi sorumu soruyorum: cd olmadan bu modemi nasil kurar, calistirirm? onixon.com'dan 253kb.lik bir klasor indirdim ama icinde sadece driverlar var, setup programi yok. ne dersiniz?

• Modem hızlarınızı:
    http://speedtest.ttnet.net.tr

Kotanızı:
    http://adslkota.ttnet.net.tr

Adreslerine girerek öğrenebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortek -- 21 Ocak 2005, 15:52:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: programiso

arkadaşlar bende de onixon modem var. benim sorum kurulumla ilgili değil. bilgisayar açıldığında sağ altta sarı oklar yanıp sönüyor. yani sinyal arıyor. bazen sinyali hemen bulup oklar yeşil konumuna geçiyor. çoğu kez de sinyal bulamıyor ve oklar pasif konuma geçiyor. acaba bu neden oluyor. yani sinyal bulamaması normal mi? sinyal bulamazsa bir daha traning yapmak için programda bir buton falan yok illa bilgisayarı baştan mı başlatmamaız gerekiyor. hepiniz iyi çalışmalar.

1- Bilgisayarında virus ya da casus programlar olabilir bunlar ile ilgili programlar edin sistemini temizle
    2-http://speedtest.ttnet.net.tr/ adresine bağlan bağlantı hızlarını öğren mesala benim şu bağlanma hızım 224-27

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortek -- 21 Ocak 2005, 15:37:17 >

• ya bende bi problem var
    ben daha önce kendime (xp yüklü) onixon dsl100u modelini yaklasık 2.5 dakikada kurdum ve de internete bağlandım çatur çatur
    Fakat baska bi arkadasın bilgisayarında win98SE yüklü modemi kuruyorum tamam diyo oluyo kullanıcı ad vs sifre yazıyorum internete baglaayor ağa oturum açılıyor falan diyor. sorun burada baslıyor sadece google ve bazı baska 1-2 tane site acılıyor(yükü az oloan) baska hiçbişey acılmıyor. sorun ne olabilir link we power ışıkları normal yanıyo telekom hatta problem yok diyo
    Eger ortek arkadasım bu konuda bi çözüm önerin varsa cevabını bekliyorum tesekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ast06

hocam onixon 100 u konusunda yardım
    xp pro sp1 kullanıyorum
    türkçe kurulumda yer alan GWAUSB.IN_
    dosyasını GWAUSB.inf nasıl yapacağız?

yardımcı olursan sevinirim

C dizinini aç,program dosyalarına gir,onixon dosyasını aç oradaki GWAUSB.IN_ dosyasına sağ tuşla tıkla,yeniden adlandıra gel tıkla ve adını GWAUSB.INF yap.. boş bir yere fare ile bir kez tıkla bu kadar....
    ORTEK
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebina20

ya bende bi problem var
    ben daha önce kendime (xp yüklü) onixon dsl100u modelini yaklasık 2.5 dakikada kurdum ve de internete bağlandım çatur çatur
    Fakat baska bi arkadasın bilgisayarında win98SE yüklü modemi kuruyorum tamam diyo oluyo kullanıcı ad vs sifre yazıyorum internete baglaayor ağa oturum açılıyor falan diyor. sorun burada baslıyor sadece google ve bazı baska 1-2 tane site acılıyor(yükü az oloan) baska hiçbişey acılmıyor. sorun ne olabilir link we power ışıkları normal yanıyo telekom hatta problem yok diyo
    Eger ortek arkadasım bu konuda bi çözüm önerin varsa cevabını bekliyorum tesekkürler...

Başlat/programlar/ONIXON DSL 100U ADSL USB Modem/configure yi aç
    encapsulation u RFC 2364 PPPoATM NULL encapsulation yap next e tıkla bilgisayarın yeniden başlamasına izin ver ...bu kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: ortek

quote:

Orjinalden alıntı: programiso

arkadaşlar bende de onixon modem var. benim sorum kurulumla ilgili değil. bilgisayar açıldığında sağ altta sarı oklar yanıp sönüyor. yani sinyal arıyor. bazen sinyali hemen bulup oklar yeşil konumuna geçiyor. çoğu kez de sinyal bulamıyor ve oklar pasif konuma geçiyor. acaba bu neden oluyor. yani sinyal bulamaması normal mi? sinyal bulamazsa bir daha traning yapmak için programda bir buton falan yok illa bilgisayarı baştan mı başlatmamaız gerekiyor. hepiniz iyi çalışmalar.

modemi kendi uninstall ile kaldır tekrar yükle ayarları doğru yap sorun kalmaz.ORTEK

1- Bilgisayarında virus ya da casus programlar olabilir bunlar ile ilgili programlar edin sistemini temizle
    2-http://speedtest.ttnet.net.tr/ adresine bağlan bağlantı hızlarını öğren mesala benim şu bağlanma hızım 224-27

• Onixon DSL100'u modemi kuruyorum ama masa üstünde Onixon Dial-Up PPP Bağlantısı gelmiyor ?

nete giremiyorum
  • Onixon DSL 100U modemin markası cd si kayıp internette bulamadım aygıt yöneticisnden kurdum ama mıoodem bilgilerimi giremiyorum @ttnet li olan yardımcı olabilecek varmı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.