Şimdi Ara

Onixon iyimidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim 2 küçük oğlum var ve mümkün olduğunca onların her anının resimlemeye çalışıyorum.
    Artık normal fotoğrf makinası ile başa çıkamıyorum.
    Durum böyle olunca dijital bir makina almak istiyorum tabi uygun bir fiyata.
    Sitelerden inceledim genelde kodak 7330,7430 hem iyi satılıyor, hakkında iyi şeyler söyleniyor.
    Bu ikisi arasında gidip geldim. Bu arada bugün onixon gördüm, onixon+128 mb+2pilve şarj=189,60 YTL

Şİmde size sorum onixon nasıldır ? alayımmı ? Yoksa kodak mı?

TEşekkürler

• Sakın onikson orite akita pretec zart zurt markalar almayın, yada alırsanız iyi fotoğraf çekemeyeceğinizi bilerek alın...digitalde markanın çok büyük etkeni var mümkün olduğunca iyi bir makine almaya çalışın bir kere alın tam alın..dandik uydurma markalara para verirseniz emin olun çöpe atıp yenisi alırsınız...benden demesi
  • Sevgili @yasoema : öncelikle aramıza hoşgeldin..thunderace arkadaşımında yazdığı gibi katiyen Onixon markasında veya tanınmayan bir marka fot.mak. sakın alma sonra çok pişman olursun..incelediğin Kodak serileri gayet güzel makineler ama Kodak 7430 fiyatı civarında sana Nikon Coolpix 3200 önerebilirim..hem Kodak dan çok daha bir makine hemde fiyat-performans açısından mükemmel..şu anda fiyatı 390 YTL civarındawww.aydinlarfoto.com da satılıyor..ayrıca bu makinenin yanında 128 SD ram hediye veriyorlar..
    Ben yazdığım bu Nikon 3200'ün bir alt modeli Nikon 2200 kullanıyorum ve çokda memnunum..istersen onada bir bak derim..Nikon 2200'ün fiyatıda 265 YTL civarında yalnız SD ram hariç..

• eger yalnizca amator cekim yapacaksaniz (yani mesela cocuklarin resimlerini cekip resme bastiracaksaniz) kodak 7220 yi almanizi oneririm. Alet hem kampanyada (150 milyon tl civari) hem de 2mp ve optik zoomlu, fazlasiyla isinizi gorecektir, inanin...
  • @thunderace'e katılıyorum. Ama Pretec'i diğerleriyle bir tutmamak lazım. Nispeten daha iyi sonuçlar verebiliyor.
    @yesoemo, en azından optik zum yeteneğine haiz bir makine almaya çalış.
  • ben kullanıyorum çok memnunum iyi bence bütün teknosalarda mevcut syk.com.tr türkiye disbürütörü sitelerinden bakabilirsin
  • hocam o fiyatı ona verene kadar SAMSUNG DIGIMAX 301 modelini al derim . BU FIYATA ALINACAK EN İYİ
    MAKİNA KACIRMA BENCE..

FIYAT : TEKNOSA DA 199 YTL

LİNK :

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/135170535.htm?chaPt=135170535&CS_Catalog=_KAMERA___OPTIK&CS_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI156

16 MB HAFIZA - FLASH - SESLI VIDEO CEKIM - SES KAYDI - GECE MODU - 3X DIGITAL ZOOM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZyXEL VMG3625-T50B alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.